• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ya eğer tahmini yumurtlama günü olduysa benim de 12 Ocak 😅
A aynıyız süper 🌸😍
benimde 27 pikti herhalde gece filan çatladıysa 28 i silik olmuştu. 14 eklerse 11 ocak.
rüyanda erkek mi gördün alla alla hayır olsun , sağlıklı olsun da kız - erkek fark etmez
az kaldı da ne bileyim. eskiden nasıl dayanıyormuş insanlar ya adet gecikecekte bulantı olacakta. biz çok sabırsız olduk
Gönlüm kız ister ama allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Öncelik bunlar tabii ki ❤️ ben ilk hamileliğimde ovülasyon testin silikleştiğinden (bu günü sayarak) 11 gün geçtikten sonra şu testte çok net çıkmıştı hemde akşamdı. Ama ertesi gün kaset ve erken gebelik yaptım o kadar silikti ki. Yine bu testten mi alsam diyorum

Eklentiler

• IMG_5995.png
    IMG_5995.png
    249,2 KB · Görüntüleme: 5
A aynıyız süper 🌸😍

Gönlüm kız ister ama allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Öncelik bunlar tabii ki ❤️ ben ilk hamileliğimde ovülasyon testin silikleştiğinden (bu günü sayarak) 11 gün geçtikten sonra şu testte çok net çıkmıştı hemde akşamdı. Ama ertesi gün kaset ve erken gebelik yaptım o kadar silikti ki. Yine bu testten mi alsam diyorum
evet bu test güvenilirmiş
ama beni ayartma yaaaa :D
benim 10. günüm bugün

Ben bile heyecanla bekliyorum bu grubu. Sizi düşünemiyorum. Ama yok yok ayartmayayım boşver, bir kaç gün daha bekle daha garanti olsun. Birde oldu olmadı çok silik diye düşünme net olsun 😍
valla regl olduktan sonra kafam rahat oluyor. hiç düşünmüyorum
P papatyamm13 sen naptın gördün mü piki
ben haftasonları çok giremiyorum yazdıysanda görmedim

valla regl olduktan sonra kafam rahat oluyor. hiç düşünmüyorum
P papatyamm13 sen naptın gördün mü piki
ben haftasonları çok giremiyorum yazdıysanda görmedim
Benim pik oldu sonunda çok şükür, 2 si pik 3 u çatlama oldu. Sadece 2-3 değerlendirdik yani 4 te olmadı nobetteydim çünkü. Bakalım artık hayırlısı

Benim pik oldu sonunda çok şükür, 2 si pik 3 u çatlama oldu. Sadece 2-3 değerlendirdik yani 4 te olmadı nobetteydim çünkü. Bakalım artık hayırlısı
heh iyi bak. düşükten sonra değişti tarihlerimiz. anca toparlanıyoruz
hayırlısı tutar mı tutar

A aynıyız süper 🌸😍

Bence al. Benimde prodoktor ile 11. Gün pozitif görmüştüm. 😍
Bu gece bende rüyam da hastanedeymisim. Bize en başta sizin çocuğunuz olmaz diyerek tüp bebeğe yönlendiren doktorla dertleşiyordum. Sonra kızımı sevecem diye bir hemşire ısırmış. Onu bulup en son onu ısırıyordum 😂😂😂😂 şimdi mesajları tekrar okuyunca aklıma geldi.
Gaza getirmek gibi olmasın ama benim de 11. Gün çıkmıştı prodoctor erken gebelik ve innovita ikisinde de🤣
Aynen benimde öyle oldu. Bu gebeligimi 11. Gün öğrendim. 🥴

perşembe 12. gün oluyor ama 1 gün daha beklerim cuma günü paşalar gibi kaset testi yapar geçerim :D
O kadar beklersen sadece kaset olmaz ki. Yaninda Bi tane de erken gebelik testi patlatmayi haketmissin demektir 🤣 kasette gölge çıkar falan arada kalırsın, erkende renk de görünüyor daha net oluyor 😁

İşte buralara girmeyin o zaman stres tavan oluyor ve olacağı varsa da sıkıntıya sokuyoruz kendimden biliyorum🥲 aklına bu gelince hemen birseylerle uğraşıyoruz ve günümüze devam ediyoruz 😁
Öf gerçekten doğru ya. Sol tarafım sızlamaya başladı azıcık azıcık 😂😂 psikolojik olabilir tamamen forumda okumaktan

heh iyi bak. düşükten sonra değişti tarihlerimiz. anca toparlanıyoruz
hayırlısı tutar mı tutar
Düşükten sonra korundunuzmu kürtaj mi benim kimyasal oldu aslında değerim yükseliyordu keseye az kalmıştı ama olmadı dustu yine korunmayı planlıyorum bu ay

İşte buralara girmeyin o zaman stres tavan oluyor ve olacağı varsa da sıkıntıya sokuyoruz kendimden biliyorum🥲 aklına bu gelince hemen birseylerle uğraşıyoruz ve günümüze devam ediyoruz 😁

Öf gerçekten doğru ya. Sol tarafım sızlamaya başladı azıcık azıcık 😂😂 psikolojik olabilir tamamen forumda okumaktan
Haklısınız kızlar. Susuyorum 🤐🤐

Back