Gebelikte mide bulantısı hangi haftalarda başlar?

Cnm neden saglikla devam etmiyor olarak dusundun ki ? Progestan bende kullaniyorum ama fitil seklinde ..

Cnm neden saglikla devam etmiyor olarak dusundun ki ? Progestan bende kullaniyorum ama fitil seklinde ..
Bir kaybım oldu daha önce. Kalbi durmuştu. Kan pıhtılaşmam var. İğne kullanıyorum ama doz yeterli mi başka bir şey olur mu diye insan korkuyor. Bir de ilk keseyi gördüğümüzde riskli bir yerdeydi. İnşallah tüm endişelerim boşa çıksın

Aslında ben de fitil olarak kullanıyorum. Sabah akşam

Kaç haftalıktı kalp atışı durdugunda..? Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin cnm ne riskli gebeler var kucağına alan inşallah bizde alırız ..
benim risk yok ama ağrım fazla kasılma oluyor oyuzden kullanıyorum mide bulantısı yaşamadım fitil kullanırken.

10 haftalıktı. Öyle tabii. Dua etmekten başka çare de yok zaten.
Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Belki gebelik bulantısı da vardır kimisi hiç yaşamıyormuş. İnşallah yaşamazsınız bu şekilde. Kasılmalar da normal bu haftalarda sanırım

Başka sayfada gördüm sanırım kan pıhtılaşmasından Belirti varmıydı kanama falan .. ben çok korkuyorum ilk gebeliğim kan pıhtılaşması vardır die .. çok gereksiz telaş panik yapıyorum ya kalbi durursa korkusu var

Kan pıhtılaşmasını test olmadan anlamak çok zor. Ama ben içten içe emindim. Hematoloji nin yaptığı klasik kan pıhtılaşma testinde çıkmadı ama Trombofili Panel Anelizi nde sonuç çıktı.
Hiç belirti kanama vs yoktu. Açıkçası önceki gebeliğimde ben de biraz rahattım. Tatile gittim öğrenir öğrenmez ve düzgün muayene olmadım. Belki de ultrasonda farklılık olurdu bilemiyorum.

Korkmayın. Çok şükür 12. Hafta olmuş. Sağlıkla devam eder inşallah Ama telaş yapıyorsanız özel laboratuvarlardan birine gidip kan testi verin. Ben 950₺ ye yaptırdım İstanbulda bir laboratuvarda. Yaptırdığım gün hamileliğimi öğrenmiştim. Şimdi her gün iğne ve hap kullanıyorum

Cnm benim surekli bi kasik agrim var idrar yolu enfeksiyonum var bu yuzden de hep hastanedeyim suan bile hastaneden geldik yine.. bebege bakildi iyiydi hareketliydi baya 11+3 henuz ama 18 haftada bile kalbi duran var bizim biraz gecikmeli oldu bu bebis esimde sknti vardi ancak tup bebek dediler ve aniden 4 yil sonra geldi.. simdi bisey olcak korkusu var

Allah korusun bir şey olmaz inşallah doktorunuzla endişenizi paylaştınız mı? Test yaptırmayı düşünmez misiniz?
İnşallah olmaz öyle bir şey herşey yolunda gider. Ne güzel beklenmedik zamanda gelmiş mucize resmen hamileliğin kendisi de

Doktorumla paylasmadim bizim burda doktorlar baya hizli hizli konusur anlatir gecer cumleleri icinden cimbizla secersin.. doktora solesem bebek saglikli suan kaybin yok dicek biliyorum oyuzden bekliyorum mecburen..
Evet beklenmedik zamanda geldi ben de bu yuzden cok tedirginim hazirliksizim

Bence şu aşamada test verme şansınız yoksa hamileliğin tadını çıkarın. O kadar ihtimaller var ki her birini dert edersek sonu gelmez. Hem stres de iyi değil hamilelikte. Bunu ben de stresliyken söylüyorum ama ne kadar sakinleşebilirsek o kadar iyi

Haklısın cnm korkuyla doğumu buldurcaz heralde :) inşallah sağsağlim kucağımıza alırız evlarımızı ...

Cnm istanbulda nerde yaptırdın testi acaba bende araştırıyorum

Benim 6 da tam basladi herkesin olcak diye birsey yok insallah rahat gecer sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…