Gebelikte

idontcareelo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
130
219
Arkadaşlar çok utanarak belirtmek istiyorum ancak şöyle bir durum söz konusu, 9.haftamdayım. 6.haftada birkaç günlük kahverengi kanamam oldu. Tabi doktor ilişkiyi yasakladı. Kanamam bitti kanama alanım aşırı küçüldü keseye de zararı yoktu ancak hala yasak. 5.haftadan beri de maalesef bir alakamız kalmadı eşimle. Hormonlarım şuan dehşet zorluyor beni. Doktorumla tekrar mı görüşmeliyim?

Benimde kanamam vardı çok şükür bitmiş ilişkiye dönebilirsin dedi sadece fazla sık değil ve afedersin bittikten sonra hemen yıkanan lazım dedi

Benimde kanamam vardı çok şükür bitmiş ilişkiye dönebilirsin dedi sadece fazla sık değil ve afedersin bittikten sonra hemen yıkanan lazım dedi
Benim bitmesine rağmen yapma dedi geçen hafta yarın tekrar gideceğim. Gerçekten zorluyor vücudumu

bu konuyu konusun cunku bildigim kadariyla iliskinin kendisi degil yasak olan orgazm olup kasilmak yasak. Yani mastrbasyn falanda yasak. Doktorla konusmalisin

14.haftaya kadar yatmam söylendi ama yatamıyorum duramıyorum
Yatmalısın amabiliyorum çok zor ama sabret bu günler gecici doktorunu dinle
Seni üzmek istemem bende aynı durumdaydım dinlemedim yatamıyorum dedim yapamıyorum canım sıkılıyor dedim 8. Haftada kaybettim. Şimdi yeterki olsun da doğuma kadar bile yatarım diyorum

Senin kanaman bitmiş canını sıkıp stres yapma sakın. Ama sabret

Sabretmeye çalışıyorum vakit geçsin diye bekliyorum

ben de 5. haftada bi lekelenme yaşadım kanama bile değildi ama doktorum 12. haftaya kadar yasakladı , riske atmayalım dedi. Evet zor ama evladımız için herşey tabi, onlar iyi olsun da:) 12. hafta kontrolümde tekrar sormayı düşünüyorum bende.

Görüşeceğim bakalım

Ay bir de hamile libidosu diye bir şey vardır, evlerden ırak. Yaşadım biliyorum, adamı kapılarda beklerdim tövbe
Bildiğim kadarıyla basit kanamalar bittiğinde ilişkiye dönüş oluyor ama doktorunuza mesajla bile olsa sorup onay alın

Doktoruma belli bir randevu ile girmiyorum. 2 adet doktor var gittiğim özelde ikisinden hangisine denk geliyorsam o bakıyor. Yarın yada bu akşam gideceğim doktora. Gerçekten o libido beni mahvetti, evde kafayı yiyorum eşim yasağa uyuyor diye bide kızıyorum trip atıp ağlıyorum konuşmuyorum onunla

Allah'ıma şükür benim hiç yasağım olmadı ama ben seni anlıyorum kardeşim sanırsın adam yunan heykeli aklım fikrim bunlardaydı hahahha doğurdum da rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…