Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. 16 haftalık hamileyim vajinal akıntım gebeliğin başından beri var neredeyse. Koku kaşıntı yok ama çok rahatsız ediyor bu durum artık. Rengi sarı yoğun sümüksü bazen. Ama hep var. Bi fitil verdi doktor gyno lomexin ama gebelikte kullanılmaz yazıyor prospektüste. Bu fitili kullanan var mı? Böyle akıntı yaşayan var mı? Paylaşırsanız çok ama çok sevinirim
İnanın ben 9 ay çektim bunu benim yeşil olmuştu artık peynir kesiği giiibi kocaman çıkıyordu hiçbir şey etki etmedi bana da fitil kullandım bende yine tekrarladı artık yara yapmıştı. bende Rahim ağzında kanamam oluşuyordu. Sirkeli su yapabilirsin biraz da olsa rahatlatıyor borik asit kullanabilirsin vajina içini temizliyor ama Biraz fiyatları tuzlu. Bende daha önce de vardı 3 sene çektim bunu çok lanet bir şey şükür şu an yok bir kaç aydır iyi bir doktora denk geldim o fitilden bir tane kullanamama rağmen direkt kesti ne varsa ama hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum. Tek yapacağınız şey sabretmek antibiyotik daha da besliyor mantarı birde şekerden uzak durmaya çalışın onlar da besliyor
İnanın ben 9 ay çektim bunu benim yeşil olmuştu artık peynir kesiği giiibi kocaman çıkıyordu hiçbir şey etki etmedi bana da fitil kullandım bende yine tekrarladı artık yara yapmıştı. bende Rahim ağzında kanamam oluşuyordu. Sirkeli su yapabilirsin biraz da olsa rahatlatıyor borik asit kullanabilirsin vajina içini temizliyor ama Biraz fiyatları tuzlu. Bende daha önce de vardı 3 sene çektim bunu çok lanet bir şey şükür şu an yok bir kaç aydır iyi bir doktora denk geldim o fitilden bir tane kullanamama rağmen direkt kesti ne varsa ama hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum. Tek yapacağınız şey sabretmek antibiyotik daha da besliyor mantarı birde şekerden uzak durmaya çalışın onlar da besliyor
Benimde 1 aydır var. Bebeğiniz doğdu mu ve sağlıklıdır umarım. Ben bu konuda aile hekimine gittim. Kendi doktorum yoktu diye aile hekimi beni bayağı korkuttu. Ve bugün daha da arttı ve affedersiniz sümüksü yeşil koku kasinti yok ama akıntı çok yoğun