Gebelikte sürekli açlık hissetme

Duygunm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
104
13
26
8 haftalık gebeyim son bir kaç gündür sürekli kendimi aç hissediyorum ve kahvaltı ve yemekleri tıka basa yememe rağmen özellikle yatarken çok aç hissediyorum kendimi maksimum 1,5 - 2 saate kadar normalmi

+30 kg almış biri olarak yavaşla derim 😅 normal durum hormonlar değişiyor
Bence de önünde daha çok uzun zaman var hepsini ilk aylarda alma sonlara da bırak biraz kilo :)
ah şu hormonlar beni gece bile kaldırıyor aklım da olmayan şeyler geliyor yemek için gidiyorum mutfağa su içip yatıyorum 2. dersimi aldım :)

hamilelik şekeriyle alakası olabilri mi ? bende kızımda bir dönem öyleydim sanki ama senin erken başlamış

Anladım ins cikmaz . İlk aylarda kaç kilo almak yeterli mesela ilk 3 ay
ben yarım kilo almıştım. Sonra 3 ay da 5 kilo daha aldım 25. haftadayım toplam 5.5 oldu. Aç hissettiğinizde aslında susamış olabilirsiniz. Su kaç litre içiyorsunuz.?

ben yarım kilo almıştım. Sonra 3 ay da 5 kilo daha aldım 25. haftadayım toplam 5.5 oldu. Aç hissettiğinizde aslında susamış olabilirsiniz. Su kaç litre içiyorsunuz
Maksimum 1,5 2 saatte bir açlık hissi oluşuyor ve açlık hissi geldiğinde buna hafif mide bulantısı da eşlik ediyor ta ki bişey yiyene kadar . Ama ne yediysem sonunda hep aynı his oluşuyor anlamdım 8 haftalık gebeyim , başından beri hiç midem bulanmadi istahimda gayet yerindeydi son bir kaç gündür boyle bişey yaşıyorum. Su da günde tam hesaplamiyorum ama 1 ltreyi gecyorum hatta 1,5 u da geciyorum gebelikten önce çok su içmeyen biri olarak. Bu arada ideal kaç lt su içilmeli ?

Maksimum 1,5 2 saatte bir açlık hissi oluşuyor ve açlık hissi geldiğinde buna hafif mide bulantısı da eşlik ediyor ta ki bişey yiyene kadar . Ama ne yediysem sonunda hep aynı his oluşuyor anlamdım 8 haftalık gebeyim , başından beri hiç midem bulanmadi istahimda gayet yerindeydi son bir kaç gündür boyle bişey yaşıyorum. Su da günde tam hesaplamiyorum ama 1 ltreyi gecyorum hatta 1,5 u da geciyorum gebelikten önce çok su içmeyen biri olarak. Bu arada ideal kaç lt su içilmeli ?
2,5-3 litre içmelisiniz. En azında 2 litre için. Bir şişe belirleyin kendinize böylelikle takibini yaparsınız

Evet ama çok zor çünkü artık lavaboda yatacam 😂 o kadar su içmeyi de denedim 5 dk da bir lavaboya gdyorum
allah allah ben de içiyorum ama o kadar sık gitmiyorum demek ki idrar torbanız küçük. Kuzenimin de öyleydiii

X