- 23 Nisan 2021
- 2.373
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.952
- 73
Evett yolumuz açık olsun inşallah sağ Salim kucağımıza alırızSeninle aynı haftalarda ilerliyoruz aynı yolun yolcularısağolsun bana eşim çok çok destek ağrım oluyor doktor dinlenmem gerektiğini söyledi hiç yerimden kaldırmıyor beni
7-8 gibi başlamıştı benimMerhabalar ben 5+2 hamileyim şimdiye kadar kasık ağrısı haricinde hiçbir şekilde belirtim olmadı dün doktor muayenesinde her şey normal dedi merak ediyorum mide bulantısı 5. Haftada başlayan oldu mu yoksa erken mi ve mide bulantısı olmayan var mı?
Umarım böyle devam eder hala erken olduğunu düşünüyorum çünkü 5+3 teyimBenm ilk baslarda oldu baya ama ilaclar kullaniyodum onlar cok arttirmisti bulantilarimi smdi 8 haftaligim azaldi bulantilarim mide kazinmasina cevirdi insallah normal bi durumdursenn yokmua ne guzel herkeste olucak diye brsey yok skma canini bence
Ay inşallah yaBenimde 6+3 canim bende de su an mide bulantısı yok insallah da olmaz
Koku hassasiyetim var umarım senin gibi olurumBenim hiç olmadı. Koku hassasiyeti oluyor ama tabi.
Bencedeee.. suan gene basladi mesela bulantimUmarım böyle devam eder hala erken olduğunu düşünüyorum çünkü 5+3 teyim
Ne güzel umarım senin kadar şanslıyımdırBende mide bulantısı olmadı umarım olmaz hayatınızı çok etkiliyor. Ben çalışıyorum mide bulantım olsa bu kadar rahat çalışamazdım.
13+10 haftaNe güzel umarım senin kadar şanslıyımdırkaç haftalık
Merhaba,Mide bulantısı olcak diye bişey yok cnm .. benim 5 haftanın sonunda hafif başladı ama istifra etmiyordum..6 haftaya girdim iyice bastırdı özellikle açken.. şimdi ilaç kullanıyorum çünkü çalıştığım için çok zor oluyor.. bence olmaması daha güzel
prilam adı cnm .. çoğu hamile kullanıyor bi zararı yok diye biliyorum zaten hamileler için.. yine de doktoruna danışarak kullan derim.Merhaba,
bulantı için hangi ilacı kullanıyorsunuz? Bende yarın doktoruma soracağım. Bi zararı yokmuş dimi bebeğe?
6.haftam sürekli midem kötü ve bulanıyor birşey yiyemiyorum
Teşekkür ederim canımprilam adı cnm .. çoğu hamile kullanıyor bi zararı yok diye biliyorum zaten hamileler için.. yine de doktoruna danışarak kullan derim.
rica ederim cnmTeşekkür ederim canım
Bence bulantıyla zehir etme kendine hamileliği ben en başından beri kullanıyorum ilaç .. şükür şimdiye kadar 2,3 kez istifra ettim..Merhaba,
Ben de daha 6 nın sonundayım. Aşırı mide bulantısı yaşıyorum. Yolculuk yaparken telefona bakarsınız da mideniz bulanırya her an öyleyim
Progestanı sabah akşam fitil olarak alıyorum. Ondan gibi geliyor ama ilaç mı kullansam diye düşünmeye başladımnormalde hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı
Başka öneriniz var mı?
Hiç istifra etmedim ama duramıyorum gerçekten.Bence bulantıyla zehir etme kendine hamileliği ben en başından beri kullanıyorum ilaç .. şükür şimdiye kadar 2,3 kez istifra ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?