Gebelikte sigara

Canım gözün aydın hayırlı olsun bebiş bende sizin gibi sigara kullanıcısıydım maalesef.. Hamile kaldığımı öğrendim bir hafta içinde bıraktım.. Ama bir haftada da inan içtiğime bin pişmanım.. Zaten günde 2 tane falan içmiştim. Ki ben günde bir paket sigara kullanırdım.. Sigara içen herkes zaten zararını biliyor kimse yararlı diye içmiyor ama işte nefis var ki bizi oyuncak ediyor maalesef.. Kafanızda bitirmeniz gerekiyor bunun başka yolu yok..başta zor oluyor ama bebeğini düşün.. Bir dal sigara 3dk sürüyor benim aklıma gelince 3dk tutuyorum içtim bitti sayıyorum biliyorım komik ama ne yapim yaaa 3dk zevk yapacağım diye bebeğimi zehirmeyeyim diye düşünüyorum.. Sizde yapabilirsiniz inanın aslında çok da zor değil.. Hem içince de biliyorum ki sizin de içiniz huzursuz oluyor.. İçmeyince de insanın aklından çıkmıyor o da var ama bir şekilde bırakılacak yapacak birşey yok işte

Çok teşekkür ederim allah razı olsun evet içim cook daralıyor sıkılıyor bisey sorucam siz de de oldu mu dün gece başım çok ağrıdı bugün de öyle yatağa yatınca migdem cok bulandı

Ilk zamanlar olur merak etme bebek beslenir her türlü. Sonradan daha rahat olur mide bulantıları geçince

Ilk zamanlar olur merak etme bebek beslenir her türlü. Sonradan daha rahat olur mide bulantıları geçince
Yarın benim adet günüm normalde erken gebelik testinde öğrendim kan vermeme gerek var mi 1 hafta sonra kadın doğuma mi gitsem

Çok tiryaki olanlara doktor önermesede günde 2 hak veriyor. Oda hamile bayanın bunu sıkıntı yapıp bebeğe daha çok zarar vermemesi için. Tabiki her doktor bunu yapmaz ama kuzenimin doktoru böyle söylemişti. Kendini hazırlamaya bakıcaksın. Sonuçta kendi sağlığın olsa sonucuna sen katlanıcaksın sen bilirsin ama sana bağlı küçük bi can var onu düşünmen lazım. Annelik fedakarlıktır ki sigara yapabileceğin en küçük fedakarlık olur canım

Benim dün akşam çok başım ağrıdı bide migdem bulandı yatağa yatınca neden acaba
Gebelikte özellikle ilk 3 ayı mide bulantısı baş dönmesi migren agrısı yada hafif baş ağrısı görülüyor. Normal bunlar yani.

Yarın benim adet günüm normalde erken gebelik testinde öğrendim kan vermeme gerek var mi 1 hafta sonra kadın doğuma mi gitsem
Sen bilirsin canım 1 hafta bekleyemem diyosan git . Ama 1 hafta sonra kadın doğuma da gitsen olur tabi

Eklentiler

• 20201213_093729.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…