• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Benimde çatlama 2 ocak ama uygulama adeti 12si gösteriyor. Ama çatlamadan dolayı daha geç olur diye düşünüyorum. Gerçekten heyecan yapıyorum en başta ki halim gibi. 😂 Rüyamda erkek bebek doğurdum bu gece de 😂😂 sabır sabır. Az kalmış ama biraz daha sabret inşallah hayırlı haberler alırsın 😍😍😍
Çatlama tarihimiz aynı . Benim adet 20 ocak gösteriyo 🤣 daha çok var

Belirtin var mı peki ?
Benim şuan aşırı belirtim yok. 😐
Ama belli de olmuyor bu işler
ya bilmiyoeum. ağrım var ama geçen ayda vardı. düşük yapmadan öncede öğrenmeden önce vardı.
yani tam regl ağrısı hamilelik ağrısı diyemiyorum
yerleşme kanamasını biliyorum ama
Düşükten sonra korundunuzmu kürtaj mi benim kimyasal oldu aslında değerim yükseliyordu keseye az kalmıştı ama olmadı dustu yine korunmayı planlıyorum bu ay
yok korunmadım. doktor gerek yok dedi. normal kanama ile düşük olmuştu

ya bilmiyoeum. ağrım var ama geçen ayda vardı. düşük yapmadan öncede öğrenmeden önce vardı.
yani tam regl ağrısı hamilelik ağrısı diyemiyorum
yerleşme kanamasını biliyorum ama

yok korunmadım. doktor gerek yok dedi. normal kanama ile düşük olmuştu
Benimde öyle ama parçalı geldi 1200 den kanama basladi çok karasiz kaldim 10 ay öncede kürtaj olmuştum mol gebelik den

kızlar ben dayanamadım test yaptım. Yaptığıma da pişman oldum da yenik düştüm. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testinde çıkan gebelik testi vardı. Flaşla bakınca arkadan çizgi gözüküyor. Önden bakınca da aşırı aşırı silik gözle görülemeyecek kadar yok gibi hatta.

Eklentiler

• IMG_6018.jpeg
    IMG_6018.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 16
kızlar ben dayanamadım test yaptım. Yaptığıma da pişman oldum da yenik düştüm. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testinde çıkan gebelik testi vardı. Flaşla bakınca arkadan çizgi gözüküyor. Önden bakınca da aşırı aşırı silik gözle görülemeyecek kadar yok gibi hatta.
Ay kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.

Eklentiler

• IMG_6026.jpeg
    IMG_6026.jpeg
    383 KB · Görüntüleme: 14
Ben burda yine de bi çizgi gördüm ama 🙄
Flaşla baktığım o çizgidenmiş. Ama çıkardığımda da sanki var gibi ama aşırı aşırı silik varsa da çok erken olduğu için olabilir. Daha yumurtlamadan 6 gün geçti. Forumda dolaştıkça dayanamadım yaptım ne de olsa çıkmaz diye. Başıma bela aldım 😂

Flaşla baktığım o çizgidenmiş. Ama çıkardığımda da sanki var gibi ama aşırı aşırı silik varsa da çok erken olduğu için olabilir. Daha yumurtlamadan 6 gün geçti. Forumda dolaştıkça dayanamadım yaptım ne de olsa çıkmaz diye. Başıma bela aldım 😂
6 günde çıkmaz evet 😀 bende görmek istediğim için gördüm sanırım 🙂↔️

Ama çatlamadan 14 gün sonra ortaya çıkmıyor mu bence daha erken belli olur senin 😇
Yani bilmiyorum adetlerim aslında düzenli. Yani yirmisinde olmam gerekiyor yani maksimum 30 Ocak’a kadar bekleyeceğim ondan sonra test yapacağım Allah bana sabır versin🤣 karnımda hafif hafif ağrılar oluyor normalde pek olmaz ama Bağırsaklarımda mı alakalı rahmimle mi alakalı bilemiyorum. Hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum. Çizgiyi de silikleşti.

Ay kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.

Yalnız bana da hafif bir çizgi var gibi geldi yarın tekrardan at olur mu beni de etiketle bildirim gelsin. Benim oihasyon üstünden 5 gün falan geçti. Kasıklarımda ağrı var

Ben burda yine de bi çizgi gördüm ama 🙄

Yani bilmiyorum adetlerim aslında düzenli. Yani yirmisinde olmam gerekiyor yani maksimum 30 Ocak’a kadar bekleyeceğim ondan sonra test yapacağım Allah bana sabır versin🤣 karnımda hafif hafif ağrılar oluyor normalde pek olmaz ama Bağırsaklarımda mı alakalı rahmimle mi alakalı bilemiyorum. Hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum. Çizgiyi de silikleşti.
Valla bende gördüm çizgi 😍 inşallah vardır. Dayanamıcam. Bende yarın denicem 🥴🙈

Back