Gebeyim su gibi ishal oldum aniden korktum yardım?

meriibii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
12
0
24
2 3 gündür sürekli öğürme geliyor ve mide bulantısı değil de sanki midemde taş var gibi hissiyat var 2 gündür tuzlu ayran içiyordum rahatlamak için dün 4 5 bardak falan içtim bugünde 3 4 bardak içtim bugünki içtiğim market ayranıydı tarihi de geçkin değildi soğuk içtiğim için mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum aniden bir üşüme titreme geldi ardına da lavaboya koştum su gibi ishal olmuşum baya da çok gitti 5+4 haftalık gebeyim de çok korktum kötü bir şey olmaz değil mi geçer mi bir de lütfen destek olun

Kusma varsa koyu renk, ishal koyu renkse doktor görse iyi olur gıda zehirlenmesi gibi birşey olabilir, değilse fazla ayran dokunmuş olabilir, geçmiş olsun

2 3 gündür sürekli öğürme geliyor ve mide bulantısı değil de sanki midemde taş var gibi hissiyat var 2 gündür tuzlu ayran içiyordum rahatlamak için dün 4 5 bardak falan içtim bugünde 3 4 bardak içtim bugünki içtiğim market ayranıydı tarihi de geçkin değildi soğuk içtiğim için mi yoksa başka sebep mi bilmiyorum aniden bir üşüme titreme geldi ardına da lavaboya koştum su gibi ishal olmuşum baya da çok gitti 5+4 haftalık gebeyim de çok korktum kötü bir şey olmaz değil mi geçer mi bir de lütfen destek olun
Bende aynı şeyi yaşadım meram etme yediklerine dikkat et ve doktora görün

İshal sadece 1 defa mı oldu? Aynı gün içinde su gibi 4-5 defa falan mı oldu?
Bol bol sıvı tüket, madem suyu iç. Geçmiş olsun.

Eğer zehirlenme olsaydı günde çok defa ishal yapardın ve 3-4 gün sonra tehlikeli hale gelirdi. Sen yine de her ihtimale karşı doktora git ama tedirgin olmana gerek yok.

X