Gebelikte Tatil

Limonagaci5561

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
53
39
3
33
Selam kızlar bana yardımcı olun. Şuan 8 haftalık hamileyim kurban bayramında eşimin memleketine Trabzon’a gitmemiz gerekiyor çünkü 2 senedir gidemedik. Ama tatile gitmeyi de çok istiyoruz. Geçen sene eşim yurtdışında çalıştığı için hiç bir yere gidemedim. Önce tatile gidip sonra memleket mi yapsak çok yorulurmuyum ben ettim sen etme diyen varmı ilk gebeliğim o yüzden çok ikilemdeyim. Ağustosta 6 aylık falan oluyorum ne tavsiye edersiniz.

Ayrıca gebeyken tatilde şuraya gittim memnun kaldım dediğiniz yerler var mı denize girmek bol bol yüzmek istiyorum.serin doğa ile iç içe böyle şelaleri kanyonları olan bir bölge olursa çok sevinirim

Selam kızlar bana yardımcı olun. Şuan 8 haftalık hamileyim kurban bayramında eşimin memleketine Trabzon’a gitmemiz gerekiyor çünkü 2 senedir gidemedik. Ama tatile gitmeyi de çok istiyoruz. Geçen sene eşim yurtdışında çalıştığı için hiç bir yere gidemedim. Önce tatile gidip sonra memleket mi yapsak çok yorulurmuyum ben ettim sen etme diyen varmı ilk gebeliğim o yüzden çok ikilemdeyim. Ağustosta 6 aylık falan oluyorum ne tavsiye edersiniz.

Sen bunu en iyisi doktoruna sor kadin var dunyayi geziyor gebeyken kadin var yattigi yerden kalkmiyor tutundugu yer riskli oluyor bulantisi oluyor. Doktor guzelce muayene edip soyler sana risk var mi yok mu. Sonucta hemilelik hastalik degil.

Vallahi ben 6 haftalik gebeyim iken eşimle tatile gittim her gün burnumdan geldi o bulantilar yüzünden hiç tavsiye etmem eğer bulantin varsa..

7 buçuk aylık hamile ve 1 yaşında olan bebeğimle tatile gittim.
Ayrıca 3 aylık hamileyken de aşırı yorucu bir yurtdışı seyehatim vardı.
8 günde 5 şehir gezdiğimiz, günde ortalama 12 km yürüdüğümüz bir tatildi o.
Hiç de yorulmadım valla.
Tatil ya bu, gelip geçici bir şey.
Yorucu olsa bile yatar dinlenirsiniz, ne var ki bunda?
Ayrıca bebek doğduktan sonra yapacağınız tatiller çok başka olacak, bu fırsatı değerlendirin.
Ne kadar gidilecek yer varsa gidin.

Vallahi ben 6 haftalik gebeyim iken eşimle tatile gittim her gün burnumdan geldi o bulantilar yüzünden hiç tavsiye etmem eğer bulantin varsa..
Sen bunu en iyisi doktoruna sor kadin var dunyayi geziyor gebeyken kadin var yattigi yerden kalkmiyor tutundugu yer riskli oluyor bulantisi oluyor. Doktor guzelce muayene edip soyler sana risk var mi yok mu. Sonucta hemilelik hastalik degil.
7 buçuk aylık hamile ve 1 yaşında olan bebeğimle tatile gittim.
Ayrıca 3 aylık hamileyken de aşırı yorucu bir yurtdışı seyehatim vardı.
8 günde 5 şehir gezdiğimiz, günde ortalama 12 km yürüdüğümüz bir tatildi o.
Hiç de yorulmadım valla.
Tatil ya bu, gelip geçici bir şey.
Yorucu olsa bile yatar dinlenirsiniz, ne var ki bunda?
Ayrıca bebek doğduktan sonra yapacağınız tatiller çok başka olacak, bu fırsatı değerlendirin.
Ne kadar gidilecek yer varsa gidin.

Cevaplarınız için teşekkürler. Tabi tatile çıkmadan önce muhakkak doktorumla görüşeceğim zaten uçuş için onaylı belge falanda almak gerekiyormuş. Aslında bulantım falanda pek olmuyor. Ama çok yürüdüğümde veya ayakta kaldığımda mesela 2 saat üzerinde belim ağrıyor.
Filmdelisi iyi gezmişsin maşallah hamileliği hastalıkmış gibi geçirmeyi hiç istemiyorum kendime güveniyorum ama bilemiyorumda fizyolojik olarak Bebek büyüdükçe bel ağrısı kasık ağrısı falan çoğalıyor mu bilet alıcam gidiş dönüş biletler yansın istemiyorum deneyimler benim için çok önemli her hamilelik farklıdır ama beni nelerin bekleyebileceği konusunda da fikir sahibi olmak istiyorum

Back
X