BİZ 32 OLDUK BİLEbacaklarımda agrı yok sukur 20 martta 32.hafta doluyor bakalım doktor rapor verırse calısmaya devam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİZ 32 OLDUK BİLEbacaklarımda agrı yok sukur 20 martta 32.hafta doluyor bakalım doktor rapor verırse calısmaya devam...
masallahh tam olarak nekadarBİZ 32 OLDUK BİLE
DOKTOR MYIS 10 GİBİ DOĞUM BEKLENİYOR DEDİmasallahh tam olarak nekadar
hemen hemen aynı gıbıyız banada mayıs 13 ile 23 arasında olabılır dedıDOKTOR MYIS 10 GİBİ DOĞUM BEKLENİYOR DEDİ
AYY NE GÜZELhemen hemen aynı gıbıyız banada mayıs 13 ile 23 arasında olabılır dedı
30.haftaya girdik 14 subatta gittigimde 1050 gr bebişim bende toplamda 7 kilo almıstım senınkı nasıl nekadarAYY NE GÜZEL
KAÇ KİLO ALDIN VE KAÇ HAFTALIKIN
BEBİŞ NE DURUMDA
BEN DE 30. HAFTADA GİTTİĞİMDE OĞLUM 1114 GRDI30.haftaya girdik 14 subatta gittigimde 1050 gr bebişim bende toplamda 7 kilo almıstım senınkı nasıl nekadar
bizimde 20 martta bakalım nekadar buyumusuz:))BEN DE 30. HAFTADA GİTTİĞİMDE OĞLUM 1114 GRDI
BEN DE 10 KİLO ALMIŞTIM
ŞİMDİ 32 HAFTALIĞIZ
DAHA GİTMEDİK DOKTORA
11 NİSANDA RANDEVUMUZ
DUALARIM SİZİNLEbizimde 20 martta bakalım nekadar buyumusuz:))
950 GR DI VE DOKTOR DA NORMAL DEMİŞTİ CANIMgeçtiğimiz salı doktora gittim.. tam 27. haftamın bittiği gündü.. doktor 952 gr dedi bebişe.. karın cevresi 1 hafta geriden, biraz zayıf dedi.. kafam karıstı.. sizin nasıldı 27 bittiğinde hatırlıyor musunuz
ohh içim rahatladı... bende netten bakıyorum boy-kilo tablolarına normal aralıkta aslında, doktor niye öyle dedi anlamadım.. teşekkürler950 GR DI VE DOKTOR DA NORMAL DEMİŞTİ CANIM
ABARTIYOLAR BANA GÖRE TATLIM YAohh içim rahatladı... bende netten bakıyorum boy-kilo tablolarına normal aralıkta aslında, doktor niye öyle dedi anlamadım.. teşekkürler
İşin ilginc yani 5 hafta sonra gel dedi bana :)ABARTIYOLAR BANA GÖRE TATLIM YA
SÜREKLİ KONTROLE GİTMEN İÇİN
BENİM OĞLUMA DA ÇOK UFAK DEDİ
BAŞKA DOKTORA GİTTİM NORMAL DEDİ