- Konu Sahibi mineogretmen
-
canim hosgeldin once saglikli hayirli olur insallah bebisin buyuk ihtimal iltihaptir yada kullandigin ilac varsa oda yapiyo asiri kanama olmadigi surece bisey yok bence sen yinede dr bi gorun korkma kotu bisey yoktur eminim bebisle ilgili degil bendede idrar yollarinda yanma var 2 aylik hamileyim dr su ic bol dedi ama kusmam var su icsem cikariyorum mecburen agriyo dayaniyorum ilacta kullanamiyorum sadece vitamin hapi bide bulanti dr tavsiyesinde tabi sen dr bi gorun hayirli haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. bende 9+3 hamileyim. yaklaşık 1 haftadır sarı renkte akıntım ve sistitim var. İnanırmısınız doktora gitmeye korkuyorum. ya bebeğime bişey olduysasizce napmalıyım? neden olur bu sarı akıntı? bebekte bi sorun olduğundanmıdır? iltihap olduğunu düşünüyorum bol su içiyorum ama napmalıyım sizce?
bende 12 haftalık hamileyim...
bendeden sarı renkte akıntı geliyor, ayrıca bazen böyle iplikimsi hafif kahverengi akıntı oluyor...bu bir haftadır böyle...çok sık değil bu akıntılar, ama bu lekeler beni çok endişelendiriyor...
doktora sormaya korkuyorum bana biri yardımcı olsun lütfennn...
ben de bebek istiyorum ama henüz bekleme sürecindeyim.aynen sizin gibi bende de bu ay sarı akıntı var.sık tuvaletim geliyor.en son ilişki sırasında yanma oldu.bi fikri olan var mı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?