• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama-lekelenme

Anladım canım Rabbim'in vardır bi bildiği veren de o alan da o.
11+2 olduk bugün. Kese nin altinda plensante den uzak bir yerde hemotom var o yapmış kanamayı.
İlk gebeligim cnm. Pıhtılaşma testi yaptırdım kendi istegimle 1 aya anca çıkacak. Clexane kullansam kanamayı arttıracak kullanmasam bebege giden kan akışında problem olur mı diye endişe ediyorum sadece :KK43: ah bu strese keşke mani olabilsek...
Benimde kanamam oldu hamileligimde ama dk rum kesinlikle biraktirmadi clexani 9 ay dogum yapana kafar kullandim.

Pıhtılaşma sorunu mı vardı sende? Bende aşırı kanamalar oluyor tüp bebek doktorum ısrarla bırak dedi.
Evet pihtilasma var canim.benim 9.haftada baslayip 18.haftaya kadar kanamam oldu clexan kullandim arti olarak hem progestan fitil ve haftada 3 kez ignesini vuruldum.

Evet pihtilasma var canim.benim 9.haftada baslayip 18.haftaya kadar kanamam oldu clexan kullandim arti olarak hem progestan fitil ve haftada 3 kez ignesini vuruldum.

Benim ilk gebeligim cnm. Pıhtılaşma testi yapılmadı bana. O yüzden bıraktırdılar sanırım. Simdiki aklım olsa tedaviye başlamadan yapın derdim. Progestanın hem iğnesini hem fitilini ben de kullanıyorum.

Kaçıncı haftanın canım? Yeşil akıntı hakkında fikrim yok ama kanamayı hala yaşıyorum. Doktora gitme şansın varsa git bir görün arkadaşım.

Kaçıncı haftanın canım? Yeşil akıntı hakkında fikrim yok ama kanamayı hala yaşıyorum. Doktora gitme şansın varsa git bir görün arkadaşım.
7. Hafta canım kahverengi akıntım olduğu için zaten gittim plesantanın arkasında kanama alanı vardı iki hafta önce ama cuma günü gittiğimde kanama alanı yok olmuştu. Damla şeklinde kanama çoğalırsa arıycam doktorumu. Senin çokmu kanaman

Ben ambulans ile kaldırıldım hastaneye çok fazlaydı bi anda oldu cnm. 1 hafta yattım şimdi evdeyim. Nerdeyse 15 gün oldu az az kahverengiye dönük kanama devam ediyor. :( Hematom oluşmuş ben de yani kese altında büyük bir kanama alanım var. Rabbime emanet yavrum. Yatıyorum sürekli o iyi olsun da ben 6 ay daha yatmaya razıyım..

Bende yatıyorum canım hiç kalkmıyorum umarım çoğalmaz kanamam gelişmeleri yazarım allah yardımcımız olsun birazda kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı var

Hanimlar bende 11 haftalik gebeyim 1 haftadir koyu kahve akintim var hatta aiyaha döndü rengi.bugun doktora gittim bebek iyi cok şükür ama hastaneye yatman lazm dedi.bi oglum daha var ve bakacak kmsem yok yatamam dedm yatirmadilar evde mumkun oldugunca uzaniyorum progestan fitil sabah aksam kullaniyorum insallah bi an once duzelir bende cok endiseliyim :(

Hanimlar bende 11 haftalik gebeyim 1 haftadir koyu kahve akintim var hatta aiyaha döndü rengi.bugun doktora gittim bebek iyi cok şükür ama hastaneye yatman lazm dedi.bi oglum daha var ve bakacak kmsem yok yatamam dedm yatirmadilar evde mumkun oldugunca uzaniyorum progestan fitil sabah aksam kullaniyorum insallah bi an once duzelir bende cok endiseliyim :KK43:
Canım benimde kanamam vardı belki okumuşsundur yazdıklarımı sürekli evde yattım bir haftadır kanamam yok Allah'a şükür bugün kontrolüm vardı kanama alanım yok olmuş normale dönmüş sende mümkün olduğunca kalkmamaya çalış allah yardımcımız olsun

Canım benimde kanamam vardı belki okumuşsundur yazdıklarımı sürekli evde yattım bir haftadır kanamam yok Allah'a şükür bugün kontrolüm vardı kanama alanım yok olmuş normale dönmüş sende mümkün olduğunca kalkmamaya çalış allah yardımcımız olsun

