Gebelikte sigara

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Kızlar merhaba ben gebelik testi yaptım erken gebelik testi silik cizgi cıktı ben sigara ve kahve çok içiyorum çok zararlı biliyorum ama canım çok istiyor gebelikte sigara kullanan varmıydı veya doktorların önerebilcegi ilaç var mi bebeğime zarar gelmesin istiyorum ama bırakamıyorum

Canım abartilmiyor neden abartilsin böyle tepki vermene gerek yoktu sadece sordum ben bide bisey sorucam dün öğrendim adetim yarın olmam gerekiyor pazartesi kan versem olur mu

Sigara fiziksel bağımlılığa neden olur. Beyinde ödül yolağı denilen bir yapıdaki reseptörlerin miktarını arttırır. Yani sadece irade ile ilgisi yok biyolojik bir temeli de var. Bu nedenle sigara bağımlısı biri birden sigarayı bırakırsa tansiyonu düşebilir hatta hastanelik olabilir. Nasıl bırakmanız gerektiğini doktorunuza danışmalısınız

Canım abartilmiyor neden abartilsin böyle tepki vermene gerek yoktu sadece sordum ben bide bisey sorucam dün öğrendim adetim yarın olmam gerekiyor pazartesi kan versem olur mu
Sende bırak diye öyle dedim ilaçla falan değil iradeyle olcak şey bu, kanı istediğin zaman verebilirsin her şekilde çıkar orda gebelik

Sende bırak diye öyle dedim ilaçla falan değil iradeyle olcak şey bu, kanı istediğin zaman verebilirsin her şekilde çıkar orda gebelik
Emin ol sadece fikir için sordum çocuk değiliz azarlanmayada ihtiyaç yok bu zamanda teşekkürler

Çok teşekkür ederim bırakamıyorum geçen yılda denedim ağzım uyuşuyor içmeyince bi paket bitiyor günde

Annem bana hamileyken sigara içermiş, Herhangi bir kalp veya ciğer hastalığım yok ama zaman zaman nefes darlığı çekiyorum kalp çarpıntısı yaşıyorum ellerim çok titrerdi mesela hala biraz var. Sigaranın etkisi var mıdır bilmiyorum ama bu yaşadıklarımında hastalık gibi bir sebebi yok

Benim annem de kullanmış bende içmiş ama ben çok korkuyorum kaybedicem diye azaltmaya çalışıyorum bakalım

ben de içiyordum öğrendiğim gün kestim ya. Bilmiyorum bağımlılık seviyesiyle ilgili sanırım ama anlayamıyorum ben de bırakamaynları. Mide bulantıların başlayınca içemezsin belki. Bilemedim ki. İlaç pek mümkün değil sanmıyorum.

Benim görümcen gunde 2 3 tane içiyordu ama cok zararli ya ben kullanmiyorum da keşke dayanabilseniz. Kahve de günde 1 tane eğer çok kansız değilseniz izin veriliyor da fazlası yine zararlı. Anlıyorum insanın canı istiyor ama biraz sabır ile halledersiniz

Çok teşekkür ederim bırakamıyorum geçen yılda denedim ağzım uyuşuyor içmeyince bi paket bitiyor günde
Bir paket çok fazla canım en azından daha az içmeye çalış mide bulantıları başlayınca içemiyosun. Ben öğrendiğim an bırakmıştım. Bebeğime bişey olmasından korktum hep. Bir iki tane icmisligim var hamileyken . Doğum yapınca bebeğimi görünce bikac tane içtiğim sigara için bile pişman olmuştum . Sen de zamanla soğursun inşallah daha çok yeni

Bisey sorucam özel değilse ne vardı bebiste

Hicbirsey bebeginizden daha onemli degil. Birakabilirsiniz ki birakmalisinizda ben bu yuzden yasit yegenimi kaybettim ve asla annesiyle babasini affedemiyorum.

Benim dün akşam çok başım ağrıdı bide migdem bulandı yatağa yatınca neden acaba

Bisey yoktu çok şükür ama doğunca insan içtiğine pişman oluyo :)
Şükürler olsun bide benim dün akşam çok başım ağrıdı yatağa yatınca da migdem bulanıyor bide ben süt bal felan yumurta yemiyorum sadece sarısı ni yiyorum soyamıyorum bile nasil beslicem bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…