- Konu Sahibi mineogretmen
-
kızlar bnde 2 aylık hamileyim ve bendede sarı akıntı var..6 haftalıkken başladı ve hep devam ediyo.. yanma yok ama bazen kaşıntı olabilio.. hergün çamaşırımı değiştiriorum özellikle pamuklu giyiyorum. günde muhakkak 7-8 bardak su içiyorum.. böyle atlatmaya çalışıyorum yani.. görünen o ki beyaz akıntısı olan çok az.. kaç tane yakın hamile arkadaşım varsa hepside sarı akıntı demişti.. çok endişelenmeyelim kızlar normal bir durum demekki.. tabi yanlış anlaşılmasın, yanma çok kaşıntı ve renk değişimi yaşanmıosa.. (sarıdan kahverengiye mesela) herkese sağlıklı gebelikllerrr
kızlar bnde 2 aylık hamileyim ve bendede sarı akıntı var..6 haftalıkken başladı ve hep devam ediyo.. yanma yok ama bazen kaşıntı olabilio.. hergün çamaşırımı değiştiriorum özellikle pamuklu giyiyorum. günde muhakkak 7-8 bardak su içiyorum.. böyle atlatmaya çalışıyorum yani.. görünen o ki beyaz akıntısı olan çok az.. kaç tane yakın hamile arkadaşım varsa hepside sarı akıntı demişti.. çok endişelenmeyelim kızlar normal bir durum demekki.. tabi yanlış anlaşılmasın, yanma çok kaşıntı ve renk değişimi yaşanmıosa.. (sarıdan kahverengiye mesela) herkese sağlıklı gebelikllerrr
Canim bak burda 2009 15 nisana ait bir yazini gordum tatlim hamilemiydin bu yorumu yaparken :)rabbim herkese sağlıklı doğular nasip etsin ben son günlerimdeyim yani son 5 günüm kaldı ama sarı akıntı hala devam ediyor ilaçda verdi doktor geçmedi yani iltihap geçtikten sonra akıntı sorun yaratmıyormuş idara yolları iltihabı tehlikeliymiş bebeği sıkıntıya sokabilirmiş herkesin bildiği gibi aşırı hijyen ve bol su içmek çok önemli ve bu dönemlerde sakın seni krkutan kimseyle muhatp olma ve doktorunda seni telaşa verecek bir tip olmasın umarım rahat bir hamilelik geçirirsin..
Ay evet ben 26 nisan da doğum yaptım çok güzel bir anı oldu bana teşekkür ederim şimdi hiçbirini hatırlamıyorumCanim bak burda 2009 15 nisana ait bir yazini gordum tatlim hamilemiydin bu yorumu yaparken :)
Evet tatlım benimde başladı bende sen gibiyim anlamadım hala korktum sabah bu ne diyemerhaba, bende 13+3 haftalik hamileyim bende de iki gundur koyu sari renkte akinti basladi, kokusu yok, kasinti yada yanmada yok, enfeksiyon olsa yanma falan olurdu herhalde, sizce normalmidir, benim gibi olan varmi aranizda, aydinlatirsaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler
2 aylık hamileyim kanamam yok ama çok koyu sarı akıntım var geliyo korkuyorum ilk hamileliyim nolur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?