Gebeyken en çok ne aşerdiniz?

Aren520

🧚‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
144
235
18
Merhabalar öncelikle hamile olann herkese sağlıklı bir gebelik dilerim Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Anne olmak isteyen herkese de rabbim nasip etsin inşallah

Benim sorum şu ki gebelikte en çok hangi gıdayı aşerdiniz? Bir de bu aşerilen yiyeceklerden bebeğin cinsiyetini tahmin ediyorlarmış acaba doğru mu şehir efsanesi mi yoksa merak ettim :)

Not: çiğkofte için ölüyorum şu an

Daha 6+2 haftalık hamileyim henüz aserme başlar mi bilemedim ama gectigimiz 2 gün her aciktigimda beyaz peynirli domatesli tost sayikladim

Oğlumda hiçbir şey aşermedim, bu gebeliğimde soğuk baklava, boza ve çiğ köfte
Soğuk baklava miiii bu benim midemin aklına nasıl gelmez :)))))
Ye tatliyi cikar hakkını demisler ama benim kizim oldu:)
Karpuz aseriyordum
Karpuzu bugün ben de düşündüm mevsimi gelse de yesek
Kavun diye öleceğim korkuyorum Erkek bebek bekliyoruz.
Ayyy soğuk sogukk

Daha 6+2 haftalık hamileyim henüz aserme başlar mi bilemedim ama gectigimiz 2 gün her aciktigimda beyaz peynirli domatesli tost sayikladim
Ayyy mide bulantimin baş yemeğiydi benimde tuzlu domates ve peynir. Ben de aserme daha bugün başladı 11. Haftam

Çiğ köfteyi fazla yemeyin bu sefer şişkinlik ve baharat yanması yaşarsınız aman diyeyim :)

Aşermek nasıl bir şey anlamadım ben 35. Haftayım mide yanması çok fazla olduğu için sürekli soğuk şeyler yemek istiyorum, hatta kendimi buz gibi akan şelaleyi komple içerken hayal ediyorum

Dimi ya baharatladan dolayı biraz korkutuyor. Ahh o mide yanması ama soğuk süt geçirir inşallah

Ayyy mide bulantimin baş yemeğiydi benimde tuzlu domates ve peynir. Ben de aserme daha bugün başladı 11. Haftam
Yalnız degilmisim sevindim eşim de herkes tatlı yada ekşi aseriyor benim hatun tuzlu aseriyor diyo

Yalnız degilmisim sevindim eşim de herkes tatlı yada ekşi aseriyor benim hatun tuzlu aseriyor diyo
Ben tatlıyı ağzıma koyamıyorum mide bulantısı yapıyor. Ama eksi ve tuzlu iyi gidiyor

tatlı bi şeyler genelde bulantı yaptı ilk 4 ay.
genel olarak tuzlu yoğurt ve turşu türevi şeyleri çok severek tükettim ama öyle özel bir şey olsa da yesem hissi hiç olmadı. 30+1 haftalık, erkek bebek bekliyorum.

Hep hamur işi şeyler canım çekiyordu
Pişi mesela
Daha çok ekşi ve tuzluları seviyordum.
Kızım olacak. Ama bunun cinsiyetle alakası yok bence.

Dimi ya baharatladan dolayı biraz korkutuyor. Ahh o mide yanması ama soğuk süt geçirir inşallah
Gebelikte her şey tam tersi süt yanmayı geçiriyor ama fazla şişiriyor.
Doktor baharat ve turşuyu direkt yasaklamıştı. Şimdi her şey yasak o ayrı da

Neyse benim az kaldı doğumdan sonra dışarıda bir gün boyunca sağlıksız besleneceğim patlayana kadar sokak lezzetlerini yiyeceğim

Karpuz cok canim istiyodu benm genelde tatli seyler cukulatali serbetli vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…