25.haftadayim 7 kilo aldim
Doktorum.hizli gidiyorsun dedi banaaynı gidiyoruz sanırım:)
Merhaba25+4 um bende -1 im.
Kilo almadim
ama gobis onde gidiyor bende :)
ve cok halsizim kizlar ya sizde ogle mi ?
MerhabaPOWERHACK , bende seni merak etmiştim burada buldum:) bizim topik de görememiştim uzun zamandır, iyi olduğuna sevindim :)
Bizde iyiz çok şükür, 9 Mayıs da dr. randevumuz var meraktayım:) sen nasılsın nasıl gidiyor hala kilo almamışsın ne güzel:) kızın sana iyi bakıyor :)iyiyim birtanem cok sukur allah razi olsunmaviden sonra pembe sen nasilsin bebis nasil :)
Bizde iyiz çok şükür, 9 Mayıs da dr. randevumuz var meraktayım:) sen nasılsın nasıl gidiyor hala kilo almamışsın ne güzel:) kızın sana iyi bakıyor :)
25+4 um bende -1 im.
Kilo almadim
ama gobis onde gidiyor bende :)
ve cok halsizim kizlar ya sizde ogle mi ?
Bende başka halsiz birine rastladığıma sevindim benim bazen bütün gücüm çekiliyor gibi walla
Şeker yüklemesi yaptırmadım, dr.umuz gerek görmedi, çünkü benim şeker takibim 1 yıldır yapılıyordu birde ilk hamileliğimde bakıldığı için bunda gerek görmedi dr.umuz.benimde 5 mayista canim cok merak ediyorum 2 nisanda 478 gram dik acaba kizim kac kilo oldu :)
evet cok sukur aldirmadi hala -1 im :)
ama gobisim sanki almisim gibi duruyor
seker yuklemesi yaptirdin mi biz hala kararsiziz da
Şeker yüklemesi yaptırmadım, dr.umuz gerek görmedi, çünkü benim şeker takibim 1 yıldır yapılıyordu birde ilk hamileliğimde bakıldığı için bunda gerek görmedi dr.umuz.
Sen dr.una sor öncelikle derim o ne derse onu yap.
Çok geçmiş olsun, iyi düşün iyi olsun, benimde anne tarafımda var onun için ben gebelik öncesi baktırmıştım, İnşallah beklediğinden de güzel çıkacak sonuçların Maşallah kilo almadın eğer sağlıklı da beslendiysen hiç korma...bana yapilmasi gerektigini soyledi tatlim.
babam 2.tip diyabet 700 leri gordu sekeri komalik oldu.
yarin ac gidip yaptiricaz bakalim ne olucak
Çok geçmiş olsun, iyi düşün iyi olsun, benimde anne tarafımda var onun için ben gebelik öncesi baktırmıştım, İnşallah beklediğinden de güzel çıkacak sonuçların Maşallah kilo almadın eğer sağlıklı da beslendiysen hiç korma...
Benimde tokluk şekerim düşüktü biraz normale çekince hamile kaldım şimdi ona göre besleniyorum dr.umuz şekerli, unlu, yağlı herşeyi yasakladı bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ama canım inanılmaz da tatlı istiyor:) lohusalık dönemine saklıyorum nasipse tatlı yeme işlerini ama yine abartmadan:)Sagol canim allah razi olsun insallah guzel cikar aslinda gebelik oncesi i seker dusmesi oluyordu 60 70 lerde cikiyordu.
herseyin hayirlisi almadim cok sukur kiloda duzgun beslenmeye calisiyorum bazen tatli da yedim bu bi gercek yalan soyliyemem istedigim zamanlarda oldu ve yedim :)
yarin ola hayir ola bakalim kiscem kac kilo oldu :)
Benimde tokluk şekerim düşüktü biraz normale çekince hamile kaldım şimdi ona göre besleniyorum dr.umuz şekerli, unlu, yağlı herşeyi yasakladı bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ama canım inanılmaz da tatlı istiyor:) lohusalık dönemine saklıyorum nasipse tatlı yeme işlerini ama yine abartmadan:)
Çok güzel haberlerle dön İnşallah ... bekliyor olcam haberlerini:)
Bende çok meraktatım bebişimi İnşallah bu kontrolümde de dr.um bana bebek kilo almış sen almamışsın der:) Kilodan yana ben biraz hızlı gittim o kadar dikkate rağmen:)