- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #5.121
İyiyim cnm ben de alıştım artık çok çocuklu yaşama...Selam canım biz bebekli hayata alışmaya çalışıyoruz sen neler yapıyorsun bu arada 69 kiloya düştüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim cnm ben de alıştım artık çok çocuklu yaşama...Selam canım biz bebekli hayata alışmaya çalışıyoruz sen neler yapıyorsun bu arada 69 kiloya düştüm
Haftaya bugün sezeryanım var.biraz heyecan biraz korku ne ararsan varSon günler bence de çok kilo alınmıyor..Gayet iyi tamamlıyorsun gebeliği canım..Doğuma az kaldı heyecan var mı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımHaftaya bugün sezeryanım var.biraz heyecan biraz korku ne ararsan var
Aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ben senin temiz 2 kg vereceğini düşünüyordum açıkçası başındaki sıkıntı itibariylearchimom Bu hafta 57.1
Haftana göre kilon da kilo alımın da şahane canimCanımmm Benim kilom sanki inmiş gibi 57.5 girebiliriz
Hoşbuldum bu aradaBilgisayarima geçince ekleyeceğim.Hosgeldiniz
Gayet iyisin canımarchimom canım bana +500gr ekleyebilirsin
+800 Gr yani nerdeyse hiç kilo almadan ilk trimestar i tamamlıyorsunuz.Kilonuz da ideal zaten..Bence harikaMerhaba ben de bugün tartıldım 60.3’üm. İlk trimesteri bu kiloyla tamamlamış olacağım inşallah. Tabi doktorum ölçüm yaptığında tokken kıyafetlerle ve botlarım varken yapıyor. O biraz fazla çıkıyor
İlk trimester bitmek üzere olduğu için doktorum yürüyüşlere de başlayabileceğimi söyledi. Haftada en az üç gün bir saat yavaş tempoda yürümeyi planlıyorum. Umarım olumlu etkilerini görürüm
Canım ben de almıyorum ama vermiyoruz da vermemiz lazım artıkSelam archimom kilom aynı neyse ki bu kadar tatlı yemeye kilo almamak da muhteşem.
İyisin canım sen ...Ne kaldı zaten surda..Merhaba güncel 67.5 , almaya devam
Evet hızlı gitmişsinizBen 7.haftama gircem şimdiden 3 kilo aldım 65kiloyla hamile kaldım doğuma kadar 100 geçerim herlade
canım haftana göre biraz hızlı gidiyorsun hele ki böyle bir risk varsa bence de gaz kessen iyi olacakGüncel kilo 73.15 dahiliye doktorum asla kilo alma bu kiloyla doğum yap dedi. Nasıl mümkün olur asla kilo almadan ilk gebelikte çok kilo alıp tansiyon yüksekti. Erken doğum oldu. Bunda da erkenden dogurursun kilo alırsan dedi.
Evet ama normal besleniyorum. Sanırım ekmeği komple kesmek gerekecek .Gayet iyisin canım
+800 Gr yani nerdeyse hiç kilo almadan ilk trimestar i tamamlıyorsunuz.Kilonuz da ideal zaten..Bence harika
Canım ben de almıyorum ama vermiyoruz da vermemiz lazım artık
İyisin canım sen ...Ne kaldı zaten surda..
Evet hızlı gitmişsiniz
canım haftana göre biraz hızlı gidiyorsun hele ki böyle bir risk varsa bence de gaz kessen iyi olacak
Evet karbonhidrat tüketme bence de.Bebege de faydası yok sana da..Gereken karbonhidratı tahıllardan alırsın.Bu şekilde kilo kontrolünü rahatlıkla sağlarsın.Birdenbire kesme sabah kahvaltısında 3 dilim ekmek yiyorsan mesela 1 dilim ye 1 tane domates salatalık fazladan ye ya da yarım elma ye ne bileyim yarım yumurta ekle kalorisi biraz daha az olsun faydali gruptan olsun doyamam dersenEvet ama normal besleniyorum. Sanırım ekmeği komple kesmek gerekecek .
Peki ekliyorum listeye sizi..İsterseniz şu an en son bildiğiniz kilonuzu yazalım geçici olarakMerhaba arkadaşlar ben de gebelikte kilo kontrolümü sağlamak için sizinle takip etmek istiyorum.
Başlangıç : 57.6
Boy:1.67
İki haftalık Bi tatil sonrası tartılmaya korkuyorum haftaya güncel bildireceğim