Çatlama tarihimiz aynı . Benim adet 20 ocak gösteriyo daha çok varBenimde çatlama 2 ocak ama uygulama adeti 12si gösteriyor. Ama çatlamadan dolayı daha geç olur diye düşünüyorum. Gerçekten heyecan yapıyorum en başta ki halim gibi. Rüyamda erkek bebek doğurdum bu gece de sabır sabır. Az kalmış ama biraz daha sabret inşallah hayırlı haberler alırsın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)
- Konu Sahibi fufucum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Ama çatlamadan 14 gün sonra ortaya çıkmıyor mu bence daha erken belli olur seninÇatlama tarihimiz aynı . Benim adet 20 ocak gösteriyo daha çok var
- 1 Ekim 2020
- 1.505
- 983
- 73
- 34
ya bilmiyoeum. ağrım var ama geçen ayda vardı. düşük yapmadan öncede öğrenmeden önce vardı.Belirtin var mı peki ?
Benim şuan aşırı belirtim yok.
Ama belli de olmuyor bu işler
yani tam regl ağrısı hamilelik ağrısı diyemiyorum
yerleşme kanamasını biliyorum ama
yok korunmadım. doktor gerek yok dedi. normal kanama ile düşük olmuştuDüşükten sonra korundunuzmu kürtaj mi benim kimyasal oldu aslında değerim yükseliyordu keseye az kalmıştı ama olmadı dustu yine korunmayı planlıyorum bu ay
Benimde öyle ama parçalı geldi 1200 den kanama basladi çok karasiz kaldim 10 ay öncede kürtaj olmuştum mol gebelik denya bilmiyoeum. ağrım var ama geçen ayda vardı. düşük yapmadan öncede öğrenmeden önce vardı.
yani tam regl ağrısı hamilelik ağrısı diyemiyorum
yerleşme kanamasını biliyorum ama
yok korunmadım. doktor gerek yok dedi. normal kanama ile düşük olmuştu
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
kızlar ben dayanamadım test yaptım. Yaptığıma da pişman oldum da yenik düştüm. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testinde çıkan gebelik testi vardı. Flaşla bakınca arkadan çizgi gözüküyor. Önden bakınca da aşırı aşırı silik gözle görülemeyecek kadar yok gibi hatta.
Eklentiler
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Ay kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.kızlar ben dayanamadım test yaptım. Yaptığıma da pişman oldum da yenik düştüm. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testinde çıkan gebelik testi vardı. Flaşla bakınca arkadan çizgi gözüküyor. Önden bakınca da aşırı aşırı silik gözle görülemeyecek kadar yok gibi hatta.
Eklentiler
- 27 Şubat 2012
- 14.156
- 23.484
- 598
Ben burda yine de bi çizgi gördüm amaAy kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Flaşla baktığım o çizgidenmiş. Ama çıkardığımda da sanki var gibi ama aşırı aşırı silik varsa da çok erken olduğu için olabilir. Daha yumurtlamadan 6 gün geçti. Forumda dolaştıkça dayanamadım yaptım ne de olsa çıkmaz diye. Başıma bela aldımBen burda yine de bi çizgi gördüm ama
- 27 Şubat 2012
- 14.156
- 23.484
- 598
6 günde çıkmaz evet bende görmek istediğim için gördüm sanırım Flaşla baktığım o çizgidenmiş. Ama çıkardığımda da sanki var gibi ama aşırı aşırı silik varsa da çok erken olduğu için olabilir. Daha yumurtlamadan 6 gün geçti. Forumda dolaştıkça dayanamadım yaptım ne de olsa çıkmaz diye. Başıma bela aldım
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Aslında bende görüyorum da gözüm bozuldu bakarken sabah ilk idrarla bir daha deneyip bu defteri kapatayım en iyisi adet gününe kadar hemde gündüz gözüyle göreyim6 günde çıkmaz evet bende görmek istediğim için gördüm sanırım
Yani bilmiyorum adetlerim aslında düzenli. Yani yirmisinde olmam gerekiyor yani maksimum 30 Ocak’a kadar bekleyeceğim ondan sonra test yapacağım Allah bana sabır versin karnımda hafif hafif ağrılar oluyor normalde pek olmaz ama Bağırsaklarımda mı alakalı rahmimle mi alakalı bilemiyorum. Hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum. Çizgiyi de silikleşti.Ama çatlamadan 14 gün sonra ortaya çıkmıyor mu bence daha erken belli olur senin
- 27 Şubat 2012
- 14.156
- 23.484
- 598
Gündüz niyetine yap bide nasıl olsa her negatifte daha adete var tesellisi yapıyoruzAslında bende görüyorum da gözüm bozuldu bakarken sabah ilk idrarla bir daha deneyip bu defteri kapatayım en iyisi adet gününe kadar hemde gündüz gözüyle göreyim
Suahahaahahah geçen ay aynı hatayı ben de düştümAy kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.
