- 27 Şubat 2011
- 59
- 0
-
- Konu Sahibi nevbahar___
arkadaslar gebelıgımın 35. haftasındayım ast ve alt degerlerımde artıs var ve bundan endıselenıyorum gebelıkte boyle bır durumla karsılasanınız var mı ???????lütfen cvp yazınn...
arkadaslar gebelıgımın 35. haftasındayım ast ve alt degerlerımde artıs var ve bundan endıselenıyorum gebelıkte boyle bır durumla karsılasanınız var mı ???????lütfen cvp yazınn...
arkadaslar bende 4 haftalık hamıleyim ve alt degerim 98 cıktı cok endişeliyim bu düşüge sebeb olur mu doktor kullandıgın ilaçları bırak haftaya bida ölçelım dedi bilgisi olan varsa lütden yardımcı olsun
arkadaslar bende 4 haftalık hamıleyim ve alt degerim 98 cıktı cok endişeliyim bu düşüge sebeb olur mu doktor kullandıgın ilaçları bırak haftaya bida ölçelım dedi bilgisi olan varsa lütden yardımcı olsun
bende 9 haftalık hamileyim geçen hafta ast degerim 40 alt degerimde 91 çıktı buğün tekrar tahlil yapıldı ve degerlerim artmış ast 72 alt 148 olmuş doktorum direk dahiliyeye sevketti özel hastanenin dahiliye doktoruna gittim ve biz bişey yapamayız degerin çok yüksek daha gebeliğin başında böyleyse degerin sonunu düşünemiyorum bian önce araştırma hastanesinde yatırılarak araştırılman lazım dedi çok korktum sizin sonuçlarınız ne oldu dokttorlarınız ne dedi
Canım geçmiş olsun.. aynı durumu yaşadım iki haftada çöktüm resmen.. 7+4 de farkedildi enzim yüksekliğim iki günde bir gidip kan verdim değerlerim sürekli yükseldi hatta alt 300 lere ast 200 küsürlere çıktı... Beni de gastroenterolojiye sevkettiler orda daha çok moralim bozuldu çünkü değerler yükselmeye devam ederse gebeliğimi sonlandıracakkarını söylediler en sonunda bulunduğum şehrin en iyi gastroenteroloğunu buldum.. Prof. Kendisi; içimi çok ferahlattı gebeliğin bu döneminde preeklamsi olmaz ondan korkma dedi; farklı bi sıkıntı varsa da tedavi edilir dedi.. 9. Haftadayım şimdi Bugün yine kan verdim ve değerlerim çok şükür düşmüş normal değere düşmedi henüz ama bu da iyi bi gelişme düşmeye başladıysa normale dönecektir mutlaka siz de panik yapmayın iyi bi doktor bulmaya bakın farklı sorunuz olursa da cevap verebilirim
sanada çok geçmiş olsun cnm bakalım yarına sıra buldum doktora ne dicekler görcez inş güzel şeyler söylerler
Canım yazalı çok olmuş ama değerlerin kendiliğimden mi düştü bende seninle ayni durumdayımCanım geçmiş olsun.. aynı durumu yaşadım iki haftada çöktüm resmen.. 7+4 de farkedildi enzim yüksekliğim iki günde bir gidip kan verdim değerlerim sürekli yükseldi hatta alt 300 lere ast 200 küsürlere çıktı... Beni de gastroenterolojiye sevkettiler orda daha çok moralim bozuldu çünkü değerler yükselmeye devam ederse gebeliğimi sonlandıracakkarını söylediler en sonunda bulunduğum şehrin en iyi gastroenteroloğunu buldum.. Prof. Kendisi; içimi çok ferahlattı gebeliğin bu döneminde preeklamsi olmaz ondan korkma dedi; farklı bi sıkıntı varsa da tedavi edilir dedi.. 9. Haftadayım şimdi Bugün yine kan verdim ve değerlerim çok şükür düşmüş normal değere düşmedi henüz ama bu da iyi bi gelişme düşmeye başladıysa normale dönecektir mutlaka siz de panik yapmayın iyi bi doktor bulmaya bakın farklı sorunuz olursa da cevap verebilirim
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum canım çünkü 10 haftalık hamileyim sürekli artıyo alt şuan 93Canım yazalı çok olmuş ama değerlerin kendiliğimden mi düştü bende seninle ayni durumdayım
