Gebelikte Yüz Felci Geçirenler

Ben felcin 8. Günü ilaç başladım, 12 gün kullandım. İlacın 4.-5.günü iyileşme başlamıştı. İlaçtan bir hafta sonra tamamen düzeldim şükür 🙏🏻durmadan egzersiz sıcak uygulama masaj yaptım. Pipet taşıdım vb Sabırlı olun lütfen. Bazı ülkelerde ilaç vermiyorlar birde bu açıdan düşünün. Onlarınki de geçiyor tabi zaman alıyordur.
Aklovir kullanmadım. Bazen yüz felçleri uçuk virüsü kaynaklı olabiliyor. Bana prof 12 gün kullandırdı kortizon hapını. İyi olmuş. Korkmayın. Doğum yaptım. Şükür. Sağlıkla inşallah. Tat alma konusunda 4-5 gün sonra daha iyiydim.
ceylin hanım yine ben ya bugün 20. Günüm ama hala kaşım kalkmıyo konuşurken ağzım kayıyo sadece gözümü biraz kırpabiliyorum siz nasılsdınız 20. Günde 😔

ceylin hanım yine ben ya bugün 20. Günüm ama hala kaşım kalkmıyo konuşurken ağzım kayıyo sadece gözümü biraz kırpabiliyorum siz nasılsdınız 20. Günde 😔
20. Günde baya iyileşmiştim. Benim KBB uzmanı 2. Seviye demişti. 6 seviye imiş. Seviye ileri ise geç iyileşme olabilir. Kulak, beyin mr mutlaka çektirin 2-3 kere geçirdi iseniz

Hanımlar merhaba, 31 haftalık hamileyim. 10 haziran sabahı yüz felci geçirdim farkettigim gibi nöroloji kbbye göründüm kafın doğumcumunda izniyle prednol kortizon hapı kullandım 15 gün kadar. İlaçsız emar çektirdim beyinde çok şükür bişey yok stresten dediler. O günden bu yana yüzümün sağ kısmında haşa bir değişiklik olmadı 15 gündürde fizik tedaviye gidiyorum biraz uzun sürecek anlaşılan

Back