Ay kızlar düştüğüm şeye bakın gerçekten. Meğersem tam t çizgisinin olduğu yerde düz çizgi varmış o gölge yapıyormuş.
Yalnız bana da hafif bir çizgi var gibi geldi yarın tekrardan at olur mu beni de etiketle bildirim gelsin. Benim oihasyon üstünden 5 gün falan geçti. Kasıklarımda ağrı var
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Benimde var sol tarafımda özellikle, yumurtlama ağrısı da o tarafta olmuştuYalnız bana da hafif bir çizgi var gibi geldi yarın tekrardan at olur mu beni de etiketle bildirim gelsin. Benim oihasyon üstünden 5 gün falan geçti. Kasıklarımda ağrı var
- 7 Ekim 2020
- 1.186
- 2.186
- 83
kızlar ben dayanamadım test yaptım. Yaptığıma da pişman oldum da yenik düştüm. Bir gebenin günlüğü ovülasyon testinde çıkan gebelik testi vardı. Flaşla bakınca arkadan çizgi gözüküyor. Önden bakınca da aşırı aşırı silik gözle görülemeyecek kadar yok gibi hatta.
Ben burda yine de bi çizgi gördüm ama
Valla bende gördüm çizgi inşallah vardır. Dayanamıcam. Bende yarın denicemYani bilmiyorum adetlerim aslında düzenli. Yani yirmisinde olmam gerekiyor yani maksimum 30 Ocak’a kadar bekleyeceğim ondan sonra test yapacağım Allah bana sabır versin karnımda hafif hafif ağrılar oluyor normalde pek olmaz ama Bağırsaklarımda mı alakalı rahmimle mi alakalı bilemiyorum. Hala ovülasyon testi yapmaya devam ediyorum. Çizgiyi de silikleşti.
- 7 Ekim 2020
- 1.186
- 2.186
- 83
Benimde ağrılarım oluyor. Sağ tarafımda yumurtlama oldu sürekli orası ağrıyor. Ayakta kalınca yorulunca artıyor. Böyle karnımda çekilme hissi gibi his oluyor. Hayırlısı bakalımBenimde var sol tarafımda özellikle, yumurtlama ağrısı da o tarafta olmuştu
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Yapacaksan sabah ilk idrarla yap bari benim gibi akşamın köründe olmasınValla bende gördüm çizgi inşallah vardır. Dayanamıcam. Bende yarın denicem
- 7 Ekim 2020
- 1.186
- 2.186
- 83
Misafirim vardı. Çok sıvı tükettim şuan yapamam yarın sabah yapmam gerek. Erken aslında daha ama çünkü acelecilik bunu gerektirirYapacaksan sabah ilk idrarla yap bari benim gibi akşamın köründe olmasın
- 8 Ağustos 2024
- 423
- 1
- 246
- 18
- 28
Hadi bakalım bende yapacağım son kez, son kalan 2 testi de eşime bir yere sakla diye vereyim de kullanamayayımMisafirim vardı. Çok sıvı tükettim şuan yapamam yarın sabah yapmam gerek. Erken aslında daha ama çünkü acelecilik bunu gerektirir