• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikten sonra -20 kg

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
31
Merhaba.
18 Mayis 2016 ve 9 Şubat 2017 arası aldığım 25 kg'nin cok sukur bir kısmını verdim.
61.8 ile başladığım yol 86.8 ile doğum masasinda bitti. Eve geldiğimde 5 kilo eksikti tartida ama kendimi çok kötü hissediyordum.
Sönmüş bi balon gibi.

Daha sonra hergün 1 kilo verdim 3 litre su sağolsun 24 Nisan'a kadar. Ve sonra kilo verişim 76.800 de son buldu. Baktım ki hiç inmiyor yeter dedim ve yürümeye basladim. Her sabah ılık limonlu su içtim. Biraz daha kilo verdim. Daha sonra sapittim :)

Şimdi tekrar devam ediyorum. Geçen cuma 65.4 gösterdi tartı, her cuma tartı günüm.
Okuyan okumayan herkese sevgiler.

Başlangıç : 86.800
Güncel : 61.900
Hedef : 55.000
2. Hedef : 50.000

:KK200:

Son düzenleme:
Merhabalar bende doğumdan sonra vermeye çalışıyorum ama tabi benim henüz 2 aylık bebeğim emziriyorum neler yaparak veriosunuz acaba paylaşabilir misiniz

Merhabalar bende doğumdan sonra vermeye çalışıyorum ama tabi benim henüz 2 aylık bebeğim emziriyorum neler yaparak veriosunuz acaba paylaşabilir misiniz
Benimde 2 ayı bir hafta falan gecti:eek: hemen hemen aynı zaman yapmışız kaç kilosun boyun kac

Kızlaaar bende varımm bendeee.. 63 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. Doğum yapalı 43 gün oldu kilom 64. Ama vücut eski vücut değill aanki sarkmş gbii. Kıyafetlerm oluyo ama sıkıyo çok.. vermem lazmmm. Şuan kv de kalıyorm. Bayrmdan snra evime geçicm. Evmde spor odam var. Deli gbi spor yapmayı planlıyorm.. hedefm 53..

Screenshot_20170822-100501.jpg
ha ha ha

Hanımlar cuma günü tartı günü isteyen benimle beraber devam etsin ama düzenleme falan yapmicam yani buradan sohbetinize devam edebilirsiniz. Benim açıkçası bi menum yok benim olayım tamamen saatlerle alakalı.. ilk zamanlar hep limonlu çorba iciyodum şehriyeli başka hiçbirsey yiyemiyodum ve 3 litre su iciyodum ekmek bile yemiyodum öyle verdim 74 kiloya kadar. Şimdi devam. Düzensizlik olduğu için beslenme yazmıyorum ama kilo paylaşmaya devam edicem okuyan arkadaşlara teşekkürler

Hanımlar cuma günü tartı günü isteyen benimle beraber devam etsin ama düzenleme falan yapmicam yani buradan sohbetinize devam edebilirsiniz. Benim açıkçası bi menum yok benim olayım tamamen saatlerle alakalı.. ilk zamanlar hep limonlu çorba iciyodum şehriyeli başka hiçbirsey yiyemiyodum ve 3 litre su iciyodum ekmek bile yemiyodum öyle verdim 74 kiloya kadar. Şimdi devam. Düzensizlik olduğu için beslenme yazmıyorum ama kilo paylaşmaya devam edicem okuyan arkadaşlara teşekkürler
merhaba kolay gelsin ne tür çorba içiyorsunuz sebze mi?

merhaba kolay gelsin ne tür çorba içiyorsunuz sebze mi?
Valla her çorbayı içerim ama en çok bol şehriyeli limonlu domates çorbası seviyorum ve annemlere ameloyatliyken hep yaptırıp onu içmiştim 40ima kadar sonra istahimacildi ama biraz dikkat edince hemen verdim 3 lt su önemli sabah ılık limonlu şu içmek önemli

Kızlaaar bende varımm bendeee.. 63 ile hamile kaldım. 77 ile doğuma girdim. Doğum yapalı 43 gün oldu kilom 64. Ama vücut eski vücut değill aanki sarkmş gbii. Kıyafetlerm oluyo ama sıkıyo çok.. vermem lazmmm. Şuan kv de kalıyorm. Bayrmdan snra evime geçicm. Evmde spor odam var. Deli gbi spor yapmayı planlıyorm.. hedefm 53..
Canım ne durumdasın suan

Okurlar selam. Normalde cuma günleri tartı günümdü ama bugün dayanamadım ve sabah çıktım. Bu cuma tekrar tartilicam.

Başlangıç 86.8
Güncel 61.9
Hedef 55 kg

:KK200:

Back