• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeyim, kanamam var, yardım arkadaşlar!!!

Carpe Diem Angel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
239
123
103
Arkadaşlar merhaba,
19.06 beta-hcg 8.6
20.06 beta-hcg 19.07
21.06 beta-hcg 37.58
Son adet tarihim 22.06.2020...
3 gun ust uste kan vermemdeki sebep şiddetli kanamalarimin olmasi, basta kimyasal sandım fakat değerlerim düzenli yükseliyor, 20.06'da proluton igne vuruldum, 2 gündür de progestan hap içiyorum. Gebeliğin ilk haftalarında benim gibi yoğun kanamasi olup devamında sağlıklı bi şekilde devam eden var mı aranızda arkadaşlar?

prulotondan sonra kesilmedimi。 benimde kanama alani olusmustu haftada bi vurdurdum prulotonu gecti sukur。 degerler iyi artinca %80 bise olmaz demisti drum

Dün ve bugün bayağı bildiğin adet kanamasi yaşıyorum, doktorum boyle yoğun kanamalı gebelik başlangıçları olabilir, 1.5 sene once dış gebelik yaşadım tek korkum ayni şeyin tekrarlanması, ama onda değerler düzensiz artiyor, salı günü tekrar kan vericem, günler geçmiyor tabii, insallah yarin kanamam olmaz artık.
yok lekelenme gibiydi hicmi azalma yok degerlerin iyi halbuki。 gaz hepimizde var malesef。 ihmal etme cok etkili bi igne mutlaka iyi gelecektir

Rabbim evladınızı bağışlasın umarım kanamdanız durur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :KK200: :dua: postunuzu gördüm ve içimden dua etmek geçti sizin için.

Yaaaa cok duygulandım, tanımadığımız insanlardan dua almak kadar güzeli yok sanirim, Allah razı olsun, insallah hayırlısıyla tutunsun da gelsin, tek duam bu. Çok uğraştım çünkü olsun diye...
Rabbim evladınızı bağışlasın umarım kanamdanız durur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :KK200: :dua: postunuzu gördüm ve içimden dua etmek geçti sizin için.

Dün ve bugün bayağı bildiğin adet kanamasi yaşıyorum, doktorum boyle yoğun kanamalı gebelik başlangıçları olabilir, 1.5 sene once dış gebelik yaşadım tek korkum ayni şeyin tekrarlanması, ama onda değerler düzensiz artiyor, salı günü tekrar kan vericem, günler geçmiyor tabii, insallah yarin kanamam olmaz artık.
aman allah korusun。 ins saglikli guzel haberler alirsin。🙏🙏

Arkadaşlar merhaba,
19.06 beta-hcg 8.6
20.06 beta-hcg 19.07
21.06 beta-hcg 37.58
Son adet tarihim 22.06.2020...
3 gun ust uste kan vermemdeki sebep şiddetli kanamalarimin olmasi, basta kimyasal sandım fakat değerlerim düzenli yükseliyor, 20.06'da proluton igne vuruldum, 2 gündür de progestan hap içiyorum. Gebeliğin ilk haftalarında benim gibi yoğun kanamasi olup devamında sağlıklı bi şekilde devam eden var mı aranızda arkadaşlar?
Pek bi bilgim yok canım ama dua etmek istedim bende rabbim çocuğunu sana bağışlasın sağlıklı hayırlı güzel bi evladın olur inşallah allah büyük sen stres yapma kendine inşallah bişey olmaz küçük meleğine

Buradakiler aglatacaksiniz beni :( Allah razı olsun, insallah. Rabbim saglikli olacaksa nasip etsin
Pek bi bilgim yok canım ama dua etmek istedim bende rabbim çocuğunu sana bağışlasın sağlıklı hayırlı güzel bi evladın olur inşallah allah büyük sen stres yapma kendine inşallah bişey olmaz küçük meleğine

Aminnn, bugün cok büyük bi pıhtı düştü lavaboda doktora gittim ama kese gözükmüyor bisey demek için cok erken, yarın kan alalım senden dedi, sabah erkenden bakicam, deger düştüyse zaten ya dış gebelik ya kimyasal. Bakalim hersey yarin belli olacak. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
canm bende suan hamileym hamilelerin duasi kabul olur derler dualarm seninle allah yavrunu sana bagislaasin. korkma bence yavrun seninle

Aminnn, bugün cok büyük bi pıhtı düştü lavaboda doktora gittim ama kese gözükmüyor bisey demek için cok erken, yarın kan alalım senden dedi, sabah erkenden bakicam, deger düştüyse zaten ya dış gebelik ya kimyasal. Bakalim hersey yarin belli olacak. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
pihtidan korkma kanama oldukca pihtida olur. ben 12. haftamda kanama gecirdim kocaman bir pihti dustu bebegi dusurdum sandm. ama cok sukur kanamm bitti ve gebeligim devam etti. allah hayirli ise nasip etsn canm

Bugün kontrolüm vardi, değerlerim güzel artmış yine, kanamam bitti sadece kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Doktorun demesine göre belki ikiz gebelik yaşıyor olabilirmişim, rahme yerleşmesi daha zor ve bazen kanamalı olabilirmis, yada ikizlerden birini düşürmüş olabilirmişim. Sonuç itibari ile şimdilik değerlerim normal ve progestan içmeye devam ediyorum düşük tehlikesi için. Hayirlisi olsun, haftaya inşallah keseyi de gorcem
pihtidan korkma kanama oldukca pihtida olur. ben 12. haftamda kanama gecirdim kocaman bir pihti dustu bebegi dusurdum sandm. ama cok sukur kanamm bitti ve gebeligim devam etti. allah hayirli ise nasip etsn canm

Back