Gebze- Darca civar oturan kzlar....

merhaba kızlar bende gebze-darıcadayım :) bu başlığı gördüğüme çok sevindim =)
hoşgeldin cnm yeni kişiler katılıyo aramıza eskiler gitti valla çoğalıyoruz
yaa ben eşimden izin kopartamıyorum ne yapcam bilmem doğru düzgün konuşamadık bida açcam kızarsa kızsın bananee benimde isteklerim kendime özel bi yaşantım var hep onun dediği olmaz yakaydirigubbakcemile

inşallah izin koparırsın da müsait bi zamanda bi buluşma yaparız kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlısı kızlaaar inşallah buluşuruuuk artık yaaa boshayallersmile
inş cnm sen ne yaptın eşin ne dedi ahh bu eşler herşeye karışıyolar bari buna karışmasalar yaa :lepi:
ee sonuc ne oldu kopardın inşallah izni =)
bu arada kızlar ben buluşmaya gelmem büyük ihtimal baştan söyliyimde sonradan kırılmayın
nerdee cnm daha doğru düzgüj konuşamadık zaten haftayada görümceme gidicem haftaya olursa gelemicem yaa hem eşim engel kaynanam köye gitcek evde tek kalmam için görümceme göndericek bende tek kalamam koca binada zaten o yüzden gidicem haziran başı eşim gelcek 2. haftası kızımın doğum günü haziran sonu olursa gelirim ee zaten eşim izin versede gelemicekmişimbilmiyorumkismile ayy ne karman çorman bişi oldu yaaa:1shok:hee bide haziran başı ablamın oğlunun sünneti var bak onu unutmuşım baya yoğun olucam yaaa zaten buluşma mayıs ayındada olmıcak gibime gelii anca haziranda olur ama işte haziranın 3. haftası olaydı gelirdim eşimdende izni kopartırdım izine gelince:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
ablacım inşallah buluşmalarımız yakındır kısmetse olumunekankayizsmile

masumum siz ne zaman taşınıyorsunuz acep hazırlıklar nasıl gidiyor opuyorumnanaktan

Biz nasip olursa Haziranın 20 sinde taşınacaz. Şu anda henüz bir hazırlığım yok. Evden eve nakliyata verecez bana sadece mutfak ve kıyafetler kalıyor bende o yüzden acele etmiyorum aslında itiraf etmek gerekirse daha içimden gelmiyor başlamak.

canım daha varmış zaten acele etmene gerek yok son bir haftada halledersin aileler falan nerede oturuyordu buralarda tanıdıklarınız varmı bilmiyorumkismile

yaa kızalr havalar gene bozuldu artık mayıs çıkınca buluşmayıda düzenleriz havalar bi iyi bi kötü en azından haziran güzel olur hava inş o zaman daha iyi olur sizce iyi olmazmı

canım daha varmış zaten acele etmene gerek yok son bir haftada halledersin aileler falan nerede oturuyordu buralarda tanıdıklarınız varmı bilmiyorumkismile

Şu an benim memleketteyiz zaten ama benim burada ailemden pek kimse yok teyze, dayı, kuzen var, annem ve babam rahmetli oldu, eşimin ailesinin çoğuda Gebzedeler ama Darıcaya mı yakınlar Gebzeye mi bilmiyorum öyle sık görüşmeyiz biz. Umarım oraya taşınıncada öyle olur.

kızlar bende geldim, uzun zamandır giremiyordum nete.buluşmayı ne zamana planlıyorsunuz? benide ekleyin listeye :)

slm kızlr bende görümcemdeyim 1 haftadır nasılsınız haftaya kocişom gelcek çok sevinçliyimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…