• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kovid aşısı olanlar

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
53
30
Merhabalar arkadaşlar ben gebelik öncesi covid aşısı olmadım aşılama tedavisi gördüm bı ara doktor gebe kalınca yaparız demişti neyse şuan 15.haftalik gebeyim bebeğim için olmak istiyorum ama bazıları önermiyor aşı sonrası kovid olma riski artiyormus diye olup olmamakta çok kararsızım vakalarda geri artınca kararsız kaldım

5. Ayimda doktor onayıyla oldum bi sıkıntı yasamadim, doktorunuzu dinleyin

Merhabalar arkadaşlar ben gebelik öncesi covid aşısı olmadım aşılama tedavisi gördüm bı ara doktor gebe kalınca yaparız demişti neyse şuan 15.haftalik gebeyim bebeğim için olmak istiyorum ama bazıları önermiyor aşı sonrası kovid olma riski artiyormus diye olup olmamakta çok kararsızım vakalarda geri artınca kararsız kaldım
Merhaba hayirli olsun hamileliginiz
Ben iki doz biontec oldum 15. Ve 18. Hafta da sanırım tam hatırlamıyorum ikinci dozun haftasını hiçbir yan etki yaşamadım kol ağrısı bilé olmadı
Emzirme döneminde de 3. Dozunu oldum
Hem kadın dogum doktorum hem çocuk doktorumuz olmamin daha faydalı olacağını söylediler

Merhaba hayirli olsun hamileliginiz
Ben iki doz biontec oldum 15. Ve 18. Hafta da sanırım tam hatırlamıyorum ikinci dozun haftasını hiçbir yan etki yaşamadım kol ağrısı bilé olmadı
Emzirme döneminde de 3. Dozunu oldum
Hem kadın dogum doktorum hem çocuk doktorumuz olmamin daha faydalı olacağını söylediler
Teşekkürler bende bugün ilk dozu oldum çok araştırdım ama en iyisi bu sanırım bebiş için iki doz yeterlimi hamilelik dönemi için bende en azından hepsini olmak yerine 2 doz olsam yeter diye düşünüyorum doktora da danisirim yinede ama

Bende covid aşısı oldum hemde iki kere hamile iken. Ama sanirim 4 aydan sonra olmustum. Sinovac onerdi bana doktorlar. Bende onu oldum. Hic bir belirti vs yaşamadım kolum bile acımadı.

Merhabalar, ne yaptınız asi oldunuz mu?Ben de aynı durumdayım. 19 haftalik hamileyim vakalar arttığı için korkuyorum .Asi konusunda kafam çok karışık.

Merhabalar, ne yaptınız asi oldunuz mu?Ben de aynı durumdayım. 19 haftalik hamileyim vakalar arttığı için korkuyorum .Asi konusunda kafam çok karışık.
Evet oldum iki hafta olucak nerdeyse hatta tam zamanında olmusum diyorum çünkü kayınvalidemler kovid oldu aşının ertesi gün hiç iyi değildim kalkamadim ayağa ama ertesi gün topladım şükür bence bekletmeyin olun biran önce kovid olsanız belki siz atlatirsiniz ama bebiş bunu zor atlatır Allah korusun 🙏

Evet haklısınız olucam. Okula giden oğlum da var ister istemez etrafla temas halinde olucam.Oglumda olacak hatta. 13 yaşında şuan. O da 3. dozu olacak.Vakalar artmaya devam ediyor. İnşallah ülkece rahat bir kış geçiririz. 🤲

Evet haklısınız olucam. Okula giden oğlum da var ister istemez etrafla temas halinde olucam.Oglumda olacak hatta. 13 yaşında şuan. O da 3. dozu olacak.Vakalar artmaya devam ediyor. İnşallah ülkece rahat bir kış geçiririz. 🤲
Amin inşallah rabbim korusun yavrularımızı bende başta çok araştırdım bir zararı olurmu diye hastanede çalışan akrabama doktorlara sordurdum takip ettiğim hemşire var ona danıştım biontech için ilk 3 ayda bile öneriyorlar mis artık rabbim verecekse bir şekilde yine olan olur ama tedbirde almak lazım en azından bir bağışıklık kazanırız

Back