Merhaba kaça çıkıyordu acaba tansiyon bir sıkıntı yaşadınız mı bende de bazen oluyor ama normalde iyi bir an yükseliyo yakın zamanda gebelik yaşadım ilk başta mesela 16/9 oldu yeni adet günümdu sonra normal gitti ama hamileliğim devam etmedi gelişmemiş pazartesi kürtaj Olcan bundan olabilir mi kafama takiliyorBende vardı hata çok erken çıktı 11 haftalık ken ve halen dikkat etmesem çıkar öncelikle stresten uzak durun lütfen salatlik yiyin ve bol bol dua et Allah şifa versin inşallah şeker tansiyon problemi çıkar hamilelikte
Tansiyinunuzz yuksek.maalesef tansion gebelikte cok tehlikeli.bendede hala tansion cikior 15 8 di benimdeMerhaba kaça çıkıyordu acaba tansiyon bir sıkıntı yaşadınız mı bende de bazen oluyor ama normalde iyi bir an yükseliyo yakın zamanda gebelik yaşadım ilk başta mesela 16/9 oldu yeni adet günümdu sonra normal gitti ama hamileliğim devam etmedi gelişmemiş pazartesi kürtaj Olcan bundan olabilir mi kafama takiliyor
Hamilemisiz ilk haftalarda hemen sorun eder mi onu merak ediyorum bir kere yukselmede gebelik ondan mı devam etmedi kafama takiliyorTansiyinunuzz yuksek.maalesef tansion gebelikte cok tehlikeli.bendede hala tansion cikior 15 8 di benimde
Ben maalesef tansiondan bebegimi kaybettimHamilemisiz ilk haftalarda hemen sorun eder mi onu merak ediyorum bir kere yukselmede gebelik ondan mı devam etmedi kafama takiliyor
Allah yardımcınız olsun çok zor bende aynı durumdayim sebebini bilmiyorm ama kaybettim 8 haftalık olması gerekti şuan pazartesi kürtaj Olcam sizin kaç haftalikti normalde tansiyon varmiudiBen maalesef tansiondan bebegimi kaybettim
Bişey sorucam hangi şehirdesiniz ben daha dün hastanede yatıyodum sizin gibi olan bi kadına da yatış verdiler ilgilenmemeleri tuhafKızlar 27 haftalık hamileyim tansiyonum sürekli olarak 13-14 arası seyrediyor , sağlık ocağı acil doktora gitmelisin dedi , acile gittim fakat bakmadılar riskli gebelik damar tıkanıklığı oluşabilir bebeğe kan gitmez ya da erken gebelik oluşabilir dediler , randevu bulamıyorum normal kadın doğum değil peritanoloji doktoruna gitmem lazım 1 hafta sonra için randevu buldum şu an evde ölçüyoeum tansiyonum 13 düşüremiyorum bi doktor ya da ilgilenen yok kimseye bişey ulaşamıyorum hastanelerde muayene olmak gerçekten artık imkansız özele gidicek maddi gücümde yok başına gelen var mı evde tansiyonumu nasıl düşürebiliriö bilgisi olan var mı ama lütfen iyi şeyler söyliyecek olanlar yazsın stres yaptıkça tansiyonum yükseliyor iyi şeyler duymak istiyorum
Benim bazen 17.8 bazen 16.9 hep böyleydi gebelik zehirlenmesi diye hep doktorlar gözetim altındaydim coraspirin aldım aşırı şiştim yani zor gebelik geçirdim.ve korkuyorum ya tekrar gebe kalirsam yine aynısı olursa diyeMerhaba kaça çıkıyordu acaba tansiyon bir sıkıntı yaşadınız mı bende de bazen oluyor ama normalde iyi bir an yükseliyo yakın zamanda gebelik yaşadım ilk başta mesela 16/9 oldu yeni adet günümdu sonra normal gitti ama hamileliğim devam etmedi gelişmemiş pazartesi kürtaj Olcan bundan olabilir mi kafama takiliyor
Hangi haftada başladı sizin yaşamanızı inşallah hep aynı şey olcak diye bir şey yok kiBenim bazen 17.8 bazen 16.9 hep böyleydi gebelik zehirlenmesi diye hep doktorlar gözetim altındaydim coraspirin aldım aşırı şiştim yani zor gebelik geçirdim.ve korkuyorum ya tekrar gebe kalirsam yine aynısı olursa diye
