- 15 Şubat 2024
- 33
- 9
- 6
- 29
- Konu Sahibi bennapiyorumburda
-
boş öğürme bende de var. hep aynı saatlerde geliyor. ilaç verdi doktorum ama kullanmak istemiyorum. işte leblebidir, çubuk krakerdir öyle idare ediyoruzMerhaba arkadaşlar
Ben 7 haftalık gebeyim. Tam 1 haftadır mide bulantım var kusturmuyor da. Zorlayıp kusuyorum onda da bir şey çıkmıyor. Yiyip içemiyorum. Zorla sırf mideme bişeyler gitsin diye gün içinde max 1 öğün yapiyorum. Sonrası kraker, elma, soda vs. Mutfağa girip bişey pişirmek mümkün değil şuan. Zorla su içiyorum o da öve öve. İlk zamanlar bebeğe de vitamin gitmiyorkalp atışı için doktora 1 hafta sonra gideceğiz ilaç verirse kullanmak istiyorum açıkçası. 1-2 ay sürer bulantı diyorlar ben şuan bile perişan olmuş durumdayım. Sizler neler yaptınız nasıl geçti bu dönemlerde bulantınız
Öğrenmeden önce mide yanması bulantısı falan varmıydıMerhaba arkadaşlar
Ben 7 haftalık gebeyim. Tam 1 haftadır mide bulantım var kusturmuyor da. Zorlayıp kusuyorum onda da bir şey çıkmıyor. Yiyip içemiyorum. Zorla sırf mideme bişeyler gitsin diye gün içinde max 1 öğün yapiyorum. Sonrası kraker, elma, soda vs. Mutfağa girip bişey pişirmek mümkün değil şuan. Zorla su içiyorum o da öve öve. İlk zamanlar bebeğe de vitamin gitmiyorkalp atışı için doktora 1 hafta sonra gideceğiz ilaç verirse kullanmak istiyorum açıkçası. 1-2 ay sürer bulantı diyorlar ben şuan bile perişan olmuş durumdayım. Sizler neler yaptınız nasıl geçti bu dönemlerde bulantınız
Merak etme geçecek bu süreçler, hiç geçmez sanıyorsun ama geçiyor, bebeğe vitamin gitmez diye düşünme o senin depolarını söke söke alırMerhaba arkadaşlar
Evet ben de ayran içebiliyorum. En kısa zamanda geçer inşallah sizin deMerhaba,
9 haftanın içerisindeyim. 4 veya 5inci öğürmede çıkıyor artık ve zorluyor açıkcası. Doktorum bir ilaç verdi geceleri içiyorum ama sabah öğürtülerini geçirmiyor bende yinede. Kusmasamda öğürüyorum. Kilo almazsam sıkıntı olmayacağını söyledi doktorum ve bende siz gibi su içemiyorum. Ayran içmemi tavsiye etti. Sürekli ayran içerek sıvı alımını bu şekilde yapmaya çalışıyorum.
Ben adet olduğumda da mide bulantısı yaşardım. O yüzden hiç farketmedim.Öğrenmeden önce mide yanması bulantısı falan varmıydı
Güldüm bu yoruma birazMerak etme geçecek bu süreçler, hiç geçmez sanıyorsun ama geçiyor, bebeğe vitamin gitmez diye düşünme o senin depolarını söke söke alırkalp atışı basladimi mide bulantin başlar bebek hareketlenmeye başladı mı mide bulantin geçer. Bana sadece prilam Dr diye bir ilaç var o iyi gelmişti az biraz bir şeyler yiyebildim o ilaç sayesinde
Bazen boş bazen dolu. Midem dolu olmadığı için öğürmekle kalıyorum çoğu zamanboş öğürme bende de var. hep aynı saatlerde geliyor. ilaç verdi doktorum ama kullanmak istemiyorum. işte leblebidir, çubuk krakerdir öyle idare ediyoruz
Evet bana öyle demişlerdi gerçekten de dedikleri gibi olmuştu tabii bilimsel bir gerçeklik mi bilmiyorumGüldüm bu yoruma birazkalp atışını duymak için gitmedik henüz. Eğer öyle bir şey varsa hemen hareketlensin minik mercimeğim
Doktor yazarsa kullanacağım. Bugün 1 saat kadar bomboş halıyı izledimBizde 9 haftaya girdik sabah oluyor sadece bulantım ona da doktor ilaç verdi p.. ile başlıyor. Yatmadan önce iç demişti ama işe yaramıyor sabaha etkisi geçiyordı bende sabahları uyanınca almaya başladım. Bende uyku yapmadı uyku yaptığı için gece öneriyormuş doktorlar ama gün içinde de 4 tablete kadar alabilirmişiz. Baya rahatladım hayat kalitem düzeldi. Kusturmayan öğürtü çok kötü gerçekten. Eziyet çekmeyin kızlar doktordan yardım alın
Canım ben 8 aylık hamileyim hala bulanıyorum ve prilam kullanıyorum umarım öyle olmaz seninki ilk üç ayda geçiyor genelde herkesinMerhaba arkadaşlar
AyyyyCanım ben 8 aylık hamileyim hala bulanıyorum ve prilam kullanıyorum umarım öyle olmaz seninki ilk üç ayda geçiyor genelde herkesin
Aynen öyle canım ilacı içmediğim zaman bildiğin aç kalıyorum ne yesem çıkıyorAyyyygeçenlerde burada bi konuda birisi 39.haftadayım doğumdan sonra geçer mi bulantı yazmış içimi parçalamıştı sizinki de farksız sayılmaz Allah sabırlar versin
Bulantılarınız kaçıntı haftada başladı ? Ben 5 haftalığım ama hiç bulantı yok şuan sonradan mı başlıyor yoksa nasıl başlarsa öyle mi gidiyor acababoş öğürme bende de var. hep aynı saatlerde geliyor. ilaç verdi doktorum ama kullanmak istemiyorum. işte leblebidir, çubuk krakerdir öyle idare ediyoruz
6.haftada başlıyormuş genelde. Benim 6+1 de başladı hiçbirşeyin hakkını yemicez heraldeBulantılarınız kaçıntı haftada başladı ? Ben 5 haftalığım ama hiç bulantı yok şuan sonradan mı başlıyor yoksa nasıl başlarsa öyle mi gidiyor acaba
benim bu gebeliğimde erken başladı 5 di sanırımBulantılarınız kaçıntı haftada başladı ? Ben 5 haftalığım ama hiç bulantı yok şuan sonradan mı başlıyor yoksa nasıl başlarsa öyle mi gidiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?