Gebelikte yüksek tansiyon

Merhaba kaça çıkıyordu acaba tansiyon bir sıkıntı yaşadınız mı bende de bazen oluyor ama normalde iyi bir an yükseliyo yakın zamanda gebelik yaşadım ilk başta mesela 16/9 oldu yeni adet günümdu sonra normal gitti ama hamileliğim devam etmedi gelişmemiş pazartesi kürtaj Olcan bundan olabilir mi kafama takiliyor

Tansiyinunuzz yuksek.maalesef tansion gebelikte cok tehlikeli.bendede hala tansion cikior 15 8 di benimde

Tansiyinunuzz yuksek.maalesef tansion gebelikte cok tehlikeli.bendede hala tansion cikior 15 8 di benimde
Hamilemisiz ilk haftalarda hemen sorun eder mi onu merak ediyorum bir kere yukselmede gebelik ondan mı devam etmedi kafama takiliyor

Ben maalesef tansiondan bebegimi kaybettim
Allah yardımcınız olsun çok zor bende aynı durumdayim sebebini bilmiyorm ama kaybettim 8 haftalık olması gerekti şuan pazartesi kürtaj Olcam sizin kaç haftalikti normalde tansiyon varmiudi

Bişey sorucam hangi şehirdesiniz ben daha dün hastanede yatıyodum sizin gibi olan bi kadına da yatış verdiler ilgilenmemeleri tuhaf

Benim bazen 17.8 bazen 16.9 hep böyleydi gebelik zehirlenmesi diye hep doktorlar gözetim altındaydim coraspirin aldım aşırı şiştim yani zor gebelik geçirdim.ve korkuyorum ya tekrar gebe kalirsam yine aynısı olursa diye
Çok üzüldüm canım Allah inşallah yerini doldursun hayırlı sağlıklı evlat versin aminn

Hangi haftada başladı sizin yaşamanızı inşallah hep aynı şey olcak diye bir şey yok ki

Tansiyon çok riskli bişeymiş hamilelikte beni 14 Ken yatışa aldılar daha sonra 16 ile gittim beyin kanamasına kadar sebep olabilir dediler tansiyon yükselince bebeğe giden kan akışı olmuyomuş sanırım ve bebek zehirleniyomuş ölü doğuma veya düşüğe sebep oluyormuş benim bildiğim bunlar ben çok araştırmamaya çalışıyorum etkilenmemek için ilaç kullanıyorum şu an iyiyim tansiyonum çıkmıyo ama son 2 ayım gerçekten berbat geçmişti 6 ve 7. Ayım tansiyondan riskliydi çok gittim geldim hastanelere ama şu an şükür büyük bir sorun yok

Kac haftaliksiniz suan

Kacinci haftalarda hep 17 18 oldu acaba, yüksek olunca evdemi zaman gecirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…