Gebelikte kanama-lekelenme

Canım selam benimde 4hafta 5 günlük aynı benimde turuncu gibi oldu rengi degişik bir renk bende endişelendim jel ile beraber geliyor bikaç günde bir

Hafta hesabını nasıl yaptılar canım adet tarıhıne gore dedıler ama benım transfer öncesı ılac donemı uzun surdu1ay neredeyse surdu nasıl hesapladılar sizinkiler
Benim embiryo lar Kasım da hazırdı ama rahim kalınlığı oluşmadı bi türlü. O sırada ilaçlardan adet olamadım. Adet olmam için ilaç kullandım. 27 şubatta adet oldum rahim kalınlasinca 15 martta transferi yaptılar. Adet tarihi 27 Şubat yani. Adet tarihi belli değilse transfer tarihine göre hesapliyorlar sanirim

Geçecek Inşallah. Dün doktorum tup bebekte lekelenme oluyor dedi o beni rahatlattı biraz.

Merhaba canim hayirlisi olsun ins bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim.bende 4.denememde anne oldum 8.haftalarda baslayan kahverengi lekeler 11.haftada kirmizi kanamayla dvm etti 13.haftada kanama durdu ama dk rum 18.ci haftaya kaxar progestan igne vurdurttu onlem olarak zor gunlerdi hep kaybetme korkusu vardi simdi unuttum bile o gunleri kizim 16.aylik oldu bile darisi tum isteyenlerin basina ins.

Cnm benim maşallah amin inşallah ben de senin gibi yavrumu sağ salim kucağıma alırım

Bu süreç içinde sürekli yattınız mı çok merak ediyorum. Ben hep yatıyorum ama 2 hafta sonra raporum bitecek ve işe başlamam gerekecek. Napıcam diye düşünüp duruyorum

Bu süreç içinde sürekli yattınız mı çok merak ediyorum. Ben hep yatıyorum ama 2 hafta sonra raporum bitecek ve işe başlamam gerekecek. Napıcam diye düşünüp duruyorum
Yatmadim canim ama cok dinlendim nerdeyse hicbirsey yapmadim ara ara kisa yuruyusler yaptim cunku hareket olmayinca malum kan dolasimini etkiliyordu kan pihtilasmasi var bende clexan igne vuruldum 9 ay boyunca.5.audan sonra cok rahatladim gunluk yasantima dvm ettim.su an yapacagin tek sey dinlenmek yemek yapmakmis uyu yapmakmis hicbirsey yapma ani hareketlerden kacin sadece.yemegini ye kisa yuruyusler yap cok yorma vucudunu.

Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim benimde kahverengi lekelenmem var çamur gibi doktora gittim ve kesenin arkasında kanama alanım varmış. Bu benim üçüncü gebeliğim ilkinin kalp atışı oluşmadı ikincide sürekli kanamam oldu paçalarımdan akıyordu o kadar çoktu ve 16. Haftada erken doğumla kaybettim şimdi önlem olarak kan sulandırıcı iğne coraspin ve Protestan kullanıyorum ve çok korkuyorum umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz

Allah şimdiki bebeğini bağışlasın insallah. Benim başından beri hep lekelenmem oldu clexane kullaniyordum 5 gün önce şiddetli kanamam oldu clexanı kanama tamamen bitene kadar durdurdu doktorum. Çok şükür az az kırmızı bazen de kahverengi geliyor. Bebeğim iyi ama kese altında kanama alanı var..16 haftalık bebeğini neden kaybettin canım

Canım benim 6 . Haftadan itibaren hergün kanamam oluyodu hemde aşırı derecede çok ped hemen doluyordu düşün. plasantanın etrafındaydı bi türlü bebek tutunamadı 16. Haftada da sancım başladı bi gün 12 saat sancı çektim suyum geldi doğum başladı. Bütün testleri yaptırdım hiç birşey çıkmadı bende pıhtılaşma bile yok doktorum iğneyi önlem amaçlı verdi sen içini ferah tut herkeste olabiliyor sen ilaçlarını düzenli kullan sitres yapma ben çok mutsuzdun hep bişey olcak diye kafaya çok takıyordum stres en kötü şey stresten uzak dur Allah'ın izniyle bişey olmaz gelişmeleri yine konuşuruz

Senin kaç haftalık ilk gebelik mi

Anladım canım Rabbim'in vardır bi bildiği veren de o alan da o.
11+2 olduk bugün. Kese nin altinda plensante den uzak bir yerde hemotom var o yapmış kanamayı.
İlk gebeligim cnm. Pıhtılaşma testi yaptırdım kendi istegimle 1 aya anca çıkacak. Clexane kullansam kanamayı arttıracak kullanmasam bebege giden kan akışında problem olur mı diye endişe ediyorum sadece ah bu strese keşke mani olabilsek...

Canım benim de lekelenmem var ama kan sulandırıcı iğneyi bırakmadık bu kanamanın en iyi ilacı yatmak tuvalet hariç kalkma benim iki arkadaşımdada ayni sorun vardı ikisinde sağ Salim doğurdu ama yattılar sende yat dinlen tabi stres yapmamaya çalışalım bende yatıyorum sürekli çok sıkıcı ama yapacak bişey yok umarım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz

Mecbur yatıyorum ben de canım. Aminnnn Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…