- 3 Şubat 2023
- 250
- 90
- 18
- 26
Merhabalar, siz yeni tarihli yazmışsınız. Ben de 6 aydır uğraşıyorum ve şu an candida diyeti yapıyorum. Aynı anda soğan kürü de uyguluyorum. Birkaç gündür akıntım tekrar başladı. Aslında diyet de yapıyorum. Soğan küründen diye düşünüyorum. Nerden sipariş ettiniz acaba. Görürseniz lütfen yazın, size çok dua ederim.
Merhaba, belki faydası olur, ben Trendyoldan 00 boş bitkisel kapsül ve aktarix saticisindan borik asit aldım 4. Gundeyim sabah akşam koyuyorum. Trendyola yazın, bulursunuz. Içine de kapsülün büyük kısmının aldığı kadar koyuyorum kapsüller baya büyük ama normal bir fitil kadar değil tabiki hap gibi oluyor. Burada bir başlıkta gördüm, o kişi yarım dolduruyorum demişti. Belki yarım doldurmak en doğrusudur. 600 mg diyordu yabancı forumlarda ve bu 00 boş kapsüller 1000 mg oluyor. Yani yaklaşık yarısı. Fitili kullanirken sulu akıntı oluyor; eridikten ve ayağa kalktıktan sonra falan. Ben şuanda baya temizlendi gibi hissediyorum, bir süre devam edip aralıklı kullanmaya başlarım. 7-14 gün kullanım öneriliyor yabancı forumlarda. Ayrıca borik asitin kristal değil toz şeklinde olması lazım dikkat edin. Bunun dışında adet kanaması harici yara veya tahriş kaynaklı kanamaniz varsa açık yara vs varsa borik asit önerilmiyor. Ben de temmuz ayından beri neler denedim geçmedi umarım bu defa son olur. Ayriyeten tatlı şekerli hamurlu yememeye dikkat ediyorum benim için çok zor ama gerçekten fark ediyor. Yediğim gün kaşınmaya başlıyordum mecburen bıraktım biraz karışık yazdım ama umarım size faydası olur. Not: borik asiti kendim yapınca (100 adet kapsül 500 Gr borik asit aldığım için) 100 fitili 400 liraya yapmış gibi oluyorum. Başka ilaçlara fitillere bayıldığım paraların yanında hiçbir şey. Ve ayrıca borik asit hemen bitmiyor yeni kapsül alıp gerekli durumda yine kullanırım. Ama inşallah gerekmez. Bu arada akıntım baya baya şeffaf oldu çok mutlu oldum hep beyaz beyaz akıyordu yani sanki bir ilerleme kaydediyorum gibi. Kaşıntı da azaldı şükür yine yazarım buraya.Piyasada çok.fazla ürün var fakat hepsi etkili değil, siz hangilerini aldiniz ve kapsül içine ne kadar koydunuz, bilgi verebilirseniz memnun oluruz.
Son düzenleme: