• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kullanılacak bakım ürünleri tavsiyelerine ihtiyacım var!

asya44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
68
1
46
Sivas
merhabalar! 5 aylık hamileyim. göz çevresi için krem almak istiyorum ve aynı zamanda yüzüm için nemlendirici. hamilelik dönemi için uygun ürün tavsiyesine ihtiyacım var :)

çatlaklar için ne önerilir acaba

Saf katı kakao yağı benim araştırmalarım doğrultusunda en mantıklı çözüm gibi geldi bana.
Önerilen seçenekleri araştırdığımda;

BİO OİL : Çok reklamı var çok övmüşler ama fiyat fayda açısından bakıldığında çok işe yarar sonuç alabilen yok, çok erken dönemde sabah akşam sürekli kullanırsan bir ihtimal çatlamayı engellemese de daha az olmasını sağlabileceğini düşünüyorum.

LİERAC KREM: Aşırı pahalı sonuç alan çok az.

BEBE YAĞLARI: Petrol türevi hepsi
BADEM YAĞI: Çatlamanın neden olduğu kaşıntıyı azalttığı söylentiler arasında ama tüylenmeye de sebep oluyormuş.

Saf katı kakao yağı benim araştırmalarım doğrultusunda en mantıklı çözüm gibi geldi bana.
Önerilen seçenekleri araştırdığımda;

BİO OİL : Çok reklamı var çok övmüşler ama fiyat fayda açısından bakıldığında çok işe yarar sonuç alabilen yok, çok erken dönemde sabah akşam sürekli kullanırsan bir ihtimal çatlamayı engellemese de daha az olmasını sağlabileceğini düşünüyorum.

LİERAC KREM: Aşırı pahalı sonuç alan çok az.

BEBE YAĞLARI: Petrol türevi hepsi
BADEM YAĞI: Çatlamanın neden olduğu kaşıntıyı azalttığı söylentiler arasında ama tüylenmeye de sebep oluyormuş.
tesekkür ederim kakao yağı alıcam..1 aylık hamileyim şimdiden başlasam iyidir heralde

mustela çatlak önleyici kullanıyorum memnunum, alacağınız ürünün kokusuna dikkat edin, hamilelikte rahatsız edici olabiliyor. ayrıca bio oil'in içeriğine dikkat edin.

Sebamed kremleri paraben içerir! !!

Lr ürünlerinin microsilver ve aloe vera serisini güvenle kullanabilirsiniz.

Racine serisi de paraben içermez. Mineraller.

Racine den göz çevresi kırışıklıklara iyi gelen kremi kullanıyorum.

Bebek serisinden masaj kremini karnınız çatlamasın diye kullanabilirsiniz

Aloe vera serisinde nemlendirici ler 10 numara 5 yıldız.

Denemek isterseniz bilgi verebilirim özelden

Mustela kullanıyorum gayet iyi bir krem düzenli kullanıp çatlayan kimse olmadı çevremde

Sebamed kremleri paraben içerir! !!

Lr ürünlerinin microsilver ve aloe vera serisini güvenle kullanabilirsiniz.

Racine serisi de paraben içermez. Mineraller.

Racine den göz çevresi kırışıklıklara iyi gelen kremi kullanıyorum.

Bebek serisinden masaj kremini karnınız çatlamasın diye kullanabilirsiniz

Aloe vera serisinde nemlendirici ler 10 numara 5 yıldız.

Denemek isterseniz bilgi verebilirim özelden

SEBAMED özellikle PARABEN içermediği için doktorların da kullandığı ve tavsiye ettiği ürünlerin başında gelir. Paraben içerdiğini nereden çıkardınız anlayamadım reklam kokan hareketler mi, karalama kampanyası mı?

Sabahları ve duştan sonraları Lieraca sürüyorum, akşamları işten eve gittiğimde de bebek yağı. Tek bir çatlağım bile yok çok da memnunum Lierac'tan.

Sabahları ve duştan sonraları Lieraca sürüyorum, akşamları işten eve gittiğimde de bebek yağı. Tek bir çatlağım bile yok çok da memnunum Lierac'tan.
canım bende aynı senin gibiydi .çok da faydasını gördüm. önemli olan son haftalar sakın unutma .iyice ağırlaşınca zor olabiliyor.sıvı tüketimi de çok önemli. ve tabiki doğum sonrasıda birsüre devam etmeli bence en az iki ay

Back