Gebeyim doğurmalı mıyım ?

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
44
-9
Ben evli değilim ama hamile kaldım. Yurt dışında yaşıyorum. Şuanda 2 günlük hamileyim yani adet olmadım ve testim pozitif. Gece sevgilim sarıldı göbeğime dokundu falan. Aslında ben sevgilimin fikrini öğrenmek için istemiyorum bu bebeği dedim oda bende başka bebek isteyen birini bulurum o zaman istemiyorsan dedi. Ben sana güvenmiyorum dedim. Hemen doktordan randevu aldım bugün. Bana bir hap vereceklermiş ve gebeliğim sonlanacak. Hâla bu sevgilimle beraber yaşıyorum. Sevmiyorum artık soğudum onun bu konuşmaları beni kendinden nefret ettirdi. Ama başka yere de gidemiyorum bu adamın evinde kalakaldım gurbet ellerde.
Sizce çocuğu doğurmalı mıyım? Vizem geçici bu arada çocuk olursa ya babasıyla kalıcak yada benimle birlikte Türkiye’ye gelicek. Türkiye de tek başıma çocuk büyütemem büyük ihtimalle babasina veririm. Eğer böyle birşey olursa.

Ne denir bilmiyorum. Evlenme durumu yok sanırım o ihtimal üzerine konuşmadığıniza göre, doğurursaniz biralamazsiniz en azindan bırakmamalısiniz. O adamda çocuğa bakmazsa ne olacak hic düşündünüz mü?

Hayır hiç düşünmedim. Evlenirim falan demişti ilişkimizin başındayken. Ama sallıyor En iyisi bu doktor randevusuna gitmek.

Hayır hiç düşünmedim. Evlenirim falan demişti ilişkimizin başındayken. Ama sallıyor En iyisi bu doktor randevusuna gitmek.
Bence sevgiliniz ile ciddi bir konulma yapın eğer evlenecekseniz bebeği doğurun ama öyle bir niyeti yoksa aldırmanız daha hayırlı gibi görünüyor

Daha bebek değil. 100 gün olmadan önce aldırmak günah değil
Siz kendiniz icin en doğru karari verirsiniz inşallah ama herşeyi düşün.birakirim diyorsun ya bırakamazsin şuanda bişey hissetmemen normal ama 9 ayda gerçekten cok farklı bağ kuruluyor.
Siz öğrenci misiniz neden geçici vize

Keşke böyle şeyleri önceden düşünüp korunsanız.
Tabiki böyle sağlıksız ortama çocuk getirmeyin.

Çalışıyorum ama bitiyor çalıma vizem. Türkiye şartları çok pahalı burada rahat eder çocuk. Benim yanımda bakamam ki çocuğa. Baba öyle alkol falan yok ama tepesi atınca beni evden kovuyor

Daha bebek değil. 100 gün olmadan önce aldırmak günah değil
Günahından sevabından bahsetmedim zaten. Günaha sevaba gircek olursak çok anlamam ama evlenmeden ilişkiye de günah deniyor ona bakılırsa. O yüzden sizin de günahla sevapla çok alakanız olduğunu düşünmüyorum. Hiç düşünmeyin bile aldırın yazık olmasın o masuma.

Çocuğu aldırman/hapla düşürmen senin için daha iyi gibi duruyor. Bundan sonra o adamla yaşayacaksan gerekirse çift aşamalı koruma sağla. Hem prezervatif hem ilaç. Yoksa bu şekilde düşükler yapmak rahmine zarar verebilir.

Son adet tarihinin ilk gününden kaç gün geçtiyse o kadar günlük hamilesin öyle hesaplanıyor

Korunmadan sevişince hamile kalınıyor hanımefendi nasıl bilmiyordunuz ya. 10 yaşında çocuklar biliyor artık. Normalde hiç doğurun doğurmayın vs.demem ama siz doğurmayın yazık günah o yavruya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…