GEBELİKTE SON 3 AYINA GİREN ANNELER

insallah kuzum haber veririm yazarim sana :KK66:
olsun ikinizde saglikli olunda baska bir sıkintiniz olmasin bende tombis anne adayiyim 86 ile hamile kaldim 3 aya kadar cikarmadan dolayi 83 kadar indim sonra 85 e tekrar ciktim.
:)
Tamam bekliyor olcam haberini
Bende 56 ile hamile kaldım şimdi 66 yım, kendime en fazla 68 demiştim ama geçecek sanırım:)

Tamam bekliyor olcam haberini
Bende 56 ile hamile kaldım şimdi 66 yım, kendime en fazla 68 demiştim ama geçecek sanırım:)

sen zayifmissin birtanem ah ah bende 66 olsaydim keske ama kendime soz verdim dogumdan sonra vericem hepsini.
10 kilo almissin demekki ne kadar dikkat etsekte aliniyor :) bebek var bebegin esi var amniyosivisi var onlarda etkilio

sen zayifmissin birtanem ah ah bende 66 olsaydim keske ama kendime soz verdim dogumdan sonra vericem hepsini.
10 kilo almissin demekki ne kadar dikkat etsekte aliniyor :) bebek var bebegin esi var amniyosivisi var onlarda etkilio
Benim boyum 1,55 onun için zayıf değilim aslında ama normal bir kiloda hamile kaldım hatta öncesinde 54 e kadar inmiştim bu tokluk şekeri olayını dengelemek adına, 55,5 idim aslında hamile kaldığımda ilk 3 ay bende fazla kilo almadım 2 kilo gibi, ama 4. ayda 6 kilo birden geldi ve nasıl olduğunu anlamadım 5. ayda yeme işine iyice dikkat kesildim çok şükür kilo almadım ben bebiş aldı ve İnşallah bu kontrolümde de öyle olur:)

Merhaba arkadaslar :KK66: bende 27. Haftamdayim 58 ile hamile kalmistim simdi 64 oldum ama son bir ayda daha hizli aldum kiloyu oda kan ilaaci ve B12 ignesi kullandgm icin oldu.. ama doktorum iyi gidiyosun bebegin kilosuda iyi dedi ve 7 kilo daha almam gerekiyoms bakalim sonuc ne olacak :)) ama beni goren hic kilo almamssn sadece karnina top koymussn diyolar :)))

Herkese selam bende 53 ile hamile kaldım 67kg oldum dr artık bi dur dedi:KK47: ama bebişim çok iyi tam 2250gr bi ara geriden geliyordu şimdi 2 hafta öne geçmiş :KK66: :emir_bebek:

X