• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte karına alınan darbeler..

aysmev

OĞLUM ABİ OLUYO..
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
304
2
96
Sakarya
kızlar şu anda 3 aylık hamileyim 5 yaşında da bi oğlum var dün gece oğlumu yatakta çevireyim düzgün yatırayım derken uyku sersemine karnıma tekme attı baya bi şiddetliydi o anlık ağrıdı ama şu an bişeyim yok,yinede çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varmı bana yardım edin bugün doktora gitmeyi düşünüyorum geceden beri aklım hep bebeğimde :((

canim benim esimde 8 aylikken karnima portakal atmisti daha dogrusu bana atmicakti bana denk geldi:-D
benim o an agrim oldu doktoruma sordum,
uzulme dedi bebek o sivinin icinde disarda geleni hissetmiyormus tabiki cok siddetli olursa olur ama yumrukla el darbeleriyle bisey olmazmis,
ama sen yinede icini rahatlatmak icin doktora görün bi istersen;-)

canim benim esimde 8 aylikken karnima portakal atmisti daha dogrusu bana atmicakti bana denk geldi:-D
benim o an agrim oldu doktoruma sordum,
uzulme dedi bebek o sivinin icinde disarda geleni hissetmiyormus tabiki cok siddetli olursa olur ama yumrukla el darbeleriyle bisey olmazmis,
ama sen yinede icini rahatlatmak icin doktora görün bi istersen;-)

çok sağol canım benim inan geceden beri ne yattığımı biliyorum nede uyuduğumu

canım bi yakınım hamileyken merdivenlerden düştü hemen dr a gitti dr o sıvının içinde çok büyük bişey olmadığı sürece bişey olmaz demişti korkma inşallah sağlıklıdır meleğin

6. ayımda felandı ben yolcu koltuğunda oturdum eşim sürücü koltuğunda kapımı çekmek benim tarafa kapıya kadar uzandı kapımı çekmesiyle dirseyi karnıma
bide hadı oyalanma diye burnundan soluyo öyle bi şiddetle çekti kapıyı
doktora gittim peşine hiç bişi olmamışdedi

6. ayımda felandı ben yolcu koltuğunda oturdum eşim sürücü koltuğunda kapımı çekmek benim tarafa kapıya kadar uzandı kapımı çekmesiyle dirseyi karnıma
bide hadı oyalanma diye burnundan soluyo öyle bi şiddetle çekti kapıyı
doktora gittim peşine hiç bişi olmamışdedi

tşk. ederim canım benim vazgeçtim zaten doktora gitmekten bişey olsaydı gece 4 ten beri ya kasık ağrım olurdu yada kanamam Allah'a emanet meleklerimiz..

Back