Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de önünde daha çok uzun zaman var hepsini ilk aylarda alma sonlara da bırak biraz kilo :)+30 kg almış biri olarak yavaşla derim normal durum hormonlar değişiyor
Sizde de böyle olunca şeker mi ciktihamilelik şekeriyle alakası olabilri mi ? bende kızımda bir dönem öyleydim sanki ama senin erken başlamış
yok yok hayır. alakası olabilri mi diye tahmin yürüttüm. hani şekerimiz düşer sürekli yemek isteriz ya ondan mı acabaSizde de böyle olunca şeker mi cikti
Anladım ins cikmaz . İlk aylarda kaç kilo almak yeterli mesela ilk 3 ayyok yok hayır. alakası olabilri mi diye tahmin yürüttüm. hani şekerimiz düşer sürekli yemek isteriz ya ondan mı acaba
o değişir kişiden kişiye. normalde ilk 3 ay kilo alınmaz derler hani bulantıdan filan. son aylarda zaten alınıyorAnladım ins cikmaz . İlk aylarda kaç kilo almak yeterli mesela ilk 3 ay
ben yarım kilo almıştım. Sonra 3 ay da 5 kilo daha aldım 25. haftadayım toplam 5.5 oldu. Aç hissettiğinizde aslında susamış olabilirsiniz. Su kaç litre içiyorsunuz.?Anladım ins cikmaz . İlk aylarda kaç kilo almak yeterli mesela ilk 3 ay
Maksimum 1,5 2 saatte bir açlık hissi oluşuyor ve açlık hissi geldiğinde buna hafif mide bulantısı da eşlik ediyor ta ki bişey yiyene kadar . Ama ne yediysem sonunda hep aynı his oluşuyor anlamdım 8 haftalık gebeyim , başından beri hiç midem bulanmadi istahimda gayet yerindeydi son bir kaç gündür boyle bişey yaşıyorum. Su da günde tam hesaplamiyorum ama 1 ltreyi gecyorum hatta 1,5 u da geciyorum gebelikten önce çok su içmeyen biri olarak. Bu arada ideal kaç lt su içilmeli ?ben yarım kilo almıştım. Sonra 3 ay da 5 kilo daha aldım 25. haftadayım toplam 5.5 oldu. Aç hissettiğinizde aslında susamış olabilirsiniz. Su kaç litre içiyorsunuz
Benim mide bulantım başından beri nerdeyse hiç yok maşallah dyelmo değişir kişiden kişiye. normalde ilk 3 ay kilo alınmaz derler hani bulantıdan filan. son aylarda zaten alınıyor
aman dilini ısır :) zor oluyor öyleBenim mide bulantım başından beri nerdeyse hiç yok maşallah dyelm
2,5-3 litre içmelisiniz. En azında 2 litre için. Bir şişe belirleyin kendinize böylelikle takibini yaparsınızMaksimum 1,5 2 saatte bir açlık hissi oluşuyor ve açlık hissi geldiğinde buna hafif mide bulantısı da eşlik ediyor ta ki bişey yiyene kadar . Ama ne yediysem sonunda hep aynı his oluşuyor anlamdım 8 haftalık gebeyim , başından beri hiç midem bulanmadi istahimda gayet yerindeydi son bir kaç gündür boyle bişey yaşıyorum. Su da günde tam hesaplamiyorum ama 1 ltreyi gecyorum hatta 1,5 u da geciyorum gebelikten önce çok su içmeyen biri olarak. Bu arada ideal kaç lt su içilmeli ?
Evet ama çok zor çünkü artık lavaboda yatacam o kadar su içmeyi de denedim 5 dk da bir lavaboya gdyorum2,5-3 litre içmelisiniz. En azında 2 litre için. Bir şişe belirleyin kendinize böylelikle takibini yaparsınız
allah allah ben de içiyorum ama o kadar sık gitmiyorum demek ki idrar torbanız küçük. Kuzenimin de öyleydiiiEvet ama çok zor çünkü artık lavaboda yatacam o kadar su içmeyi de denedim 5 dk da bir lavaboya gdyorum
5 dakikada bir dedigim ara ara yani yoksa yarm saatte bir maksimum saatte birallah allah ben de içiyorum ama o kadar sık gitmiyorum demek ki idrar torbanız küçük. Kuzenimin de öyleydiii