merhabalar kızlar evet kendiliğinden düştü yememe içmeme dikkat ettim bi de doktorum folik asiti bırakmamı istedi o şekilde düştü sizin iyi yine kızlar benim 500 lere çıktı bişey olmadı çok şükür 39. haftamda normal doğum yaptım bebeğim 8 aylık oldu şimdi :) ama kontrol altında olmakta fayda var geçmiş olsunBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum canım çünkü 10 haftalık hamileyim sürekli artıyo alt şuan 93
Merhaba ben de şu anda hamilelikte 7. Haftayı bitirmek üzereyim. İlk kan testimde kadın doğum doktorum alt ast değerlerin yüksek dahiliye görünmeni tavsiye ederim demişti. Araya bayram tatili girdi. Yaklaşık 15 20 gün sonra tekrar kan testi verdigimde değerler aşırı yükselmiş. Hatta özellikle alt degeri 317 oldu.daha önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı. Şu anda cok korkuyorum. Pazartesi Gastroenteroloji için randevu aldım. O kadar stresliyim ki hep aklıma kötü şeyler geliyor. İnternette çok kötü şeylere rastladım. Anne ve bebek açısından çok riskli bir durum. Sadece senin durumun ile kendi durumumu benzer gördüm. Siz hangi doktora gittiniz ?Canım geçmiş olsun.. aynı durumu yaşadım iki haftada çöktüm resmen.. 7+4 de farkedildi enzim yüksekliğim iki günde bir gidip kan verdim değerlerim sürekli yükseldi hatta alt 300 lere ast 200 küsürlere çıktı... Beni de gastroenterolojiye sevkettiler orda daha çok moralim bozuldu çünkü değerler yükselmeye devam ederse gebeliğimi sonlandıracakkarını söylediler en sonunda bulunduğum şehrin en iyi gastroenteroloğunu buldum.. Prof. Kendisi; içimi çok ferahlattı gebeliğin bu döneminde preeklamsi olmaz ondan korkma dedi; farklı bi sıkıntı varsa da tedavi edilir dedi.. 9. Haftadayım şimdi Bugün yine kan verdim ve değerlerim çok şükür düşmüş normal değere düşmedi henüz ama bu da iyi bi gelişme düşmeye başladıysa normale dönecektir mutlaka siz de panik yapmayın iyi bi doktor bulmaya bakın farklı sorunuz olursa da cevap verebilirim
Merhaba ben de şu anda hamilelikte 7. Haftayı bitirmek üzereyim. İlk kan testimde kadın doğum doktorum alt ast değerlerin yüksek dahiliye görünmeni tavsiye ederim demişti. Araya bayram tatili girdi. Yaklaşık 15 20 gün sonra tekrar kan testi verdigimde değerler aşırı yükselmiş. Hatta özellikle alt degeri 317 oldu.daha önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı. Şu anda cok korkuyorum. Pazartesi Gastroenteroloji için randevu aldım. O kadar stresliyim ki hep aklıma kötü şeyler geliyor. İnternette çok kötü şeylere rastladım. Anne ve bebek açısından çok riskli bir durum. Sadece senin durumun ile kendi durumumu benzer gördüm. Siz hangi doktora gittiniz ?Canım geçmiş olsun.. aynı durumu yaşadım iki haftada çöktüm resmen.. 7+4 de farkedildi enzim yüksekliğim iki günde bir gidip kan verdim değerlerim sürekli yükseldi hatta alt 300 lere ast 200 küsürlere çıktı... Beni de gastroenterolojiye sevkettiler orda daha çok moralim bozuldu çünkü değerler yükselmeye devam ederse gebeliğimi sonlandıracakkarını söylediler en sonunda bulunduğum şehrin en iyi gastroenteroloğunu buldum.. Prof. Kendisi; içimi çok ferahlattı gebeliğin bu döneminde preeklamsi olmaz ondan korkma dedi; farklı bi sıkıntı varsa da tedavi edilir dedi.. 9. Haftadayım şimdi Bugün yine kan verdim ve değerlerim çok şükür düşmüş normal değere düşmedi henüz ama bu da iyi bi gelişme düşmeye başladıysa normale dönecektir mutlaka siz de panik yapmayın iyi bi doktor bulmaya bakın farklı sorunuz olursa da cevap verebilirim