Canm bende bugun muayeneye gttm cok az kanama alani kalms uzanmaya devam bi hafta daha fitil kullan yeter dedi hamdolsn bidaha lekede gelmedi insallah bidaha gelmez :)

Canm bende bugun muayeneye gttm cok az kanama alani kalms uzanmaya devam bi hafta daha fitil kullan yeter dedi hamdolsn bidaha lekede gelmedi insallah bidaha gelmez :)
İnşallah gelmez canım bende progestan hapını kullanıyorum iyiyim şimdilik 11. Haftada kontrolüm var bakalım hayırlısı inşallah sağ salim kucamıza alırız inşallah

İnşallah gelmez canım bende progestan hapını kullanıyorum iyiyim şimdilik 11. Haftada kontrolüm var bakalım hayırlısı inşallah sağ salim kucamıza alırız inşallah

Hicbiseyim yoktu sabah kirmizi kan gordm yine acillik olduk tuvalet disinda kalkmak yasak artk

Merhaba arkadaşlar burda birçok konuya yazıyorum ama bunu yaşayan tecrübeli kişiler görüp yazsın diye bir başlık açmak istedim.

3 Nisan'da çok şükür pozitif sonucu aldım. 9 gün sonra kahverengi pembemsi lekenme oldu. Hemen doktora gittim bir sorun olmadığını kesenin göründüğünü söyledi. 2 gün sonra gece bir pedin yarısını dolduracak kadar kanamam oldu ve acile gittik ordaki doktor da kesede sıkıntı yok alt tarafında kanama alanı olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. Zaten çok sürmedi geçti kanama ama çamurumsu gibi yine lekelenmeler devam ediyor, hatta peceteye ipliksi siyah bir şey geldi bugün.
Böyle tuhaflıklar yaşayan oldu mu? insan ister istemez korkuyor.
Merhaba bende 5+2 hamileyim ve bir kaç gündür lekelerim olup geri duruyor.Sizce yerleşiyorum bebek bu Arada iki kese göründü

Kızlar merhaba ben bugün kontrole gittim ama maalesef iki hafta önce kalbi durmuş :KK61:

Canımm üzülme ağlama gibi laflar etmeyeceğim. 14 haftalıkken durdu oglumun kalbi. Zar zor bulup kaybetmek çok zormuş. 20 gün oldu ciğerim köz gibi. Durup durup ağlama krizlerine giriyorum.
Araştırma Hastanesi'nde ya da özel hastanede ol kurtajini genetigi araştırılsın. Ben öyle yaptım. En azından bir dahakine önlem almak için.

Tek bildiğim şey zaman her şeyin ilacı, atlatacagiz, geçecek... Bir gün biz de anne olacağız inşallah ..

Canımm üzülme ağlama gibi laflar etmeyeceğim. 14 haftalıkken durdu oglumun kalbi. Zar zor bulup kaybetmek çok zormuş. 20 gün oldu ciğerim köz gibi. Durup durup ağlama krizlerine giriyorum.
Araştırma Hastanesi'nde ya da özel hastanede ol kurtajini genetigi araştırılsın. Ben öyle yaptım. En azından bir dahakine önlem almak için.

Tek bildiğim şey zaman her şeyin ilacı, atlatacagiz, geçecek... Bir gün biz de anne olacağız inşallah ..
Sanada geçmiş olsun canım allah sabır versin bize . Bende özel hastaneye gidiyorum genetik incelemeye göndericez. Benim bu üçüncü oldu
Senin hemen aldılar mı bebeği yoksa iğne kullandığın için beklediler mi ben üç gün bekliycem

Sanada geçmiş olsun canım allah sabır versin bize . Bende özel hastaneye gidiyorum genetik incelemeye göndericez. Benim bu üçüncü oldu
Senin hemen aldılar mı bebeği yoksa iğne kullandığın için beklediler mi ben üç gün bekliycem

Sağol canım amin :dua: beklemedik sadece büyük olduğu için hemen almadılar, hap verip düşük yaptırdılar hastanede, ertesi gün parça kaldığı için kürtaj oldum.
Pıhtılaşma sorunun mu vardı :( sulandirici iğne kullandığın için bekliyorlar sanırım.
Rabbim bir daha kayıp yaşatmasın bize transferin negatif olmasından daha zor :(

Back
X