Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. 16 haftalık hamileyim vajinal akıntım gebeliğin başından beri var neredeyse. Koku kaşıntı yok ama çok rahatsız ediyor bu durum artık. Rengi sarı yoğun sümüksü bazen. Ama hep var. Bi fitil verdi doktor gyno lomexin ama gebelikte kullanılmaz yazıyor prospektüste. Bu fitili kullanan var mı? Böyle akıntı yaşayan var mı? Paylaşırsanız çok ama çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte sarı akıntı vajinal fitil
- Konu Sahibi eylulgs
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2023
- 1.258
- 893
- 43
10haftaligim bende, O fitili bilmiyorum da benim de yeşil kaşıntılı, iki hafta içinde donaxyl fitil kullandım 6li bana mısın demedi, iki tane zalain fitil kullandım iki gün arayla gene devam bakalım kontrolde gene soracağım, kar zarar oranına göre veriyorlar bebeğe enfeksiyon zarar vermesin diye, inşallah kullanan birisi yorumlar sorunu
- 11 Şubat 2024
- 270
- 29
- 13
- 28
Donaxyl gebelik icin uygun onu doktora sorun o gecirmezse bu yazılanı denemek için başka doktora danisin
Çok teşekkür ederim. Elimde fitil bekliyorum. Doktor verdi ama kullanmakta kararsızım. Kaşıntı koku yok sarı ama yoğun bi akıntı10haftaligim bende, O fitili bilmiyorum da benim de yeşil kaşıntılı, iki hafta içinde donaxyl fitil kullandım 6li bana mısın demedi, iki tane zalain fitil kullandım iki gün arayla gene devam bakalım kontrolde gene soracağım, kar zarar oranına göre veriyorlar bebeğe enfeksiyon zarar vermesin diye, inşallah kullanan birisi yorumlar sorunu
Tam olarak bahsettiğiniz şikayetler bende de vardı. Aynı fitili verip 12. Hatadan sonra kullan demişti doktorum enfeksiyonun daha tehlikeli olduğunu duyduğum için ben kullandım ama açık sarı akıntım hâlâ devam ediyor bu da beni endişelendiriyor.Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. 16 haftalık hamileyim vajinal akıntım gebeliğin başından beri var neredeyse. Koku kaşıntı yok ama çok rahatsız ediyor bu durum artık. Rengi sarı yoğun sümüksü bazen. Ama hep var. Bi fitil verdi doktor gyno lomexin ama gebelikte kullanılmaz yazıyor prospektüste. Bu fitili kullanan var mı? Böyle akıntı yaşayan var mı? Paylaşırsanız çok ama çok sevinirim
Sizde kaşıntı kötü koku var mı ? Şu an kaç haftalıksınız ? Ben de kullanacağım sanırım.Tam olarak bahsettiğiniz şikayetler bende de vardı. Aynı fitili verip 12. Hatadan sonra kullan demişti doktorum enfeksiyonun daha tehlikeli olduğunu duyduğum için ben kullandım ama açık sarı akıntım hâlâ devam ediyor bu da beni endişelendiriyor.
Teşekkürler çok incesinizBu yakın tarihli daha eski tarihli çok yorum var Google yaz kadınlar kulübü kullananlar diye onlarca çıkıyor yorumlu soru bı göz atarsın
15+3 üm. Hayır koku kaşıntı yok. Kullan ya da kullanmayın diyemem dediğim gibi ben 3 gece de 1 kulandım ama baya yakıyor ve kaşındırıyorSizde kaşıntı kötü koku var mı ? Şu an kaç haftalıksınız ? Ben de kullanacağım sanırım.
Anladım peki akıntıda azalma olmadı mı hiç15+3 üm. Hayır koku kaşıntı yok. Kullan ya da kullanmayın diyemem dediğim gibi ben 3 gece de 1 kulandım ama baya yakıyor ve kaşındırıyor
Biraz azaldı diyebilirim rengi de daha açık. Ama ben aynı zamanda progestan da kullanıyordum 2 kere lekelenmem olmuştu. 2 hafta önce idrarda enfeksiyon çıkınca gyno lomexin fitil kullandım pazartesi günü gidince yeniden idrar verip geçmiş mi sorucamAnladım peki akıntıda azalma olmadı mı hiç
- 15 Temmuz 2016
- 8.163
- 13.627
- 248
Ben iki gebeliğimde de bi çok kez kullandım.Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim. 16 haftalık hamileyim vajinal akıntım gebeliğin başından beri var neredeyse. Koku kaşıntı yok ama çok rahatsız ediyor bu durum artık. Rengi sarı yoğun sümüksü bazen. Ama hep var. Bi fitil verdi doktor gyno lomexin ama gebelikte kullanılmaz yazıyor prospektüste. Bu fitili kullanan var mı? Böyle akıntı yaşayan var mı? Paylaşırsanız çok ama çok sevinirim
Zaten hormonlar yapıyor bu sorunu…
Fitil kullanınca hemen bitiyor.
Ben iki gebeliğimde de bi çok kez kullandım.
Fitil kullanınca hemen bit
Ben iki gebeliğimde de bi çok kez kullandım.
Fitil kullanınca hemen
- 15 Temmuz 2016
- 8.163
- 13.627
- 248
Bebege gececek ya da zararlı bir icerigi yok.Anladım teşekkür ederim. Ben prospektüsü okuyunca tedirgin oldum açıkçası. Evet kadın doğum doktoru verdi büyük bir zararı olsa vermezdi ama insan kullananlardan bi teyit almak istiyor içi öyle daha rahat ediyor.
Ben neler kullanmadım ki gyno lemoxin - gyno max xl.
Gyno max xl daha iyidir. Şak diye kesiyor.
Vajinal krem de yazdır. İksini kullanınca geçer hemen.
Cünkü hormonlar zaten içeride mantar oluşumunu arttırıyor, akıntıyla vajinadan dısa bulaşıyor, vulvana krem sürersen daha iyi.
Gebeliğin sonlarına doğru çok artar, kaşıntı da olur. Korkma kullan hangimiz kullanmadık.