- 26 Mart 2018
- 8
- 0
- 31
- Konu Sahibi nevbahar___
Merhabalar öncelikle tecrübelerimizi paylaşmaliyız bu şekilde arkadaşlar.Bende kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum. Benim hamileliğimin 2.ayinda yükselmeye başladı alt-ast degerleri ve 6.ayinda 500lere ulaştı ardından hemen hastaneye aldılar gitgide yükselen değerler dr lar bana hem net tani koyamadılar birçok yol denediler düşürmek icin bazen başarılı oldular düşürmek icin tabi yine normal değerlere gelmedi sonra tekrar yükseldi yani inişli çıkışli bir ay geçirdik hastanede. kimi zaman beni doğuma alıyorlardı biz istemiyorduk eşimle Dr lar ile konuşuyorduk vazgeçiyorlardı. kimi zaman onlar vazgeçiyordu. Yani o bir ayda nerdeyse 3- 5 günde bir doğuma alınıyordum tabi gozyaslari ile sonra vazgeçiliyordu bi şekilde. Sonra velhasıl kelam artık 31+5e kadar gelebildik dayanabildik benim ve bebeğimn direnci buraya kadarmış.Cunku alt-ast değeri 1300leri geçmişti nerdeyse. Ve dr artık geldi bana ve benim sonkez direnmeme bile musade etmedi direk ölüyorsun artik doğumdan başka çareniz yok dedi. Bense bebeğimin erkenden alınıp ölme riskinden veya yaşasa bile bazı sknti ihtimallerinden cok korkuyor ve elimden g2ldigince direnmeye iyiyiz biz şeklinde telkinde bulunma gayretindeydim. Ama o gun 18mayis 2017 tarihinde dr buraya kadar dedi ve doğuma alındım gözyaşları ile. Elhamdulillah bebegim yasadu biraz 35gunlik turlu skntilar cekti kuvezde ama cok sukur bugunumuze atlattik.Ben imtihanımın tamamina baktigimda hatamı düşündüğümde bu mesele ile ilgili başından beri hikaye geldi bana bu mesele. Dr lar erken dogum riskin var dediğinde bile ihtimal vermedim gerçekten erken dogum yapacağıma tabiki kontrollerimi aksatmadım ama yeterince ihtimalde vermedim önemsemedim Dr lar abartıyor dedim herneyse olacağında önüne geçilmiyor ama kesinlikle şunu demek istiyorum karaciğer enzim yüksekliği basite alınacak bir mevzu degil arkadaşlar Allah muhafaza ölümle sonuçlanabiliyor bebeğe bise olabiliyor. Bu sorunu yaşayan herkes sakin onemsememezlik yapmayın basite almayın isterse sınırı az bise geçsin yinede çok önemli. Benim 50kusurlerle yükselmeye başladı sınıri az bise geçmişti lakin en son geldiğim noktada 1300lere geldi. Allah cumlemizn imtihanını kolay kilsin insallah.