Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimMerhaba, öncelikle güzel bir hamilelik süreci sonucunda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkürler. Biz de benzer durumdayız ve sigortaları araştırıyorum. Hastaneye de baştan karar vererek mi sigorta yapılıyor? Ben Ankara'da yaşıyorum ve Demir Sigorta'nın burada sadece bir hastaneyle anlaşması olduğunu söylediler hamileyken yapılan sigorta için. Bana 9-12 bin arası çıkar ücret dediler telefonda acenteden, siz çok uygun yaptırmışsınız. Acaba yaş farkı vs yüzünden mi? Ben de böyle söylenince hastanedeki doğum paketlerinden bir farkı yok gibi düşünüyordum. Şimdi sizin yazınızı okuyunca sigorta daha mantıklı olabilir gibi geldi.
merhaba ben de adetim 3 gun gecti ve bir doktora gidip keseyi bile gorduk simdi biz de sirf keseyi gormek icin 340 tl verdim. bu sigorta isini biz de yaptirmak istiyoruz. demis hayat iki can sigortasi siz devam edeceginiz hastabeyi veya doktoru secip police yapan kisiye sundunuz mu?
Merhaba, ben Kocaeli’de yaşıyorum. Öncelikle doktor araştırmıştım. Hatta burada bile çok araştırdım doktor konusunu. Çok önerilen bir doktor vardı ve akademi hastanesindeydi. Daha sonra acente ile görüştüğümde anlaşmalı hastaneler arasında akademi hastanesi olduğunu da söyleyince daha iyi oldu benim için.Merhaba, çok teşekkürler cevabınız için. Doğumunuza az kalmış. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Ben de araştırdım biraz daha. Demirhayat yaptırıp Liv'e veya Sompo sigorta yaptırıp Medicana'ya gideceğim sanırım. İki seçenekten birine karar vereceğim bu günlerde. Acaba memnun kaldınız mı, tavsiye eder misiniz? Ekstra masraf çıktı mı? Detaylı USG, 3'lü tarama vb bazı testler dahil değilmiş. Bunları dışarıda mı yaptırdınız? Bir de eğer özel değilse hangi hastaneyi tercih etmiştiniz siz?
Benim muayene hakkım yetmedi maalesef ama bu benden kaynaklanan bir durumdu. Akışında giden bir hamilelik için rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum. Tahlil 2li 3 lü hiçbirine ekstra ücret vermedim sadece ayrıntılı ultrasona verdim ki hastaneden paket alsanız da dahil etmiyorlar bunu. Açıkçası benim tercih etme nedenim hastaneden paket alıp oraya bağlı kalmak yerine elimde 3-4 seçenek daha olsun istedim. MedicalPark’ı tercih ettim ben. Liv çok uzak kalıyor zaten ondan düşünmedim orayıMerhaba, çok teşekkürler cevabınız için. Doğumunuza az kalmış. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Ben de araştırdım biraz daha. Demirhayat yaptırıp Liv'e veya Sompo sigorta yaptırıp Medicana'ya gideceğim sanırım. İki seçenekten birine karar vereceğim bu günlerde. Acaba memnun kaldınız mı, tavsiye eder misiniz? Ekstra masraf çıktı mı? Detaylı USG, 3'lü tarama vb bazı testler dahil değilmiş. Bunları dışarıda mı yaptırdınız? Bir de eğer özel değilse hangi hastaneyi tercih etmiştiniz siz?
MERHABALAR BEN DE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DEMİRHAYAT TÜM TAHLİL VE TESTLERİ KARŞILIYOR MU? NE KADARA YAPTIRMIŞTINIZ? BEN DE ANKARADAYIM. LÜTFEN CEVAP YAZARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM.Merhaba ben Demir Hayat sigortalıyım ve Ankara’dayım37. Haftadayım 7. Haftadan sonra yaptırdık sigorta ve livhospital medicalpark lokman hekim gibi hastanelerde geçerli.
MERHABALAR BEN DE KEÇİÖREN MEDİKAL PARK DÜŞÜNÜYORUM. HANGİ SİGORTA DAHA AVANTAJLI VE VAAD ETTİKLERİ ŞEYLERİ DAHİL EDİYORLAR MI ? TÜM TESTLER VE TAHLİLERİ KARŞILIYORLAR MI?Benim muayene hakkım yetmedi maalesef ama bu benden kaynaklanan bir durumdu. Akışında giden bir hamilelik için rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum. Tahlil 2li 3 lü hiçbirine ekstra ücret vermedim sadece ayrıntılı ultrasona verdim ki hastaneden paket alsanız da dahil etmiyorlar bunu. Açıkçası benim tercih etme nedenim hastaneden paket alıp oraya bağlı kalmak yerine elimde 3-4 seçenek daha olsun istedim. MedicalPark’ı tercih ettim ben. Liv çok uzak kalıyor zaten ondan düşünmedim orayı
Şöyle ki 8 muayene hakkı artı 1 hediye şeklinde yaptılar. Muayene haklarım dolmadan evet tüm test ve tahlilleri karşıladılar. Ekstra ayrıntılı ultrasona ücret ödedim. Rahmime dikiş atıldı onu karşılamadı sigorta kapsamında olmadığı için. Benim doğum teminatım var şu an pazartesi doğuma gireceğim. Hatırladığım 7.5-8 civarı bir şeydi.MERHABALAR BEN DE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DEMİRHAYAT TÜM TAHLİL VE TESTLERİ KARŞILIYOR MU? NE KADARA YAPTIRMIŞTINIZ? BEN DE ANKARADAYIM. LÜTFEN CEVAP YAZARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM.
