Gebelikte

Allah'ıma şükür benim hiç yasağım olmadı ama ben seni anlıyorum kardeşim sanırsın adam yunan heykeli aklım fikrim bunlardaydı hahahha doğurdum da rahatladım
Kocam gözümde nasıl büyüdü anlatamam. Sanki böyle kocaman bi meyve ağacı varmışta en tepedeki meyve kocammış ama benim boyum yetmiyor almaya gibi. Yemin ediyorum kendi halime acıyorum gülüyorum

Bizde ilk başlarda yapmadık korktuk ama kanamam falan hiç olmadığı için sakin sakin takıldık valla. Sonraki kontrollerde doktor da bi sıkıntı görmedi e dedik tamam o zaman devam. Ama doktora sorun sizin sorununuz olmuş ön sevişme gibi takılamaz mısınız eşinizle ne biliyim birbirinize destek olabilirsiniz bu süreçte gibi. Ama iyi tarafından bakın birbirinizi deli gibi özlemişsinizdir bizde öyle oldu bende öyleyim şuan kocam dünyanın en yakışıklı erkeği gözümde. 2 günde bir libido yükseliyor
Kocam gözümde nasıl büyüdü anlatamam. Sanki böyle kocaman bi meyve ağacı varmışta en tepedeki meyve kocammış ama benim boyum yetmiyor almaya gibi. Yemin ediyorum kendi halime acıyorum gülüyorum

Eşim korkuyor yapmaya, doktora gittim ancak ameliyattaydı görüşemedim

Ya çok şeker ben baktım kaçıyo dedim gaçaman gurtulaman benden sırtlan gibi kaptım avımı
Ya çok özür diliyorum denemediğim kalmadı adam artık ben uyumadan gelmiyor yedirmediğim kalmadı korkusundan çükü düşecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…