• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelşk testim silik ve sancım var hamile miyim?

birokaliptus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
40
14
38
34
Merhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor🤔

Merhaba inşallah hamişsindir canım bende adete 2 gün kala normal kaset Testte silik çizgi ile öğrendim sonra erken gebelik testi yaptım daha belliydi 8 değerle gebeliği öğrendim çok şükür dün 183 e yükselmiş inşallah böyle gider. Testi atabilir misin bir bakayım

Merhaba kızlar. Uzuuun süredir kadınlarklubünü takip ederdim üyelik oluşturup soru sormak bilgi alışverişinde bulunmak yeni nasip oldu. 4-5 aydır çocuk istiyoruz. Ve aşırı heyecanlıyız bu süreç gerçekten söylendiği kadar varmış her ay insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ay adetimden 5 gün önce belimde ve karnımda (rahim bölgesinde) adet sancısı gibi ağrı oldu normalde adetimin 2. Günü ağrım olur. Beyaz akıntım var. Adetime de 2 gün kaldı ama ben dayanamayıp bugün test yaptım. İkinci çizgi çok silik çıktı. Aşırı merak ediyorum hamilemiyim diye. Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba? Bu arada ara ara karnımda dancı oluyor🤔
Sancı değil de bende mesela kasıklarımda ara ara batma oluyor belim ağrıyor onun harici göğüslerim aşırı şiş ve batıyor, bata 2 gün kala testi yaptım ama adet olacağım diye bekliyordum sancıdan duramazdım yani adet ağrısı gibiydi ama çok şükür olmadım kişiden kişiye değişiyor yani belirtiler

Bugün yaptığım testleri paylaştım. Regl tarihim iki gün sonra.

Eklentiler

• 63028266-E266-41F6-A9C8-6AFB87049520.jpeg
    63028266-E266-41F6-A9C8-6AFB87049520.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 286
  • A9D9B2BE-DDA5-4584-9803-92A03089A650.jpeg
    A9D9B2BE-DDA5-4584-9803-92A03089A650.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 275
Bu benim ilk öğrendiğim test senin gibi adete 2 gün kala pembeli olan da aynı gün yaptığım erken gebelik
90663.jpg
IMG_20210324_081442.jpg

Hadi inşaAllah ya regl tarihimi bekleyip iki gün sonra kan vermeye gideyim diyorum. Kimseye söylemeden nasıl bekliycem bilmiyorum. Eşim çok istiyor boşa umutlandırmak istemiyorum

Evet çok benziyor. Hadi inşaAllah benimki de pozitiftir. Yaaaa çok heyecanlı🥲🥲
Erken öğrenince de deliriyorsun 2 gün sonra tekrar kan ver aceba yükseldi mi falan filan ekşın dolu ama hayırlısı ile yükselir dert etme stres yapma sakın hiçbirşeyi varsa da daha yeni o yüzden çok dikkat et ama kan vermeni tavsiye ederim ben doktoruma bile gittim düşük vs olmasın diye fitil yazdı Bi tehlike yoktu ama yine de tedbir amaçlı için rahat eder en azından bekleme bence ver kan

Erken öğrenince de deliriyorsun 2 gün sonra tekrar kan ver aceba yükseldi mi falan filan ekşın dolu ama hayırlısı ile yükselir dert etme stres yapma sakın hiçbirşeyi varsa da daha yeni o yüzden çok dikkat et ama kan vermeni tavsiye ederim ben doktoruma bile gittim düşük vs olmasın diye fitil yazdı Bi tehlike yoktu ama yine de tedbir amaçlı için rahat eder en azından bekleme bence ver kan
Cesaretimi toplayabilirsem gidip vereyim canım. Hakkımızda hayırlısı☺️☺️

Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu sabah kalktım henüz olmamışım bir test daha yaptım yine silik ama diğerlerinden bir tık daha koyu 10 buçuk gibi sağlık ocağına gittim test verme saati sabah 09:30 a kadarmış yarına kaldı artık. Beklemek zor😅😅

Back