Gebelikten korunma hapi ile ilgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Selam Bayanlar yaklasi 1 ay sonra dugunum olcak kismetse hazirliklar icinde kosturup duruyoruz. Merak etttigim bisey sormak istiyorum calistigim icin ve borclarimiz oldugu icin en azindan evliligimizin ilk 2 veya 3 yili cocuk yapmayi dusunmuyoruz. Korunma yontemi olarakta gebelikten korunma hapi kullanirim diyodum doktor gozetiminde. Annemde ilac alirsan sonradan cocugun olmaz ilk zamanlar korunulmaz diye beni korkutuyor hamile kalmama riskim varmis korunma hapi kullanirsam. Annem sonucta eski xzman insanlarindan oldugu icinmi boyle kurt dusuruyor bilemiyorum ama icime kusku dustu ne tavsiye edersiniz bildiginiz seyleri paylasirsaniz sevinirim.

cok sevindim paylasimin icin umarim benim icinde olmaz tesekkurker

korunma hapının bi zararı yok diye biliyorum..zaten altı ayda bir kontrole gitmen gerekiyor eğer hap içeceksen..hapada evlenmeden 1ay önce başlaman gerekiyor...valla ben tam 1 sene kullandım bırakır bırakmazda hamile kaldım...bana olumsuz bi etkisi olmamıştı..

canım bende doktor kontrolü ile kullanmaya başladım ve hiç bi sorun olmadı. düğünden 1 ay önce başladım yasmin diye bi ilaç kullandım. herhangi bi yan etki yapmadı. yapıcağını pek zannetmiyorum. çünkü kullanan çok insan var. zaten öyle bişey olsa doktorlar tavsiye etmez.

valla canim bende evlendikten sonra kullanmaya basladim yani 3 yil ve biraktim sonra en az hamile kalmama uzuzn surdu ama kaldim allahima sukurler olsun hastanelere doktora gittim ama gitmeme de gerek yok us hastaneye gittim ve bir ay icicnde kendiliginden kaldim ama insandan insana degisir

doğum konturol hapını lulanabilirsin .ama 6 ayda bir yumurtlama testi yaptır. çünkü hapı uzun süre kullanmak yumurta tembelliği yapıyo. arada eşin korunsun bence.

canım ben 3 yıl yasmin adlı doğum kontrol hapını kullandım bıraktığım ayda hamile kaldım

Back