Çok üzüldüm canım Allah inşallah yerini doldursun hayırlı sağlıklı evlat versin aminn
Tansiyon çok riskli bişeymiş hamilelikte beni 14 Ken yatışa aldılar daha sonra 16 ile gittim beyin kanamasına kadar sebep olabilir dediler tansiyon yükselince bebeğe giden kan akışı olmuyomuş sanırım ve bebek zehirleniyomuş ölü doğuma veya düşüğe sebep oluyormuş benim bildiğim bunlar ben çok araştırmamaya çalışıyorum etkilenmemek için ilaç kullanıyorum şu an iyiyim tansiyonum çıkmıyo ama son 2 ayım gerçekten berbat geçmişti 6 ve 7. Ayım tansiyondan riskliydi çok gittim geldim hastanelere ama şu an şükür büyük bir sorun yokMerhaba kaça çıkıyordu acaba tansiyon bir sıkıntı yaşadınız mı bende de bazen oluyor ama normalde iyi bir an yükseliyo yakın zamanda gebelik yaşadım ilk başta mesela 16/9 oldu yeni adet günümdu sonra normal gitti ama hamileliğim devam etmedi gelişmemiş pazartesi kürtaj Olcan bundan olabilir mi kafama takiliyor
Kac haftaliksiniz suanTansiyon çok riskli bişeymiş hamilelikte beni 14 Ken yatışa aldılar daha sonra 16 ile gittim beyin kanamasına kadar sebep olabilir dediler tansiyon yükselince bebeğe giden kan akışı olmuyomuş sanırım ve bebek zehirleniyomuş ölü doğuma veya düşüğe sebep oluyormuş benim bildiğim bunlar ben çok araştırmamaya çalışıyorum etkilenmemek için ilaç kullanıyorum şu an iyiyim tansiyonum çıkmıyo ama son 2 ayım gerçekten berbat geçmişti 6 ve 7. Ayım tansiyondan riskliydi çok gittim geldim hastanelere ama şu an şükür büyük bir sorun yok
Kacinci haftalarda hep 17 18 oldu acaba, yüksek olunca evdemi zaman gecirdinizBenim bazen 17.8 bazen 16.9 hep böyleydi gebelik zehirlenmesi diye hep doktorlar gözetim altındaydim coraspirin aldım aşırı şiştim yani zor gebelik geçirdim.ve korkuyorum ya tekrar gebe kalirsam yine aynısı olursa diye
Çok üzüldüm canım Allah inşallah yerini doldursun hayırlı sağlıklı evlat versin aminn
Evet evde geçirdim çıktığı zaman da salatalık yiyordum tabi sonra doktora gidiyordumKacinci haftalarda hep 17 18 oldu acaba, yüksek olunca evdemi zaman gecirdiniz
Kacinci haftada doguma alındınızEvet evde geçirdim çıktığı zaman da salatalık yiyordum tabi sonra doktora gidiyordum
Canım 38 haftada doğum yaptım şimdi de dikkat etmesem hemencecik çıkıyor tuzu çıkartım hayatımdaKacinci haftada doguma alındınız
33 haftalıkKac haftaliksiniz suan
Ah az kalmis cnm33 haftalık
Tansiona ragmen gayette guzel haftalarda dogum yapmışsınızCanım 38 haftada doğum yaptım şimdi de dikkat etmesem hemencecik çıkıyor tuzu çıkartım hayatımda
Canım 38 haftada doğum yaptım şimdi de dikkat etmesem hemencecik çıkıyor tuzu çıkartım hayatımda
Tansiyon ilacı değilde coraspirin kullandim. benim hep yüksek çıkıyor du hele düşününce daha çıkıyorBisey daha soracam tansion ilaci kullandinizmi gebelikte,ve en sonki tansionunuz kacti kacinci hafta cok yukseldi
Ama sorunun cevabini alamadimki sizden en yuksek tansionunuz kacti ve kacinci haftaydi diye sormustumTansiyon ilacı değilde coraspirin kullandim. benim hep yüksek çıkıyor du hele düşününce daha çıkıyor
Senin kaç çıkıyor