Gebelikte Kuyruk Sokumunda Biktiran Ağrı

Ablamda hamileliğinde hep bel ağrısı çekerdi, senin gibiydi demekki normal bir durum. Ama yine de doktoruna danış derim en azından seni daha iyi edecek tavsiyeleri vardır. Buna ek olarak kendini ev temizliği için niye zorluyorsun ? Kendine zarar veriyorsun hem fiziksel hem ruhsal olarak. Gündelikçi bir kadın tutman faydana olacaktır.

Batma hissi oluyor mu yani kemik orayı yırtıp çıkacakmış hissi? Bende kuyruk sokumu düzleşmesi olduğu için tarifinizi yaşadığım sıkıntıya oldukça benzettim.

Ancak bunun teşhisi röntgen ile konuluyor ve çektiremiyorsunuz sanırım hamilelik dolayısıyla?

Bu yüzden bi doktora danışarak oturma simitlerinden alıp uzun bi süre yalnızca ona oturmayı dener ve zorunda kalmadıkça oturmak yerine uzanırsanız azalacaktır yakınmalarınız, geçmiş olsun

Yok aslında kendimi öyle temizlik le yoran takıntılı bi yapim yok ama bahsettigim sebepten zaten bayadir bakmadım eve

Evet batma şeklinde oluyor zaten daha çok yorulursam bu sefer iki buklum öylece kalıyor belimi düz yapamıyorum bazen de bacağımda vuruyor yuruyemiyorum ama fıtık gibi değil çünkü fitiktaki gibi Belim değil sadece kuyruk sokukum acıyor...

Bizde de pöçük derler :)

Haaa az önce aklıma gelmemiş şimdi yazayım dedim..Ben de kendi sorunuma çare ararken netten manuel tedavi / terapi denen bir yöntemi keşfetmiştim. Hatta videolarını izlerken resmen içim gitti birisi de beni böyle kütletse diye... Sanki kütlese rahat edicem belimden gibi geliyor :) O derece gergin hertarafım.Herneyse gittiğim fizik tedaviciye sordum bende işe yarar mı bu manuel terapi diye. Sertifikalı, uzmanına yaptırırsan çok rahatlatır seni dedi. Ama hamilelere yapılır mı bilemiyorum tabii. Şu havalar biraz ısınsın, ücreti de makul olursa manual terapiyi denicem valla ...Dediğin gibi benim eşim de yatak döşek yatmadığımdan mıdır nedir pek inanıyor gibi durmuyor evi sürekli temizleyememe durumuma

Bir de ben çok ağrı çektiğimde bir yöntem buldum belki senin de işine yarar. Evi dizlerimin üstüne çöküp öyle süpürüyorum. Tabii halı kısımlarında bunu yapıyorum sadece. Aslında en kısa ve en güzel çözüm eve yardımcı çağırıp 15 günde bir temizletmek ama ben hiç yapmadım bunu

Çok iyi anladım sizi bazen ben uzun süre oturduğumda vs yanıyor o kemik

Evİmde var bu oturma simitinden bence sizde bir an önce edinmeli ve düz zemine oturmamalısınız

Erkekler işte
Ya bendeki ağrı sürekli değil sürekli olsa zaten çoktan giderdim doktora... Sadece egilerek yapılması gereken işlerde bu böyle... Yoksa çamaşır bulasik yemekte sorunum yok hamdolsun...

Bel kutletmeyi bilmiyorum ama bel cekmeyi duymuştum ben bi filmde de gördüm hatta
Ama alternatif yöntemlere bi örnek vermek gerekirse biraz komik olacak ama eşim bazen beni sirtimdan kucakliyor ve ayaklarını kaldır salla diyor gerçekten biraz rahatlatiyo ama gecici Bu yöntemi de ilk eşimden gördüm ama gerçekten bi rahatlama sağlıyor beldeki baskıyı azaltıyor tavsiye ederim

Çok iyi anladım sizi bazen ben uzun süre oturduğumda vs yanıyor o kemik

Evİmde var bu oturma simitinden bence sizde bir an önce edinmeli ve düz zemine oturmamalısınız
teşekkür ederim canım ben de alayım şu meşhur minderden :)

Bende de sürekli yok eğilmeli işlerde oluyor bir de oturup kalkarken hissediyorum o bölgede ağrıyı...
O yöntemin çok daha etkilisini biliyorum ve hatta uygulamışlığım var çoğu insana çok da dua almışlığım. Ama eşime ne kadar tarif ettiysem de bir türlü beceremedi kütletmeyi . Belimi kıracak diye de artık yaptırmayı denemiyorum bile...Kendisi biraz iri yarıdır da...Güç ayarı yok maşallah

NOT: Yatarken de bir ayağını kırıp dizini karnına çekerek diğeri uzanmış halde yatarsan rahat edersin.

Geçen çok halsizlik vardı tv sehpasini oturdum yere öyle sildim ama supurmeyi hic düşünmemiştim :) Rabbim sana da şifa versin canım seni baya zorluyor belli ki..

Onu da biliyorum onu da yapmak istiyor da ben ondan biraz korktum hepten ters bi durum olur diye o yüzden buna zor ikna etti beni:)
Benimki de tersine ufak tefek ama onların olusu bizden güçlü malum :)

NOT: Yatarken de bir ayağını kırıp dizini karnına çekerek diğeri uzanmış halde yatarsan rahat edersin.[/QUOTE]

Evet bazen böyle de Yapıyorum Iyi geliyor

Valla benim kendime bulduğum ve sana önerebileceğim tüm çözümler bu kadardı ...Geçmiş olsun bize artık ne di'im ...

Canım umarım belinin ağrısı daha iyi durumdadır artık. Bu arada geçen hafta dahiliye doktorunun istem yaptığı tahlil sonuçlarımı aldım ve sonuç olarak şu ortaya çıktı ki D Vitamin değerlerim yerlerde sürünüyormuş ... İlk mesajlarda bir arkadaş bu konudan bahsetmişti galiba... O yüzden aklıma geldi de belki de gerçekten sebep D vit eksikliğidir. Bana 6 haftalık D Vit takviye tedavisi başlandı. Bilgin olsun.

Evet 12 inci haftadan sonra azaldı gerçekten de bazen yine hafif giriyo is yapınca ama eskisi kadar sık ve güçlü değil hamdolsun... Gebelik ten dolayi tahliller yapıldı bi eksiklik olsa vitamin verirdi sanırım... Teşekkür ederim canım beni düşünüp yazdığın için... Allah razi olsun...

Ben de hamileliğin basindan beri biraz oturdugum zaman kuyruk sokumum aciyo. Yan oturmak zorunda kaliyorum. Dr.A mi sorsam neden oluyor anlayamadim. 4. Haftadan beri hala var..

Merhabalar arkadaşlar. Ben 23 haftalık hamileyim. Dünden beri kuyruk sokumum da inanılmaz bir ağrı ve bir de biraz gezip yürynce karnıma gaz sancısı gibi bir ağrı saplanıyor. Böyle bir şey yaşamış olanınız ya da bu kuyruk sokumuna çare bulanınız var mı hepinize saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…