Gebelikte mide bulantısı hangi haftalarda başlar?

Seninle aynı haftalarda ilerliyoruz aynı yolun yolcuları😂 sağolsun bana eşim çok çok destek ağrım oluyor doktor dinlenmem gerektiğini söyledi hiç yerimden kaldırmıyor beni 😊
Evett yolumuz açık olsun inşallah sağ Salim kucağımıza alırız 🥰 🤲
Ya ben yemek işini mecbur yapıyorum, tüp bebekle hamile kaldım çünkü bu yüzden ayın 10’undan beri ne süpürge tuttum ne çamaşır astım hepsi eşimde ona da kıyamıyorum.
Bari yemeği yapayım diyorum ama mercimek zorlayacak galiba🙈

Aa o zaman çok çok dikkatli olmasın mercimek biraz zorlayacak gibi evet😂 benim tamamen süpriz oldu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim 😊

Benm ilk baslarda oldu baya ama ilaclar kullaniyodum onlar cok arttirmisti bulantilarimi smdi 8 haftaligim azaldi bulantilarim mide kazinmasina cevirdi insallah normal bi durumdur 😶 senn yokmua ne guzel herkeste olucak diye brsey yok skma canini bence 🤷🏼‍♀️

Merhabalar ben 5+2 hamileyim şimdiye kadar kasık ağrısı haricinde hiçbir şekilde belirtim olmadı dün doktor muayenesinde her şey normal dedi merak ediyorum mide bulantısı 5. Haftada başlayan oldu mu yoksa erken mi ve mide bulantısı olmayan var mı?
7-8 gibi başlamıştı benim

Benm ilk baslarda oldu baya ama ilaclar kullaniyodum onlar cok arttirmisti bulantilarimi smdi 8 haftaligim azaldi bulantilarim mide kazinmasina cevirdi insallah normal bi durumdur 😶 senn yokmua ne guzel herkeste olucak diye brsey yok skma canini bence 🤷🏼‍♀️
Umarım böyle devam eder hala erken olduğunu düşünüyorum çünkü 5+3 teyim😊

Bende mide bulantısı olmadı umarım olmaz hayatınızı çok etkiliyor. Ben çalışıyorum mide bulantım olsa bu kadar rahat çalışamazdım.

Mide bulantısı olcak diye bişey yok cnm .. benim 5 haftanın sonunda hafif başladı ama istifra etmiyordum..6 haftaya girdim iyice bastırdı özellikle açken.. şimdi ilaç kullanıyorum çünkü çalıştığım için çok zor oluyor.. bence olmaması daha güzel
Merhaba,
bulantı için hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bende yarın doktoruma soracağım. Bi zararı yokmuş dimi bebeğe?
6.haftam sürekli midem kötü ve bulanıyor birşey yiyemiyorum

Merhaba,
bulantı için hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bende yarın doktoruma soracağım. Bi zararı yokmuş dimi bebeğe?
6.haftam sürekli midem kötü ve bulanıyor birşey yiyemiyorum
prilam adı cnm .. çoğu hamile kullanıyor bi zararı yok diye biliyorum zaten hamileler için.. yine de doktoruna danışarak kullan derim.

Merhaba,
Ben de daha 6 nın sonundayım. Aşırı mide bulantısı yaşıyorum. Yolculuk yaparken telefona bakarsınız da mideniz bulanırya her an öyleyim:KK43:
Progestanı sabah akşam fitil olarak alıyorum. Ondan gibi geliyor ama ilaç mı kullansam diye düşünmeye başladım:KK43: normalde hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı:KK43:
Başka öneriniz var mı?

Merhaba,
Ben de daha 6 nın sonundayım. Aşırı mide bulantısı yaşıyorum. Yolculuk yaparken telefona bakarsınız da mideniz bulanırya her an öyleyim:KK43:
Progestanı sabah akşam fitil olarak alıyorum. Ondan gibi geliyor ama ilaç mı kullansam diye düşünmeye başladım:KK43: normalde hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı:KK43:
Başka öneriniz var mı?
Bence bulantıyla zehir etme kendine hamileliği ben en başından beri kullanıyorum ilaç .. şükür şimdiye kadar 2,3 kez istifra ettim..

Bence bulantıyla zehir etme kendine hamileliği ben en başından beri kullanıyorum ilaç .. şükür şimdiye kadar 2,3 kez istifra ettim..
Hiç istifra etmedim ama duramıyorum gerçekten.
Şimdi doktoruma yazdım. Bakalım ne diyecek. Bir de daha kalp atışını duymadım. Korkuyorum da. Keşke gebeliğim sağlıkla devam ediyor olsa katlanırım elbet. Sadece progestandan değildir inşallah

X