Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 32 yaşındayım ben. Yaş vs etkiliyor diye duymuştum ama detaylı olarak bilmiyorum maalesef. Ben de çok uyguna yaptırdığımdan dolayı emin olamayıp tekrar tekrar sorguladım. Doğumu falan kapsamıyor mu acaba diye tedirgin oldum ama doğumu da kapsıyor.Merhaba, öncelikle güzel bir hamilelik süreci sonucunda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkürler. Biz de benzer durumdayız ve sigortaları araştırıyorum. Hastaneye de baştan karar vererek mi sigorta yapılıyor? Ben Ankara'da yaşıyorum ve Demir Sigorta'nın burada sadece bir hastaneyle anlaşması olduğunu söylediler hamileyken yapılan sigorta için. Bana 9-12 bin arası çıkar ücret dediler telefonda acenteden, siz çok uygun yaptırmışsınız. Acaba yaş farkı vs yüzünden mi? Ben de böyle söylenince hastanedeki doğum paketlerinden bir farkı yok gibi düşünüyordum. Şimdi sizin yazınızı okuyunca sigorta daha mantıklı olabilir gibi geldi.
Hastane konusuna gelince o da şöyle. Acente ilk önce, seçtiğiniz sigortanın bulunduğunuz şehirde hangi hastaneleri kapsadığını söylüyor. Benim düşündüğüm hastaneyi de kapsıyordu o nedenle yaptırmıştım.