GEBELİKTE SON 3 AYINA GİREN ANNELER

geçtiğimiz salı doktora gittim.. tam 27. haftamın bittiği gündü.. doktor 952 gr dedi bebişe.. karın cevresi 1 hafta geriden, biraz zayıf dedi.. kafam karıstı.. sizin nasıldı 27 bittiğinde hatırlıyor musunuz

geçtiğimiz salı doktora gittim.. tam 27. haftamın bittiği gündü.. doktor 952 gr dedi bebişe.. karın cevresi 1 hafta geriden, biraz zayıf dedi.. kafam karıstı.. sizin nasıldı 27 bittiğinde hatırlıyor musunuz
950 GR DI VE DOKTOR DA NORMAL DEMİŞTİ CANIM

ohh içim rahatladı... bende netten bakıyorum boy-kilo tablolarına normal aralıkta aslında, doktor niye öyle dedi anlamadım.. teşekkürler
ABARTIYOLAR BANA GÖRE TATLIM YA
SÜREKLİ KONTROLE GİTMEN İÇİN
BENİM OĞLUMA DA ÇOK UFAK DEDİ
BAŞKA DOKTORA GİTTİM NORMAL DEDİ

Bende 26 hafta bitmek uzere en son 24 te 720 grmdi haftaya persembe kontrolum war 1 kilo olmustur artk heralde. Benimkininde gobek cevresine gore 2 hafta onden gidiyir demisti ben allahlik durumdayim 13 kilo aldim suana kadar :))) bebis iyi olsunda weririz napalim 20 kilo alirim doguma kadr tahminen :)

Yarın 28+0 olcaz inşallah. .ben henüz 4kilo aldım istahim pek yok. Bebegin kilosu şükür iyiymiş ama benm kilo almam için liste verdi. Önceden de kilo alabilen biri değildim nasıl olacaksa artık. .bel agrilari enfeksiyon akıntısı duraksiz devam üstüne kalp rahatsızlığı çıktı sezeryan görünüyormus falan allah yardımcımız olsun

27 haftalıktım son randevumuzda.3 gün önce yani. toplamda 6 kilo almışım.bebek de 963gr'dı.doktor,haftasıyla uyumlu dedi.2.bebeğim olacağı için 1-2 haziran gibi sezaryen olucam. :)

23.haftaya adım attım, 4,5 kilo falan aldım. Çok almasam iyi olaca sanki..

X