Sizde Doğum paketi almak mı mantıklı yoksa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak mı ? Medikal parkta ben doçent doktorda muayene oluyorum ve muhtemelen bu hocada devam etmeyi düşünüyorum. Doçentleri karşılıyor mu ?Şöyle ki 8 muayene hakkı artı 1 hediye şeklinde yaptılar. Muayene haklarım dolmadan evet tüm test ve tahlilleri karşıladılar. Ekstra ayrıntılı ultrasona ücret ödedim. Rahmime dikiş atıldı onu karşılamadı sigorta kapsamında olmadığı için. Benim doğum teminatım var şu an pazartesi doğuma gireceğim. Hatırladığım 7.5-8 civarı bir şeydi.
Ben ne olacağı bilinmez diye bir hastaneye bağlı kalmama amacıyla paket yerine sigorta yaptırdım. Diğer ayrıntıyı bilmiyorum. Ama ben hastanede Prof muayene oldum ve karşıladı. Bir sigorta şirketinden daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.Sizde Doğum paketi almak mı mantıklı yoksa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak mı ? Medikal parkta ben doçent doktorda muayene oluyorum ve muhtemelen bu hocada devam etmeyi düşünüyorum. Doçentleri karşılıyor mu ?
Merhaba hangi doktora gittiniz medicalpark'da? Memnun kaldınız mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirimBenim muayene hakkım yetmedi maalesef ama bu benden kaynaklanan bir durumdu. Akışında giden bir hamilelik için rahatlıkla yeteceğini düşünüyorum. Tahlil 2li 3 lü hiçbirine ekstra ücret vermedim sadece ayrıntılı ultrasona verdim ki hastaneden paket alsanız da dahil etmiyorlar bunu. Açıkçası benim tercih etme nedenim hastaneden paket alıp oraya bağlı kalmak yerine elimde 3-4 seçenek daha olsun istedim. MedicalPark’ı tercih ettim ben. Liv çok uzak kalıyor zaten ondan düşünmedim orayı
Merhaba hangi doktora gittiniz medicalpark'da? Memnun kaldınız mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Üç doktora gittim ilk gittiğim doktor bebeğimi kaybetmeme neden olacaktı ki tedavisini uygulamayıp başka doktora geçtim (iyi ki). En son Ahmet Süha Özer'e gittim. Keşke keşke diyorum en başta onunla başlasaymışım. Tavırları, yaklaşımı, ilgisi çok iyiydi. Doğum çooook keyifliydi. Benim riskli gebelikti bide. Bir daha gidecek olsam direkt Ahmet hocada başlarım.Merhaba hangi doktora gittiniz medicalpark'da? Memnun kaldınız mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Teşekkür ederimÜç doktora gittim ilk gittiğim doktor bebeğimi kaybetmeme neden olacaktı ki tedavisini uygulamayıp başka doktora geçtim (iyi ki). En son Ahmet Süha Özer'e gittim. Keşke keşke diyorum en başta onunla başlasaymışım. Tavırları, yaklaşımı, ilgisi çok iyiydi. Doğum çooook keyifliydi. Benim riskli gebelikti bide. Bir daha gidecek olsam direkt Ahmet hocada başlarım.
Teşekkür ederimAslında kecioren MedicalPark evimize daha yakın. Oradan tanıdığınız yok sanırım siz batikente gitmişsiniz
Evet batıkentteydm benTeşekkür ederimAslında kecioren MedicalPark evimize daha yakın. Oradan tanıdığınız yok sanırım siz batikente gitmişsiniz
Bu doktor ve hastane arasindaki anlasmaya gore degisiyormus. Mesela yasadigim sehirdeki bir hastanede birkac ay oncesine kadar bir docenti karsilamiyordu, sonrasinda karsiladigini soylediler. Ne degistigini sordum hastane yonetimi doktoru ikna etti sigorta kapsamina girmesi icin dediler.Sizde Doğum paketi almak mı mantıklı yoksa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak mı ? Medikal parkta ben doçent doktorda muayene oluyorum ve muhtemelen bu hocada devam etmeyi düşünüyorum. Doçentleri karşılıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?