- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
hoşgeldin cnm yeni kişiler katılıyo aramıza eskiler gitti valla çoğalıyoruzmerhaba kızlar bende gebze-darıcadayım :) bu başlığı gördüğüme çok sevindim =)
hoşgeldin cnm yeni kişiler katılıyo aramıza eskiler gitti valla çoğalıyoruz
yaa ben eşimden izin kopartamıyorum ne yapcam bilmem doğru düzgün konuşamadık bida açcam kızarsa kızsın bananee benimde isteklerim kendime özel bi yaşantım var hep onun dediği olmaz yakaydirigubbakcemile
inş cnm benim yaa son şansımıda denicem inş koparabilirim :Saruboceq:inşallah izin koparırsın da müsait bi zamanda bi buluşma yaparız kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar bende gebze-darıcadayım :) bu başlığı gördüğüme çok sevindim =)
inş cnm benim yaa son şansımıda denicem inş koparabilirim :Saruboceq:
inş cnm sen ne yaptın eşin ne dedi ahh bu eşler herşeye karışıyolar bari buna karışmasalar yaa :lepi:hadi hayırlısı kızlaaar inşallah buluşuruuuk artık yaaa boshayallersmile
nerdee cnm daha doğru düzgüj konuşamadık zaten haftayada görümceme gidicem haftaya olursa gelemicem yaa hem eşim engel kaynanam köye gitcek evde tek kalmam için görümceme göndericek bende tek kalamam koca binada zaten o yüzden gidicem haziran başı eşim gelcek 2. haftası kızımın doğum günü haziran sonu olursa gelirim ee zaten eşim izin versede gelemicekmişimbilmiyorumkismile ayy ne karman çorman bişi oldu yaaa:1shok:hee bide haziran başı ablamın oğlunun sünneti var bak onu unutmuşım baya yoğun olucam yaaa zaten buluşma mayıs ayındada olmıcak gibime gelii anca haziranda olur ama işte haziranın 3. haftası olaydı gelirdim eşimdende izni kopartırdım izine gelince:jeyyar::jeyyar:ee sonuc ne oldu kopardın inşallah izni =)
bu arada kızlar ben buluşmaya gelmem büyük ihtimal baştan söyliyimde sonradan kırılmayın
valla kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 mayısın ortasındayız elbet birgün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak :sm_cool::roflol:Siz buluşana kadar ben taşınacam oraya.
bu yaz buluşuruzda ne zaman bilemiyoruk sempatiksalakcinni:1rolleyes: ben de bekliyorum, bakalım ne zaman buluşucaz :uhm: :dance:
:1rolleyes: ben de bekliyorum, bakalım ne zaman buluşucaz :uhm: :dance:
ablacım inşallah buluşmalarımız yakındır kısmetse olumunekankayizsmile
masumum siz ne zaman taşınıyorsunuz acep hazırlıklar nasıl gidiyor opuyorumnanaktan
Biz nasip olursa Haziranın 20 sinde taşınacaz. Şu anda henüz bir hazırlığım yok. Evden eve nakliyata verecez bana sadece mutfak ve kıyafetler kalıyor bende o yüzden acele etmiyorum aslında itiraf etmek gerekirse daha içimden gelmiyor başlamak.
canım daha varmış zaten acele etmene gerek yok son bir haftada halledersin aileler falan nerede oturuyordu buralarda tanıdıklarınız varmı bilmiyorumkismile
kızlar bende geldim, uzun zamandır giremiyordum nete.buluşmayı ne zamana planlıyorsunuz? benide ekleyin listeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?