• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte plasentanın aşağıda olması

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
2.215
939
53
31
Selam arkadaşalr. 16 haftalık hamileyim. Bugün doktorum plasentanın aşağıda olduğunu söyledi . Yukarı çıkacaktır ve çıkarken kanama yaşayabilirsin dedi. Bunları normal bir şekilde söylediği için o an pek takmadım. Ama gelşp internetten baktığımda insanlar riskli olduğunu vs yazmış ve korkmaya başladım. Doktorum dikkat et vs twrzı bir şey de söylemedi . Şimdiye kadar çok şükür herhangi bir kanamam olmadı. Aynı durumu yaşayıp sağlıklı sürecini tamamlayan arkadaşlar var mı bana moral olur :(

Selam arkadaşalr. 16 haftalık hamileyim. Bugün doktorum plasentanın aşağıda olduğunu söyledi . Yukarı çıkacaktır ve çıkarken kanama yaşayabilirsin dedi. Bunları normal bir şekilde söylediği için o an pek takmadım. Ama gelşp internetten baktığımda insanlar riskli olduğunu vs yazmış ve korkmaya başladım. Doktorum dikkat et vs twrzı bir şey de söylemedi . Şimdiye kadar çok şükür herhangi bir kanamam olmadı. Aynı durumu yaşayıp sağlıklı sürecini tamamlayan arkadaşlar var mı bana moral olur :KK43:
Benim ablamada aynısını soylemisti doktor hiç sorun olmadı kanama falan yasamadi

Bende aynı durumu yaşıyorum canım. Bakalım inşallah yukarı çıkar. Benim lekelenmelerim oluyor.

Aşağıda derken rahim ağzında demek istedi sanırım. Benim de öyleydi 22. Haftada çıktı yukarı hiçbir sorun yaşamadım.

Aşağıda derken rahim ağzında demek istedi sanırım. Benim de öyleydi 22. Haftada çıktı yukarı hiçbir sorun yaşamadım.
Çok şükür çok sevindim. İnşallah bizlerin de öyle oluyor. Bugün kanamam var az da olsa yine. Yatak ıstırahati verdi doktor. 3 haftadır yatıyorum.

Tek problemi normal doğuramamak demişti doktorum sezaryen doğuracaksın eğer çıkmazsa demişti korkmayın Allahın izniyle bişeycik olmaz☺️

Back