Ben tam sizin dediğiniz gibi biriydim. Korkuyordum. Ben daha kendim çocuğum diyordum hiç hazır değildim. İyi bir anne olacağımı düşünmüyordum. Çocuk olunca işler değişiyor tabii. Öncelikle daha yeni evlisiniz bence en önemlisi biraz evliliğinizin oturmasını bekleyin. Bebek olunca uzun süre yapamayacağınızı düşündüğünüz her şeyi yapın. Gezin tatile gidin sinema tiyatro (pandemi biterse inşallah) Yalnız kalın bol bol evliliğin tadını çıkarın. Çocuk daha karnınızdayken siz anneliğe adım atıyorsunuz inanın o annelik hissi öyle bir şey ki sizi onun için her şeyi yapabileceğinize hatta sadece kendinizin ona yeteceğini düşünüyorsunuz. O o kadar önemli oluyorki anne baba için ne ev işi ne yemek ne de uyku görüyor gözünüz. Çok kolay diyemem ama her şeye alışıyorsunuz ve düşündüğünüz kadar zor gelmiyor. Sadece bebek seni öyle bir bağlıyor ki yanınızda bakabilecek kimse yoksa bazen tuvalete, bazen de dışarı bile çıkamıyorsunuz. Özgürlüğünüzü feda ediyorsunuz bir nevi. O yüzden Bakamam diye düşünmeyin. Çocuksuz zamanlarınızı çok iyi geçirmeye çalışın