- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- 83
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #4.881
Kilosu çok iyi canım fazla bile elbette alacak daha fazla bile alabilir.Bu haftanın sonunda 2700 olur takviminde de 2700 yazıyor zaten ki bu ortalama kilo..Haftada 200 ila 300 Gr alıyorlar.Senin bebeğin tahminim 3500 doğar ki çok çok normalŞuan 35+2 yim cidden 1 kg alçak mi en som gittiğimde 2550ydi geçen haftada
Allah bağışlasın bu arada direkt yazdım ama benim diğer kızımda 3400 doğdu mesela şuan çok zayıf ilk 2 yıl aldı sonra yok onda 27 kg almistimKilosu çok iyi canım fazla bile elbette alacak daha fazla bile alabilir.Bu haftanın sonunda 2700 olur takviminde de 2700 yazıyor zaten ki bu ortalama kilo..Haftada 200 ila 300 Gr alıyorlar.Senin bebeğin tahminim 3500 doğar ki çok çok normal
Alır canım merak etme gayet te alıyorlarAllah bağışlasın bu arada direkt yazdım ama benim diğer kızımda 3400 doğdu mesela şuan çok zayıf ilk 2 yıl aldı sonra yok onda 27 kg almistimtam aksine bu haftadan sonra almayacak diyor herkes topiktekilerin en küçüğü benimki 2 3 hafta önden gidip valla maaşallah azda kilo aldılar ben ayuuu
Canım bence şükret benim bebeğim 37+2 de 2500 doğdu kilosu az falan değil önemli olan sağlık ben normal doğum diye gittim plesentası parçalandı 3 kere kalp atışları düştü vs yani rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah gerisi boş çok şükür ki sağlıkla aldım kucağıma ve kilosu da iyiŞuan 35+2 yim cidden 1 kg alçak mi en som gittiğimde 2550ydi geçen haftada
Totale bakıyorum..33.hafta için +7 küsur kilo gayet iyi bence.2.trimestarda çok kilo alınıyor zaten hızlanıyor
Evet öyle oluyor canım.Ne güzel moral verdinTotale bakıyorum..33.hafta için +7 küsur kilo gayet iyi bence.2.trimestarda çok kilo alınıyor zaten hızlanıyor
İf yapıyorsan i 1 kase supangle yi yemeyeceksin canımKızlar ben de diyete başladım
Sabah 10 da türk kahvesi 1 adet hurma
Kahvaltı 12 de yumurta salatası 1 dilim ekmek kaymak ve bal
Ara öğün 16 da 3 ceviz 2 hurma 1 elma
Akşam yemeği 18.30 güveçte patlıcan yemeği pilav salata (ekmek yok )
Tek sıkıntım bu saatlerde çay yanına biseyler arıyor olmam küçük bi kase supangle yedim valla
Öğlen 20 dk açtım mezdeke bi güzel ısındım terledim sonra biraz yarim mekik ve ters mekik bir de alt göbek çalıştım
Hahaha Dayanamadım bacimmm çayın yanına biskuviler gofretler vs alışmışız yavaşça bırakacağım zayıflayacağım bak görürsünİf yapıyorsan i 1 kase supangle yi yemeyeceksin canımİf in mantığını yemişsin hehe aclikta yağ yakımı olmaz o zaman
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim bir ömür boyu nutlu saglikli huzurlu ömürler nasip etsin evladinla rabbim sınamasın çok zor haklisin❤Canım bence şükret benim bebeğim 37+2 de 2500 doğdu kilosu az falan değil önemli olan sağlık ben normal doğum diye gittim plesentası parçalandı 3 kere kalp atışları düştü vs yani rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah gerisi boş çok şükür ki sağlıkla aldım kucağıma ve kilosu da iyi
Canım eğer canın tatlı çekiyorsa makul miktarda sabah kahvaltısında tüketmeye çalışHahaha Dayanamadım bacimmm çayın yanına biskuviler gofretler vs alışmışız yavaşça bırakacağım zayıflayacağım bak görürsün
Bugün 3. Günüm başlangıç kilomu olculerimi bi kağıda yazdım bakalım yaza fit girebilecek miyim
Tamam canim öyle yapayım bidahakineCanım eğer canın tatlı çekiyorsa makul miktarda sabah kahvaltısında tüketmeye çalışevde misafirlere yaptığım ağlayan kek vardı kahvaltıda yedim bir dilim yani tokluk pencerende tüketmeye çalış
Ben olculerimi almaya üşeniyorum ya..Almayı da bilmiyorum zaten..5 kilo versem zaten belli olur incelmeHahaha Dayanamadım bacimmm çayın yanına biskuviler gofretler vs alışmışız yavaşça bırakacağım zayıflayacağım bak görürsün
Bugün 3. Günüm başlangıç kilomu olculerimi bi kağıda yazdım bakalım yaza fit girebilecek miyim
Malesef bu hafta yine artı 1 kilo banaNerdesiniz ayol sesiniz solugunuz kesildi.Herkes çok kilo aldı anlaşılan
Haftana göre kilon gayet iyi canımMerhaba güncel kilo 65.4 doğuma kadar çok almasam bari hızlı gidiyorum
evet hızlı gidiyorsun kuzumMalesef bu hafta yine artı 1 kilo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?