• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulsah81ag

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
62
24
8
43
Merhaba hanımlar inanın 7 aydır yazitirumdur belki buraya son adet tarihim 11 ocak ti 26 ile 28 günde bir adet oluyorum değişiyor bazen. Bugün 27.gun 26 gün test yaptım çıkmadı. yumurtlama günü dahil önce ve sonrası ilişki yaşandı erken gebelik testi de yapmıştım bişi çıkmadi Bu şekilde evde idrar testi yapıp sonrasında pozitif çıkan varmı 2,3 gün daha beklicem olmasam kan vercem ama işte sabırsızlık insanı olduruyor

Merhaba hanımlar inanın 7 aydır yazitirumdur belki buraya son adet tarihim 11 ocak ti 26 ile 28 günde bir adet oluyorum değişiyor bazen. Bugün 27.gun 26 gün test yaptım çıkmadı. yumurtlama günü dahil önce ve sonrası ilişki yaşandı erken gebelik testi de yapmıştım bişi çıkmadi Bu şekilde evde idrar testi yapıp sonrasında pozitif çıkan varmı 2,3 gün daha beklicem olmasam kan vercem ama işte sabırsızlık insanı olduruyor
İçinde şüphe varsa kan testi yaptır bazen evde yapılan testlerde çıkmayabiliyo

Bnmde son adet tarihim 11 ocak.
Bende 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti bgn sabah tekrar yaptm silik bi çizgi var ama emin değilim yrn sabah tekrar normal kaset testle deniycem bakalım. Hayırlısı olsun Allah hepimize bu mutlu haberi aldırsın inşallah

Back
X