Kese kaç mm çıktı acaba? Seninle aynıyız kafam çok karıştı benim kesem küçük galiba. Bide bebek göründü mümerhaba kızlar 5+2 dün kese gördük ama hafif şefafımsı kahverengi tonda mukus geliyor doktorada 28 aralıkta gideceğim birdaha dünki devletteki doktora sorduğumda birşey olmaz dedi yinede içime dert oldu sıkıntı olur mu çok az ve çamaşıra bulaşmıyor
7 mm progesteron verdiKese kaç mm çıktı acaba? Seninle aynıyız kafam çok karıştı benim kesem küçük galiba. Bide bebek göründü mü
Kese çevresinde birşey yoksa sıkınti yok artarsa acile gidersin progestan verirler benim dördüncü haftada basladi 8-9.haftada anca geçti burdaki çoğu gebede de görülen bı durum, sen takkip et çoğalma olursa yine gidersin doktora, geçmiş ols
evet progestron verdi inşallah düzelir çok sağolKese çevresinde birşey yoksa sıkınti yok artarsa acile gidersin progestan verirler benim dördüncü haftada basladi 8-9.haftada anca geçti burdaki çoğu gebede de görülen bı durum, sen takkip et çoğalma olursa yine gidersin doktora, geçmiş olsun
Benimki de 7 mm çıktı. Aynıyız seninle. Akıntın mı var? Bende de var bi sorun mu teşkil ediyormuş? Bende gideyim7 mm progesteron verdi
düşük tehlikesini önlemek için fitil verdi canım git folik asit verdi bideBenimki de 7 mm çıktı. Aynıyız seninle. Akıntın mı var? Bende de var bi sorun mu teşkil ediyormuş? Bende gideyim
Folik asit içiyorum da. 2 gün oldu işte gittim alttan keseyi gördü. Hiç bişey demedi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Korktum şimdidüşük tehlikesini önlemek için fitil verdi canım git folik asit verdi bide
Son adet tarihin ne kuzu m? Kesemiz falan aynı seninle. Bebek falan göründü mü? Bişey demedi bu doktor banadüşük tehlikesini önlemek için fitil verdi canım git folik asit verdi bide
korkcak birşey yok bende stresliyim zaman geçmiyor hemen duyayımda içim rahatlasın diye banada 2 hafta dedi ama ben haftaya tekrar gidicem normal 7. haftada kalp atışı ve yolk sac oluşurFolik asit içiyorum da. 2 gün oldu işte gittim alttan keseyi gördü. Hiç bişey demedi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Korktum şimdi
12 kasım bebek için cok erken daha 2 hafta beklicezSon adet tarihin ne kuzu m? Kesemiz falan aynı seninle. Bebek falan göründü mü? Bişey demedi bu doktor bana
Anladım canım. 2 yıldan sonra hamile kalabildim. Çok strese giriyorum. Keseyi bile alttan görebildi. Kese oluşmamış diye birsürü ağladımkorkcak birşey yok bende stresliyim zaman geçmiyor hemen duyayımda içim rahatlasın diye banada 2 hafta dedi ama ben haftaya tekrar gidicem normal 7. haftada kalp atışı ve yolk sac oluşur
Benim de son adet tarihim 12 Kasım:) 9 aralıkta 78 betayla öğrendim :)12 kasım bebek için cok erken daha 2 hafta beklicez
Yaşın da 27 galiba :) o da aynı. Burcun da teraziyse sen bensin ahahah12 kasım bebek için cok erken daha 2 hafta beklicez
evet 27 ilk gebeliğim 1,5 sene önce kimyasaldı oyüzden hassasım bende ama koç burcuyum hahahaYaşın da 27 galiba :) o da aynı. Burcun da teraziyse sen bensin ahahah
benimde alttan gördü ultrosonla zor gördü kesinlikle okudıkça insan strese giriyor ama sabırsızlık içini bi nevze rahatlamak için konuşmak iyi geliyorAnladım canım. 2 yıldan sonra hamile kalabildim. Çok strese giriyorum. Keseyi bile alttan görebildi. Kese oluşmamış diye birsürü ağladımaslında çok bilgi okumasak iyi olcak da. Duramıyoruz işte
inşallah canım ama bu kahverengi akıntı strese sokuyor insanıKızlar daha keseniz için bile erkenmis korkacak bı durum yok ki normal bı süreç bu ilk etapta direkt gorunmuyor zaten o alanda biraz kalınlaşma olur, vajinalde bunu görür 4-5haftada kese gelişir, sonra Yolk kese ve bebek, iki hata üç hafta sonra gel demesi çok normal, haftaya gitseniz gene gönderecek diğer hafta gel diye sabredin, görursunuz inşallah
Ayyy inşallahKızlar daha keseniz için bile erkenmis korkacak bı durum yok ki normal bı süreç bu ilk etapta direkt gorunmuyor zaten o alanda biraz kalınlaşma olur, vajinalde bunu görür 4-5haftada kese gelişir, sonra Yolk kese ve bebek, iki hata üç hafta sonra gel demesi çok normal, haftaya gitseniz gene gönderecek diğer hafta gel diye sabredin, görursunuz inşallah