Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımkıde cok hareketlı dr normal dedıkızlar birşey sorcam ya.benim bebeğim onu hissetmeye başladığım 18-19. haftalardan bu yana sürekli hareket halinde yani gece olsun gündüz olsun hareket etmediği zamanlar çok nadir...bu iyi birşey mi yoksa kötü birşeymi anlayamadım...insanlar bebek hareketlerinin yavaşlamasını sorun ederken benimki çok hareketli ...varmı bir bilginizz ??.sevinmelimiyim?
Akıntıyla ilgili bilgim yok ama gerilme büyük ihtimalle karnın büyüdüğü içindir. Büyüdüğü haftalar benim de patlayacak gibi oluyor. Sanki çok yemek yemişim gibi sığamıyorum bi yere, nefes almakta sorun yaşıyorum vs. Ama geçiyor. Korkulacak bir şey değildir sanırım. Tabi bu benim kendi gözlemim, yanlış yönlendirmek de istemem.Merhaba kızlar 29+3 gebeyim.. maşallah bebeğim çok hareketli ama şöyle bir sorunum var karnım acayip sert resmen taş gibi ve sürekli gerilme hissi var..ama çok şükür ağrı kasılma vs.yok az önce doktorumu aradım ağrı olmadıkça sorun yok takip et..devam ederse Nts'ye sokarız dedi.. bir de vajinal akıntım karttı kokusuz ve beyaz bunun içinde Cleocin al kullan sık sık çamaşır değiştir dedi.. benimle aynı durumda olan veya bilgisi olan var mı? içim rahat etmiyor
O hareket sayısına ben de ayar oluyorum. Bazen yorgun olduğumda, moralim bozukken ya da az su içtiğimde benim de bebeğim az hareket ediyor. Bizim bile bir günümüz diğerine uymuyorken el kadar bebeğin hareketini saymak nedir? İnsana gereksiz yere evham yaptırıyorlar. Sonuç olarak da daha çok geriliyosunuz ve bebeğiniz etkileniyor. Hareket sayısının bebekten bebeğe farklı olacağına inanıyorum ben. Doktor sağlıklı dedikten sonra sayılar manasız geliyor. Üstelik her bebeğin kendine has bir rutini var.Bebek hareketleri ile ilgili hamilelik yaşamış arkadaşlarım bana da say saatte kaç tane tekme atıyor vs diye ya da çok ya da az hareket etmesi ile ilgili yorumlarda bulundular. Cumartesi kontrolüm vardı doktora dedim yok öyle bir şey dedi. Benim kızım da bazen çok hareketli bazen diğer güne göre daha az hareket ediyor. Çok yediğim zaman rahatsız oluyorum o yüzden sık sık az yiyorum. Karnım çatlayacakmış gibi oluyor doktor buna da normal dedi gelişiyor büyüyor dedi ve mide yanmam için şurup verdi. Olursa iç dedi. Yemekten sonra oturup kalmak da zorluyor arkadaşlar biraz adımlamak lazım iyi geliyor..
sağol canım çok teşekkür ederimAkıntıyla ilgili bilgim yok ama gerilme büyük ihtimalle karnın büyüdüğü içindir. Büyüdüğü haftalar benim de patlayacak gibi oluyor. Sanki çok yemek yemişim gibi sığamıyorum bi yere, nefes almakta sorun yaşıyorum vs. Ama geçiyor. Korkulacak bir şey değildir sanırım. Tabi bu benim kendi gözlemim, yanlış yönlendirmek de istemem.
Çok azarlıyormuş,ne haddine. Çok biliyorsa nasıl almayacağın yönünde yeme programı versin.Şimdi böyle söyleyip moralimi bozuyorsunuz,moral kilodan daha önemli doktor hanım,elimde değil de.
Ama isterseniz hamurlu şeyler yemeyin artık(yiyorsanız).Meyve,sütlü tatlılar,sebzeler tüketin.Balık yiyin.
Eşinize kızdım bak şimdi.Tatlı dille uyarabilir,hayatım dikkat et bak zor olur sonra sana diye,ama azarlamak ne demek .