• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kilo alımı' kimler ne durumda ?

H a s s a

Aslan anası 🦁' 🤰🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
1.626
1.495
133
Merhaba kizlar.
Zaten kilolu hamile kaldim. Cok fazla kilo alip sonrasinda veremicem diye ödüm kopuyor :D
13. Haftadayim suan.
Suana kadar hic kilo almadim ama zaten kilolu hamile kalmistim. Suan 64 kiloyum. Hedefim bu ayi da kilo almadan tamamlamak ve sonrasinda ayda 2 kilodan fazla almamak :D insallah olur. :))

Sizde durumlar nasil. Birde şişmemek icin limonlu su iciyorum aksamlari yatmadan tabii tansiyonuma bakip da yapiyorum bunu. :)) tecrubeleri olanlar bizlerle paylasabilir mi.

Ve 2018 anneleri sizler suan ne durumdasiniz nasil gidiyor kilo alma durumlari.

Merhaba kizlar.
Zaten kilolu hamile kaldim. Cok fazla kilo alip sonrasinda veremicem diye ödüm kopuyor :KK70:
13. Haftadayim suan.
Suana kadar hic kilo almadim ama zaten kilolu hamile kalmistim. Suan 64 kiloyum. Hedefim bu ayi da kilo almadan tamamlamak ve sonrasinda ayda 2 kilodan fazla almamak :KK70: insallah olur. :))

Sizde durumlar nasil. Birde şişmemek icin limonlu su iciyorum aksamlari yatmadan tabii tansiyonuma bakip da yapiyorum bunu. :)) tecrubeleri olanlar bizlerle paylasabilir mi.

Ve 2018 anneleri sizler suan ne durumdasiniz nasil gidiyor kilo alma durumlari.
Ahh canım ben 65,5 hamile kaldım şu an 66,3 oldum bile :oha: sonunda nasıl olurum bilmiyorum ama hemen toparlanmam lazım doğumdn sonra

Bebege faydasi olmayan seyleri yemiyorum ben acikcasi, makarna pilav hazir gidalar gibi.. insallah umdugumuz gibi gider kilo kontrolumuz. :))

Selam kizlar bende fazla kiloyla hamile kaldim suan 8.haftamdayim ilk kontrole gore 1 kilo vermia gibi gozukuyorum insallahda cok kilo almadan atlatirim

Selam kizlar bende fazla kiloyla hamile kaldim suan 8.haftamdayim ilk kontrole gore 1 kilo vermia gibi gozukuyorum insallahda cok kilo almadan atlatirim

Insallah canm. Sag salim dunyaya gelsinlerde kilo bir sekilde verilir :)) genede kontrolu elden brakmamak lazim tabii

ben gebeliğimde yalnızca 8 kg almıştım

domates yeşillik ve ayranla beslenince öyle oluyor :)

tabi midem almadığı için biriey yiyemiyordum ama dr um sorun olmadıgını söylemişti

ben gebeliğimde yalnızca 8 kg almıştım

domates yeşillik ve ayranla beslenince öyle oluyor :)

tabi midem almadığı için biriey yiyemiyordum ama dr um sorun olmadıgını söylemişti

Ayni durumdaym suan ayran yogurt ve tarhana uclusu ile yasiyorum :)))))

52ile hamile kaldim su an 59.6yim uc haftadır kilom sabit cunku basit k.h.yemiyorum ve her gun bir saat dusuk tempoda yürüyüş yapiyorum tatli yememek ilk baslarda cok zordu ama meyve kuru ve taze sonra pekmez ve bali kararinda yeyince oburk.h.lari caniniz gerçekten istemiyor

Back