Tuzlu limonlu ayvayı ilk kez duydum. Tuzlu yeşil elmaya bayılıyorum ama onu da deneyeceğimKizimda ilk aylarda tuzlu, limonlu ayva yedimgaliba sadece onu aserdim
Soğuk baklava miiii bu benim midemin aklına nasıl gelmez :)))))Oğlumda hiçbir şey aşermedim, bu gebeliğimde soğuk baklava, boza ve çiğ köfte
Karpuzu bugün ben de düşündüm mevsimi gelse de yesekYe tatliyi cikar hakkını demisler ama benim kizim oldu:)
Karpuz aseriyordum
Ayyy soğuk sogukkKavun diye öleceğim korkuyorumErkek bebek bekliyoruz.
Bu sene soguklar gelmedi bence erken cikacak karpuzSoğuk baklava miiii bu benim midemin aklına nasıl gelmez :)))))
Karpuzu bugün ben de düşündüm mevsimi gelse de yesek
Ayyy soğuk sogukk
Ayyy mide bulantimin baş yemeğiydi benimdeDaha 6+2 haftalık hamileyim henüz aserme başlar mi bilemedim ama gectigimiz 2 gün her aciktigimda beyaz peynirli domatesli tost sayikladim
Hadi inşallah şu an çok hayal etmek istemiyorum karpuzu yoksaBu sene soguklar gelmedi bence erken cikacak karpuz
Çiğ köfteyi fazla yemeyin bu sefer şişkinlik ve baharat yanması yaşarsınız aman diyeyim :)Merhabalar öncelikle hamile olann herkese sağlıklı bir gebelik dilerim Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAnne olmak isteyen herkese de rabbim nasip etsin inşallah
Benim sorum şu ki gebelikte en çok hangi gıdayı aşerdiniz? Bir de bu aşerilen yiyeceklerden bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış acaba doğru mu şehir efsanesi mi yoksa merak ettim :)
Not: çiğkofte için ölüyorum şu an
Dimi ya baharatladan dolayı biraz korkutuyor. Ahh o mide yanmasıÇiğ köfteyi fazla yemeyin bu sefer şişkinlik ve baharat yanması yaşarsınız aman diyeyim :)
Aşermek nasıl bir şey anlamadım ben 35. Haftayım mide yanması çok fazla olduğu için sürekli soğuk şeyler yemek istiyorum, hatta kendimi buz gibi akan şelaleyi komple içerken hayal ediyorum
Yalnız degilmisim sevindimAyyy mide bulantimin baş yemeğiydi benimdetuzlu domates ve peynir. Ben de aserme daha bugün başladı 11. Haftam
Ben tatlıyı ağzıma koyamıyorum mide bulantısı yapıyor. Ama eksi ve tuzlu iyi gidiyorYalnız degilmisim sevindimeşim de herkes tatlı yada ekşi aseriyor benim hatun tuzlu aseriyor diyo
Gebelikte her şey tam tersi süt yanmayı geçiriyor ama fazla şişiriyor.Dimi ya baharatladan dolayı biraz korkutuyor. Ahh o mide yanmasıama soğuk süt geçirir inşallah
Karpuz cok canim istiyodu benm genelde tatli seyler cukulatali serbetli vsMerhabalar öncelikle hamile olann herkese sağlıklı bir gebelik dilerim Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAnne olmak isteyen herkese de rabbim nasip etsin inşallah
Benim sorum şu ki gebelikte en çok hangi gıdayı aşerdiniz? Bir de bu aşerilen yiyeceklerden bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış acaba doğru mu şehir efsanesi mi yoksa merak ettim :)
Not: çiğkofte için ölüyorum şu an
Kizim olucak nasipse bu aradaKarpuz cok canim istiyodu benm genelde tatli seyler cukulatali serbetli vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?