- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
- Konu Sahibi Hayatbisiir
ay bende de var yaaa....oturup kalkarken daha çok anlıyorum.eşime dedim dün sanki biri tekme atmış popoma da acısı kalmış gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bende de var yaaa....oturup kalkarken daha çok anlıyorum.eşime dedim dün sanki biri tekme atmış popoma da acısı kalmış gibi
benim ilk zamanlarım da değil sonradan çıktı bende bu.bi de bel ağrısı başladı ama napayım,Rabbim sağık versin kuzucuğa da gerisi önemli değil.Aynen ben de kuyruk sokumu -popo gıbı hıssedıyordum.
7-8.haftalardaydı ,daha rahatım simdi.rahım kaslarıgelıştıgı ıcınmiş
Yururken bacagıma vuruyor gıbı oluyordu
İş yaparken yorulma bıraz da halsızlıkle ılgılı,ilk zamanlar gayet normal
Bende bu agridan sikayetciyimmm.. 15 hafta bttio bugun oturamiyorum bende ya yan yatiorum bu seferde kalca kemigim agrio yada yan oturmaya fln calisiorum cok beter bise.. ben daha once bir tahlil yaptirmistim.. d vitaminim bayaaa bi dusuk cikmisti ..ufffSelam canım bir yakınımın başına gelmişti, D vitamini eksikliğinden olduğunu söylemiş doktor
vücudunda D vitamini eksikliği varsa bu gebelikle birlikte artıyormuş.
Aynennn oturamiyorum yaa ne garipp.. ve kendimi popomu sıķtıgimdada fena acioay bende de var yaaa....oturup kalkarken daha çok anlıyorum.eşime dedim dün sanki biri tekme atmış popoma da acısı kalmış gibi
merhabalar acaba normal yolla mı doğurdunuz bu ağrı bndede var da normal yolla doğum olmaz diyorlarArkadaşlar ben bu kuyruk sokumu ağrısını ilk gebelikte 5. Aydan itibaren yaşadım. Hep doğumdan sonra geçecek diye bekledim ama geçmedi. Doktora gittik tedavisi yok simide oturacaksın dedi. Sonra bebeğim 4 aylıkken annem beni bi kocakarıya(adamdı gerçi) götürdü o belimden bikaç dokunuş yaptı sonra geçti. Bir ara tekrarladı yine o zamanda makattan Manuel terapiyle kaldırttım çok rahattım taaa ki ikinci gebeliğin 5. Ayına kadar... Yine felaket durumdayım yatarken bile kuyruk sokumum ağrıyor ama yapacak birşeyim yok 4 haftam daha var doğuma inş doğumdan kısa bi süre sonra yine manuel yolla tedavi olmaya çalışacağım inş yine faydası olur. Yoksa simit falan hikaye o tedavi etmiyor sadece ağrıyı azaltmaya yönelik.