- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi NightStalker
Bu arada okurlar bu konuyu açtığımda 65.700 dum sanırım kusurati unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammm.. başlangıçta evet :)) şimdi cumartesi 63 kiloydum bugün 61.9. 74 e geldiğimde tamam daha zayiflayamicam diyodum. Daha bitmedi ama devam :))
Vallahi tebrik ederim. :)
Nasıl başardın bunu? :)
Emziriyorum etkisi vardır illaki 7.5 ay oldu. Bi de 3 litre su içiyorum ekmek falan da yok canım isterse belki bi gün kaçamak bugün olduğu gibi :))) ama en önemli etken de annem. Whatsapptan yazdım dedim ki anne hadi cuma günleri tartı günümüz olsun yarışalım. Gunde kesinlikle 3 litre su icicez ve arada yurucez dedim tamam dedi gaza geldi. Onunda kilosu var 87 kiloydu bugün o da tartilmis 81.9 onun da. Bu konuyu açtıktan sonra başlamıştık onla da
Gerçekten ikinizede maşallah tebrik ederim.:)
Gel cnm gel. Ama ben menü falan paylaşmıyorum sadece kilo bildirimi. Doğaçlama gittiğim için. Cuma günleri tartı günü, günde 3 litre su iç ve çorbaya ağırlık ver bi de kızartma falan yeme hiç. Yemekleri de tabağı küçült öyle ye ama aç kalma. 4 haftada 10 kilo bence çok iyi şimdi çatır çatır inecek :))) istersen başlangıç kilonu, gunceli ve hedefi yazabilirim başa, her cuma da ya da istediğin zaman yazarsınNightStalker beni de al yanına beni de 29 Ağustosta sezeryan doğum yaptım senin gibi ve bende kendimi sönmüş balon gibi hissediyorum özellikle dikişin hemen üstünde sert bi şişlik sinirimi bozuyor kilo gibi de durmuyor sanki bebek var 4 hafta oldu henüz 10 kilo gitti. Hiç ekmek hamurişi vs yemiyorum ama sanki gitmiyor.
Olur canım yazalım ne zamana kadar hızlıca veriliyor ben 1 ay sonra diyetisyene gideceğim kendim diyet yaparsam sütüm etkilenir diyeGel cnm gel. Ama ben menü falan paylaşmıyorum sadece kilo bildirimi. Doğaçlama gittiğim için. Cuma günleri tartı günü, günde 3 litre su iç ve çorbaya ağırlık ver bi de kızartma falan yeme hiç. Yemekleri de tabağı küçült öyle ye ama aç kalma. 4 haftada 10 kilo bence çok iyi şimdi çatır çatır inecek :))) istersen başlangıç kilonu, gunceli ve hedefi yazabilirim başa, her cuma da ya da istediğin zaman yazarsın
Valla ben işte 9 şubatta doğum yaptım o günden nisana kadar çatır çatır verdim 74 te 2 hafta falan durdum sonra biraz kendi çabayla yine kolayca verdim ekmeği falan kesinceOlur canım yazalım ne zamana kadar hızlıca veriliyor ben 1 ay sonra diyetisyene gideceğim kendim diyet yaparsam sütüm etkilenir diye